Her insanın öz benliğinde acımasız bir katil saklı olabilir mi?” “Bir katil, nihai hedefini gerçekleştirebilmek için kalbinde ne kadar hırs, tutku ve kin biriktirebilir?” “Başlangıcı olan her varlığın sonu olduğu kati bir gerçekken insanlığın sonuna sizce hangi duygumuz sebep olacaktır?” “Bugün yazılmış bir kitap, insanlığın bundan yaklaşık 400 yıl sonraki yaşayacağı öngörülen bu kaçınılmaz sona nasıl bir etkide bulunabilir?” “Elinizde tuttuğunuz bu kitabı sevmek, okumak ve dolaylı yoldan da olsa yayılmasını sağlamak, katilin acımasız eylemlerine sizi de bir suç ortağı yapabilir mi?” “Peki, böyle bir durum gerçekten nasıl mümkün olabilir?” Yukarıda tarafınıza yönelttiğim tüm bu sorulara, şu an elinizde tuttuğunuz bu kitabımda kendimce cevaplar bulmaya çalıştım. Her bölümünde insana özgü bir duyguya kapılacağınız, yer yer korkuyla gerileceğiniz, yer yer acımasız bir savaşçı gibi içinizdeki ve çevrenizdeki katillerle amansız bir mücadeleye girişeceğiniz ilginç bir kurgu Katil 2419. Kitabın son sayfasına dek benliğinizde belirecek soru işaretlerine yanıtlar arayarak farklı farklı çıkarımlarda bulunacağınıza emin olduğum bu eserim, siz değerli okurların beğenilerine sunulmuştur. Tarafınızı iyi seçiniz! Zira oluşturmak zorunda olduğum bu acımasız evren, sizin ellerinizde can bulup yok olmaya mahkûm bırakılmıştır.
196 sayfa · İlk Yayın Tarihi: Mart 2023

8/10 puan verdi
KATİL 2419 Herkese Merhabalar...
Katil 2419Abdurrahman Yücesoy · Esinti Yayınları · 202477 okunma
Keşfedilmemiş bir yazar, çok başarılı bir kitap
10/10 puan verdi
Kitap bir hikaye ile başlıyor, sonra distopik bir gelecek ile devam ediyor. Finalde sorgulatiyor. Sürükleyici bir anlatımı var. Son zamanlarda okuduğum en iyi kitap. Yazarın diğer kitapları da okuma listemde. Kitap her tür okuyucuya hitap edecek türde. Gününüzde böyle bir kitap ile karşılaşmak pek mümkün değil. Bir çırpıda bitirebilirsiniz. Alacağınızda tüm seriyi alın ki ben gibi meraktan ölmeyin.
10/10 puan verdi
Toplaşın, bugün çok enteresan bir kitap tavsiye edeceğim.Açıkçası kitabı okumadan önce yazarı ile azıcık sohbet etmişe ve #ikizbabası olduğu için kitap yazabilecek zaman yarattığından ötürü tebrik
7/10 puan verdi
Katil 2419 - Abdurrahman Yücesoy 7/10 yılanların sonu yine kendi zehirleriyle oldu. Herkese merhaba. Bugün Katil 2419 adlı kitabın yorumuyla geldim. Okuduğum en değişik ve etkili kitaplardan biriydi. Biraz bilim kurgu biraz aşk var kitapta. Seda ve Selin ev arkadaşı ayni okulda okuyorlar. Seda kendi halinde takılırken Selin işe gezip eğlenmeyi seven biri. Bertuğ ise tam bir zengin züppesi. Bu yaşa kadar her istediği olmuş ta ki Seda'ya kadar. Bertuğ bir gün eve geldiğinde bir zarf ve kesik bir parmak bulur ve Nacvid ile tanışıyor. Nacvid'e dikkat edin her şeyi sorgulatıyor içten içe. Nacvid Bertuğ'u öyle bir oyunun içine sokuyor ki kimin ölüp kimin yaşayacağını heyecanla okudum. Ve daha sonrasında 400 yil sonraya gidiyoruz 2419 yılına. Yeni bir sistem asla hata kabul etmiyor. Jen'e kadar. Peki bu Jen kim? Bugün yazılmış bir kitabın 400 yıl sonra yasinilacak olanlari bilmesi sonu etkileyecek mi? Hepsi ve daha fazlasını kitabın içinde bulacaksınız. Kitabi okurken biraz zorlandim açıkçası genelde benim okuduğum kitaplarda karakterin kendi ağzından yazıldığı için ona alışkınım biraz bocalasam da yazarin akıcılığı sayesinde bunu aştım.. Oyun içinde oyun vardı. Bu tarzi sevenlere önerimdir.
