"KATİL 2419"
"Yaşadığım ne varsa ben seçtim, ben istedim. Artık sabah uyandığım ses annem değil! Bazı şeyler kaybetmeden farkedilmiyor.
Bedenim burada fakat ruhum kabul etmiyor."
Yıllar içinde, edebiyatın içinde, insanlığın içinde kaybolduk. Vicdanın yok olduğu, sevginin olmadığı, şefkatin bile sadece insan çıkarı için olduğunu fark ettik. İnsan, insanın katilidir. Düzenin, işleyişin, düşüncenin, doğanın, yaşamın katili. En çokta vicdanın katili.
Birbirinden farklı micaza sahip iki üniversite öğrencisi Selin ve Seda. Birlikte yaşarlar.
Seda 22 yaşında sevecen, insancıl, herkesle iyi anlaşan, insanlara yardımcı olmayı alışkanlık haline getiren, ailesi tarafından terkedilen, üniversiteyi burslu kazanan, neşeli, kıpır kıpır biri. Selin ise Seda'nın tam zıttı. Burjuva sınıfına düşkün ve her gece farklı bir erkekle takılan biri.
Bertuğ ise Burjuva sınıfından, zengin, şımarık neyi isterse elde etmeye alışmış, narsist bir karakter. Hovarda, popüler, bir o kadar da tehlikeli. Seda'ya karşı takıntılı bir ruh içindedir. İlk defa biri tarafından reddedilmiş, karşılık alamamış bu onu daha da tehlikeli biri yapmıştır. Helin, ailesi ve Bertuğ'un ailesinin birbiriyleriyle evlenmesi için uygun görülen güzel, zengin bir kız. Bertuğ'a ise deli gibi aşık.
Karşılıksız bir aşkın kurbanı olur.
Kendini alkol, içki, uyuşturucuya veren Bertuğ içki şişesinin içinde kesik bir parmak görür, şaşkındır, neye uğradığını bilemez.
Gaipten sesler duymaya başlayan Bertuğ, Nadciv olduğunu söyleyen biriyle çıkmaz yollara girer. Nadciv'in emirlerine uymazsa ona dair bütün yaşadışı görüntülerin basına sunulacağını söyler. ( kesik bir parmak, esrarengiz videolar, banyoya bırakılan traş makinesi, bir iki üç oyun başlasın)Kağıtta yapılması gerekenleri talimatları belirtir. Önüne birden çok seçenek sunarak