Aşık mıyım? bilmiyorum.
Beni sevip sevmediğini bilmiyorum.
Onu sevip sevmediğimi bilmiyorum.
Tek diyebileceğim,aklimdan hiç çıkmayan tek kişi o.
Duymak istediğim onun sesi.görmeyi umduğum onun yüzü.
Nasıl güzel bir aşk, nasıl güzel bir anlatım.. Sayfaları nasıl çevireceğimi bilemedim. Uykusuz işe gittim öyle güzel yazmış Sevgili SOPHIE KINSELLA..
İyiki kaybetmiş 3 nesillik aile yadigarı yüzüğü
Aşk romanı severlere tavsiyemdir. Bayıla bayıla okursunuz. Tesadüflerle gelen aşkın güzelliğinde bir başka oluyor
Sıcak,samimi,romantik ve eğlenceli.
Bir kayıp ve çöpten çıkan bir telefon hayatını ne kadar değiştir ki bir insanın?
Çokkkk değiştirir…
Çikolata ve kahve tadında bir hikaye
Hiç abartısız söyleyebilirim ki Sophie Kinsellanın enn sevdiğim romanı. Gerçi her okuduğum romanından sonra bu sözü çok kullanırım ama Top 5’m de Bu kitap var. İşlediği aşk o kadar güzel ki böyle her bir hücrenize işliyor resmen. O kadar güzel, naif bir hikaye ki kaç kez okursam okuyayım, ilk defa okumuşum gibi etkileniyor ve heyecanlanıyorum.
Poppy iyi ki kaybetmişsin o yüzüğü İYİ Kİxxx
Sophi Kinsella 'yı seviyorum ben yaa. Harika , okurken eğlendiren ve güldüren çok akıcı okunası bir kitap. Romantik komedi sevenlere tavsiye edilir.....
Evlilik arifesindeki kızımız Poppy, üç asırlık nişan yüzüğünü kaybeder ve akabinde umulmadık gelişmeler meydana gelir. Kızımızın merakı, bu noktaya gelmesinin en büyük sebebi desem yeridir.
Hoş bir romantik komediydi. İlk sayfalarda yaşanan bir sahneye çok güldüm. Okuyanlar için Beyonce şarkısı demem yeterli olur sanırım.
Film tadında ve akıcı bir seyir. Sevdim.
Öyle bir zamanda yetişti ki imdadıma... Birkaç defa başlayıp başlayıp bırakmış olduğum bir kitaptı ve şu an bir çırpıda okumuş bulunuyorum. Klasik bir Kinsella romanıydı. Sam ve Poppy'nin absürt hikayesini keyifle okudum. Komik bir kalem olduğunu bilen bilir ve de romantik, çenebaz kızlar yazar hep ve çokça sakar... Ha değişmemişti gelenek aynısı gibi bir kitaptı. Bu yazarı okuyorsanız bu eksenin dışında beklentiye girmeye gerek yok baştan kabullenmelisiniz kendisine.
*spoiler*
Okuduktan sonra hanginiz "Yaaa çok romantik, ben de böyle bir karşılaşma istiyorum" demediniz? Konusunun özgünlüğü kitabı ilginç kılan etmen. Sam'in olayı çözüp anlatması, kızın buna başta inanmaması fakat sonrasında olanlar, yine Sam'in düğünde olan herkese attığı mesaj ve "bence biz birbirimizin dipnotu değiliz"den sonraki kavuşma, kendini tekrar tekrar okutuyor kitap.
Sophie Kinsella'nın ilk okuduğum kitabıydı ve iyikide okuduğum en sevdiğim kitabı budur sanırım. Çok çok eğlenceli, mesajlaşmaları ve Poppy'nin uydurma kelimeleri beni gülmekten öldürüyor. Çok eğlenceli okunası bir kitap...Pasaklı Tanrıça daha iyiymiş sanırım onuda en yakın zamanda okuyacağım.
Madeleine Sophie Wickham (evlilik öncesi soyadı Townley), Sophie Kinsella takma adıyla tanınan İngiliz bir yazardı. Özellikle çok satan "Shopaholic" roman serisiyle tanınır . Serinin ilk iki romanı, "The Secret Dreamworld of a Shopaholic" (2000) ve "Shopaholic Abroad " (2001), "Confessions of a Shopaholic" (2009) filmine uyarlanmıştır.
Madeleine Sophie Townley, 12 Aralık 1969'da Güneybatı Londra'daki Roehampton'da , sırasıyla öğretmen ve öğretim görevlisi olan ebeveynleri David Townley ve Patricia (née Kinsella)'nın çocuğu olarak dünyaya geldi. Annesi İrlanda kökenliydi. Üç kız kardeşin en büyüğüydü; küçük kız kardeşleri Gemma ve Abigail Townley de yazardır.
Putney Lisesi , St Mary's Okulu, Shaftesbury , Sherborne Kız Okulu ve Oxford'daki New College'da eğitim gördü; burada başlangıçta Müzik okudu, ancak bir yıl sonra Felsefe, Politika ve Ekonomi (PPE) bölümüne geçerek BA derecesiyle mezun oldu.
Kurgu yazmaya başlamadan önce (Pensions World dahil olmak üzere) finans gazetecisi olarak çalıştı.
1991 yılında Kinsella, Oxford'da tanıştığı Henry Wickham ile evlendi. Bir okul müdürü olan Henry, Lockers Park Okulu'nun başına geçti ve Kinsella'nın işlerini yönetti. Dört oğlu ve bir kızıyla birlikte Dorset ve Londra'da yaşadılar.
2024 yılında Kinsella, 2022 yılının sonlarında teşhis konulan agresif bir beyin kanseri türü olan glioblastoma hastalığına yakalandığını açıkladı. Nöroşirürji geçirdi. Kinsella, 56. doğum gününden iki gün önce, 10 Aralık 2025'te Dorset'teki evinde öldü.