Puan vermedi
Yıl; 2019 Selin ve Seda üniverste okuyan aynı evde yaşayan iki arkadaş Selin  ne kadar mütevazi  sevecen ise Seda tam tersi Her gün başka biriyle takılan biri Bertuğ zengin bu yaşa kadar istediğini elde eden her istediği olan biri ve Selin'e kafayı takmış ne yaparsa yapsın Selin'i elde etmeyr kararlı. Bertuğ bir gün eve gittiğinde bir zarf ve kesik bir parmak bulur. Başına geleceklerinden habersizdir Kendine #Nacvid diyen biri ona neler yapmasını gerektiğinin talimatlarını verir. Yıl; 2419 Bir uyanıyorsunuz ve yıl 2419 yılındasınız tam 400 yıl sonrası ve birçok şey sistem tarafından yönetiliyor ne hissederdiniz? Jen girdiği sistemde uyanamıyor ve uyanamazsa Jen ölecektir Babasının aldığı karar Jen'i kurtaracak mı? Evinde ölü olarak bulunan Bertuğ'un katili kim? Selin'e ne oldu niye hastanededir? Kitabı ilk elime aldığımda bir polise kitap okuyacağım diye bekliyordum. Evet bir katil var ama işin içinde polis yok Peki ama katil kim. Sonlara doğru tatilin Aslında kim olduğunu öğreniyoruz ama çok farklı bir şekilde farklı bir katilimiz var Yazar birçok tarzı bir ara bir arada barındırmış diskotik felsefe edebiyat.. Yazarım farklı bir tarzı vardı ben çoğu yerde kendime bazı sorular sorarken buldum. Bazı yerlerde yazar kendi fikirlerine de yer vermiş
Puan vermedi
"Katil" kelimesi ağır bir kelimedir. Herhangi birine "katil" diye hitap etmek de ağır bir ithamdır. Peki "katil" denildiği zaman sizin aklınıza ilk kim yada nasıl bir
Puan vermedi
KATİL 2419 “Yılanların sonu yine kendi zehirleriyle oldu..” Gerek kapak tasarımı gerek adıyla çok ilginizi çekecek bir kitap önerisi bırakıyorum sizlere arkadaşlar. Bertuğ zengin, şımarık bi gençtir. Elbette kafaya taktığı kişiyi elde etmek için elinden geleni yapıyor. Yalnız bir gün hiç beklemediği şekilde evde tek başına iken bir kesik parmak bulur ve hayatının sonunu getirecek olan olaylar silsilesi başlamış olur. Kitabımızın bayan karakteri ise sevdiği adamı kaybedince onun hatıra defterini kaynak alıp kitap yazmaya başlar. Tüm masumluğuyla o zorlu hayatını yaşamaya çalışır. Ve yazdıklarının 400yıl sonraya ne yapacağını bilemeden. Bölüm ve konu geçişlerinde sizi her seferinde ters köşe yapan okudukça kafanızı iyice karıştıran kitabımız aslında polisiye gibi görünsede daha çok distopya türündedir. Keyifle ve kitapla kalın… @boshisleras
Yazar Abdurrahman Yücesoy
Yazar Abdurrahman Yücesoy
@ss_yayinlari @b.e.t.i.k.e.v.i @betikeviduzeltmenlik #betikbeyleokuyoruz #katil2419
10/10 puan verdi
Mükemmel ötesiydi. Bilim kurgu ve polisiye gerilimin karışımı bir üründü ben çok beğendim. Günüzümü göndermeleri karakterlerin yine bazı duyguları sembolize etmesi gerçekten takdire şayan ..
