"Bu kitap hayat yolculuğunda tılsımlı pusulan olacak…" Sevgili yolcu; Bu kitap senin için bir pusula olsun diye hayal edildi. Onu çantanda taşı. Kendini bir yol ayrımında bulduğunda, kararsızlık yaşadığında, ruhun yolunu kaybettiğinde kitabı çantandan çıkar. Rasgele bir sayfasını aç. Ve okumaya başla… Karşına çıkan masal sana yolunu bulmanda yardım edecek. Seni masallarla bir oyun oynamaya davet ediyorum. İçindeki yıldız gözlü oyunbaz çocukla yeniden bağ kurmanın vakti geldi. Bu bir iyileşme oyunudur. Bırak masallar sana rehberlik etsin, seni iyileştirsin ve dönüştürsün…
Tahmini Okuma Süresi: 8 sa. 10 dk.Sayfa Sayısı: 288Basım Tarihi: Şubat 2019İlk Yayın Tarihi: 2015Yayınevi: Doğan Novus
ISBN: 9786050925357Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

288 syf.
6/10 puan verdi
Masal Terapi
Kıssadan hisse mi desem, darb-ı mesel mi ya da efsane mi? Ancak içinde onlarca kısa pasaj barındıran bu masal kitabı bir kişisel gelişim kılavuzu görevi görmekte. Boş zamanınız fazlaysa bu ne kitabıymış derseniz bir göz atabilirsiniz. Ben pek beğendiğimi söyleyemem ancak emek edilmiş yazılmıştır saygı duyarım.
Masal TerapiJudith Malika Liberman · Doğan Novus · 20192,252 okunma
288 syf.
9/10 puan verdi
Bu kitabı arkadaşlarımla gittiğim bir kafede görmüştüm ilk. O zaman hepimiz rastgele bir sayfa açıp birbirimize masalları okumuştuk. Çıkan şeyler öyle bize uyuyordu ki, her gittiğimizde bunu yapmaya devam ettik. Daha sonradan bir arkadaşım bana yazarın Ted konuşmasını attı. Fakat konuşan kişinin bu kitabın yazarı olduğunu bilmeden dinledim. Bayıldım. Masalları oldum olası çok severim. Küçük kuzenimin masal anlatan bir oyuncağı vardı. Ondan fazla ben dinlemişimdir herhalde. Yine de nedense kitabı almadım. Aradan zaman geçti ve birinde yine bu kitabı gördüm ve ödünç alıp okumaya karar verdim. O zaman anladım konuşmayı yapan kişinin bu kitabın yazarı olduğunu. Okumaya başladım başlamasına ama normal bir kitap gibi okunmayacağını düşünerek kitabı aldığım kişiye geri verdim ve ara sıra yol ayrımına geldiğim zamanlar veyahut ihtiyacım olduğunda okumak üzere kütüphaneme koydum nihayet. Her gün rastgele bir sayfa açıp okudum. Okuduklarıma işaret koyup ertesi gün yine aynı şeye devam ettim. Eğer okuduğum sayfa çıkarsa okumadığım yere kadar ilerleyip oradan okumaya devam ettim. Birkaç tane pek hoşlanmadığım masal olmadı değil. Fakat mesajları, alıntıları ve alıştırmalarıyla bu kitabı çok sevdim. Herkese tavsiye ediyorum.
Masal TerapiJudith Malika Liberman · Doğan Novus · 20192,252 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.