Pegasus Sırrı

2008
Pegasus

2009 3. kitabı
Okunma: 20 Mayıs 2009 16:19
Dan Brown'un Da Vinci Şifresi kitabının en çok satılanlar listesinde yer aldığı dönemde piyasaya çıkan bir eser olması nedeniyle ilgi çekmişti ama yine de kötü demek bence cok aşağılıyıcı olur; fakat kopyacı zıhniyet ile başarılı olunmayacağı da bir gerçektir. ben sevmedim, da vinciden daha heyecan verici falan değil. Yine de okumak için karar sizin!. Daha fazlası için; hknkr.com/pegasus-sirri-k...
2021 86. kitabı
Okunma: 28 Kasım 2021 15:49
Kilisenin kuruluşunu temelden sarsacak yüzlerce yıllık gizemli sır... Birisi bir sırrı ne kadar süre saklayabilir?Peki ya eğer bu sır batı uygarlığının 2000 yıllık temel taşlarını yok edebilecek kadar önemli bir sır ise? Amerikalı bir avukat olan Lang Reilly'nin kız kardeşi olan Janet Holt Paris'te bir apartman dairesinde öldürülür. Reilly,kız kardeşinin ölümünün bir kaza sonucu olmadığını anlar.Janet öldürülmüştür ve Lang katilin kim olduğunu ve kız kardeşinin öldürülme nedenini araştırmaya başlar. . . . Baskı hatalarını eksik kelimeleri göz ardı edebilirseniz (ki bu anlamda sabrınız ciddi anlamda sınanıyor) gayet keyifli bir kitap baştan aşağı bu şekilde ilerliyor resmen yazara,kitaba suikast yapılmış.
Puan vermedi
Cocuklarla indikce okul kutuphanemizde okudugum bir kitap. Kapak ustunde de yazdigi gibi Da Vincinin Sifresi tarzinda macera dolu bir kitap. Isin icinde Tapinak Sovelyeleri ve onlarin baslangiclarindan beri var olan bir sır var. Isa goge bedeni ve ruhuyla yukselmedi. Kemikleri kucuk bir tas lahitte. Papalık bu sırrı sonsuza kadar saklamali. Tapınakcılar ise bu sırrı kullanarak istedikleri her seyi yaptırabilir. Sırrın korunması her iki tarafinda isine mi geliyor? Biri, bir avukat sırrı çözerse ne olacak? Kitap heyecan ve tehlike sevenler icin, harika çevirisiyle bir solukta okunacak bir macera sunuyor. Gecmis ve bugun arasinda yapilan yolculukla belki Tapınakçılarin dünyasına da bir adım atmış oluyorsunuz. Pegasus Sırrı
2020 2. kitabı
Okunma: 10 Ocak 2020 17:14
Nasıl tarif edeyim nerelere gideyim gibi bir modla yazıyorum bu incelemeyi :) roman konusu , yazarı ve çevirisiyle tam bir hayal kırıklığını barındırmasa da Dan Brown romanlarıyla neredeyse bire bir benzerlikle örtüşüyordu ki bu beni dolayısıyla bir hayli üzdü ama sonuç olarak kendini yinede okutmayı başardı :) günümüz Henry Ford diyesim geldi yani ne alakaysa :P elbette ki Harrison Ford'un muhteşem Indiana Jones serilerinin yeni , yani milenyum versiyonu gibi bir roman okudum ne muhteşem değil mi? :))
2021 3. kitabı
Okunma: 23 Mart 2021 17:06
Konu itibari ile Da Vinci Şifresi'nden sonra binlercesi çıkan Hristiyanlık gizemleri/hazineleri/komplo teorileri ile dolu herhangi bir kitaptan daha fazlası değil. Boş zamanda okunabilir olmakla birlikte çeviri ve düzelti açısından kesinlikle felaket ötesi bir kitap. öyle ki içinde çevirmenin notu bile unutulmuş.
2021 3. kitabı
Okunma: 22 Şubat 2021 23:43
Kitap 400 sayfa ama ilk 300 sayfada pek bir şey olduğu söylenemez. O kısımlar Lang'in oradan oraya gitmesiyle geçti daha çok. Son 100 sayfada da olaylar çözüldü, sırlar açığa çıktı. Pek mutlu etmedi bu kitap beni. Bitsin diye okudum, birazcık zaman kaybıydı. Ne bana bir şey kattı, ne de sürükleyiciydi...
2020 103. kitabı
Dan Brown ve gizem seviyorsanız okumanızı tavsiye ederim. Kitabın içinden başka bir kitap çıkıyormuş gibi, iki konu birden gidiyor. Tapınak Şövalyeleri ilginizi çekiyorsa okumalısınız.
2024 36. kitabı
Okunma: 23 Nisan 2024 22:58
Neymiş efendim “Da Vinci Şifresi “ kitabından daha heyecanlıymış ta , daha gizemliymiş te , daha merak uyandırıcıymış ta …. Alakası yok bence .. Da Vinci Şifresi kitabının getir götürünü yapar anca .. Evet fena kitap değil kendisini okutturuyor da , öyle abartılacak kadar değil. Abartmayalım , saçma sapan yorum yapmayalım lütfen :)) Dan Brown reise hakaret etmeyelim lütfen
1000 Kitap
2017 104. kitabı
Şunu belirtmem gerekir, tanıtım yazısından ziyade harikulade bir kitaptı. Son sayfaya kadar tabiri caizse soluksuz okudum. Hani bir devamı olsa, kesinlikle okurum. Biraz da eleştirelim. Longford sanki biraz fazla şişirilmiş gibi, özellikle de şansı konusunda ancak bu kitabın güzelliğini bozmaz..
2024 47. kitabı
Okunma: 21 Temmuz 2024 23:27
Başlarda biraz yavaş ilerleyen hikaye sonrasında açılıyor ve heyecan dozu artıyor. Da Vinci Şifresi ile karşılaştırmak doğru mu bilmiyorum. Bence Dan Brown hem Da Vinci Şifresi hem de diğer kitapları ile bu tür kitapların usta yazarı. Eğer gizem, aksiyon seviyorsanız bu kitapta sizi mutlu edecektir. Not: Bazı incelemelerde çeviri sorunları olduğunu okumuştum. Benim okuduğum baskı çok kötü değildi. Düzeltilmiş basım olabilir diye düşünüyorum. Keyifli okumalar.

Gregg LoomisYazar · 7 kitap
Gregg Loomis ticari davalar konusunda uzmanlaşmış bir avukattır.O ayrıca Birleşik Devletler'in dışında eski sürücüdür ve lisanslı ticari bir pilottur.Gregg Avrupa'da ve Karayipler'de kapsamlı olarak gezdi;Voodo Fury,Pegasus Sırrı,Julian Sırrı,Cehennem Kapıları kitaplarının yazdı ve FLYING ile Scuba Diving dergilerinde makaleler yayınladı.Gregg birkaç küçük hikâye yazdı ve Georgia Yazarlar Birliği tarafından yılın yazarı için aday oldu.Loomis baskı yaptığı kitapların yarım milyonda fazla kopyaya sahip ve O kitaplar birden fazla yabancı dile çevrildi.Hala, Gregg hukuk uygulamaları yaptığı onun yerli Atlantası'nda eşi Suzanne ve onların altın av köpeği olan Harry ile birlike bir avukat olarak yaşıyor ve Gregg mahkeme tarihleri arasında yeni romanı üzerinde çalışıyor. İlk romanı Voodoo Fury, 1991'de Berkeley'den çıktı