Puan vermedi
₭₳₮ł̇Ⱡ 2419 Başarılı üniversite öğrencisi Seda, Selin ile aynı evi paylaşmaktır. Selin başına buyruk, asi ve uçarıyken Seda tam tersidir. Zengin, şımarık ve tehlikeli Bertuğ ise Seda'ya takıntılıdır ama bu takıntı sevgiden değil tamamen reddedilmenin verdiği öfkedendir. Diğer tarafta ise Helin karakterimiz var ve bu tehlikeli adam ile nişanlıdır. Bertuğ evinde yasaklı madde kullanıp alkol almaya başlamışken şişedeki bir adet kesik parmağı görür ve şoka girer. İşte bu noktada hikayemize Nadciv adlı karakterimiz giriyor ve cinayetler başlıyor. Başlarda katilin hikayesini okurken bir bakıyoruz 400 yıl sonrasına giderek bilimkurguya dönüyor. İşte o kısımları çok daha şaşırtıcı. Yazar hikayeye "yeni kitap programı başlatıldı." diye giriş yapınca "Bu kitap beni şaşırtacak belli." dedim. Yanılmamışım. Bilimkurgu, gerilim türünde ama gerilim kısmı dozunda ve keyifli, hele hakettiklerini düşününce oldukça keyif verdi demeliyim. Bilimkurgu tarafı ise ayrı heyecan verdi o yüzden devamını merak ediyorum. Şaşırtıcı, heyecanlı, farklı ve akıp giden hikayesi var. Bir günde bitirdim. İkinci kitaba da hemen başlayacağım. Serimiz iki kitaptan oluşuyor notunda bırakıp gidiyorum efendim. Sevgiyle ve kitapla kalın
Puan vermedi
ABDURRAHMAN YÜCESOY-KATİL 2419 . . . Merhabalar bugün sizlere okurken sınırlarınızı zorlayacak,heyecanlı kurgusuyla #katil2419 yorumu ile geldim. Seda kimsesiz bir genç kız burslu okuduğu üniversitede ev arkadaşı Selinle birlikte yaşıyorlar her ne kadar İkisi de birbirine zıt karakteri olsa da birlikte yaşamaya mecburlar. Bertuğ ise her istediği bu zamana kadar yapılmış hiç hayır denilmeyen zengin bir ailenin çocuğudur. Hayatında hiç hayır denmediğinden Seda onu reddettiği için kızı saplantı haline getirir. Uyuşturucu aldığı bir gün evine gelir garipten sesler duymaya başlar ve Nadciv denilen kişinin emirlerine uyması yoksa yasa dışı görüntülerin basına servis edileceği söylenir ve bilinmeyen bu kişi tarafından oyun başlatılır... Bertuğ'un evde bulduğu kesik bir parmak,banyodaki traş makinesi ve videolar akılda soru işaretleri bırakır. Kurulan tuzaklar alınan intikamlar oynanan oyunlar eşliğinde heyecan içinde o sana yaklaşıyorsunuz derken; Yıl 2419'da bir uyanıyorsunuz ki Jen ve Kant ile tanışıyorsunuz. 400 yıl sonrasındaki bağ neydi ve uyuyan Jen'i babası kurtarabilecek miydi? Tabii ki en sondaki mektup her şeyi açıklıyor derken çok üzülüyorsunuz soru işaretleri çözülür gibi oluyor merakınız gideriliyor fakat akıllar da şu soru kalıyor hepimizin içinde var olan katil ya da katiller kimdi? Soluksuz okuduğum bir kitaptı inanılmaz heyecanla ters köşelerle olan devamında neler olacak beni neler bekliyor gerçekten bilmiyorum ama inanılmaz merak ediyorum.

Abdurrahman Yücesoy
Abdurrahman YücesoyYazar · 1 kitap
Abdurrahman Yücesoy 1991’de Kocaeli/İzmit’te doğdu. 2009-2011 yıllarında Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulunda (Ankara/Beytepe) askeri eğitim aldı. Lisans eğitimi için 2013 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. Astsubay rütbesiyle mezun olduktan sonra yurdun çeşitli illerinde Jandarma Astsubayı olarak görev yaptı. 2012 yılında kaleme almaya başladığı ilk romanı Karala-ma’yı 2019 yılında görev sebebiyle bulunduğu Hakkâri İlinin Şemdinli İlçesinde oldukça zor şartlar altında yayımladı. 2023 yılının başlarında bilim kurgu ve gerilim türündeki romanı Katil 2419’u yayımladı. 2023 yılının Ekim ayında Gailesizler isimli romanını yayımladı. Katil 2419’un devamı niteliğindeki romanı Maktul 2419‘u 2024 yılının şubat ayında yayımladı. Kendine has bir anlatım tarzı oluşturmaya çalışan Abdurrahman Yücesoy, absürt kurgu adını verdiği oldukça ilginç bir teknik üzerinde çalışmalar yapmaktadır. Abdurrahman Yücesoy, evli ve üç çocuk babasıdır.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.