Remember Me?

Remember Me?
Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda Birleşik Krallığı
İngilizce

2020 4. kitabı
Kitap denildiği gibi çik-lit bir kitap . aman aman beni kitlemedi kendine . Alıp elimden bırakamama durumu da olmadı. Bazı zamanlar öyle kitaplar okudum ,o kadar sürükleyiciydi ki elimden bırakamamıştım. Bu kitapta ise üç-dört gün içinde ara vere vere okudum (sırf yarım bırakmamak için): Daha önce Sophie kinsella'nın daha güzel kitaplarını yani alışverişkolik serisini okudum ve daha çok eğlenerek( çerezlik niyetine) okumuştum. Zaten burada baş karakterin karaktersizliğine üzüldüm artık ortalardan sonra kitabı okumak zulüm oldu bana. Ve kitap da bana göre 18 yaş altı için uygun değil içindeki çoğu sahne ve yazarın sürekli bel altı vurması yüzünden . Üzülerek belirtmek istiyorum Okumasam da olurmuş. Beni Hatırladın mı? Sophie Kinsella
2024 16. kitabı
Okunma: 05 Ağustos 2024 13:50
Daha önce okuduğum ve ödünç verdiğim tabi ki geri dönmeyen canım kitabım Yıllar sonra tekrar alıp,tekrar okumaya karar verdim ama baya uzun sürdü,araya başka kitaplar,yollar girdi.Hikaye güzel,kitap eğlenceli,dili akıcı.Okurken merak ediyorsunuz ve eğleniyorsunuz.Tren istasyonunda okurken güldüğüm için acayip bakışlara maruz kaldım diyeyim siz anlayın Sophie harika bir yazar bence eğer okumak,okurken eğlenmek,güzel zaman geçirmek istiyorsanız tam sizlik bir yazar ve kitap.
2015 77. kitabı
Bir günde bitirebileceğim kadar sürükleyiciydi .Sonu pek tatminkâr olmasa da Eğlenceli diyebileceğim bir kitap.Kitbın kapağını kapattığınızda amnezik Olmadığınız için şükredeceksiniz :)
Beni hatırladın mı?
2020 12. kitabı
Okunma: 14 Nisan 2020 13:58
Kitabın içeriği de yeni baskısı, tasarımı kadar sevimli. Hayatınızdan üç yıl unutmak bebeklik yıllarını anımsayamamak gibi bir şey değil. Özellikle de bu üç yılda büyük değişimler geçirdiyseniz. Lexi hastanede uyandığında 2004 sanıyordu ama milyoner kocası ona 2007 yılında olduğunu söyledi. Kocası da nereden çıktı? Dün gece fakirdi bugün ise milyoner. Lexi’nin bu unuttuğu yılları hatırlamaya çabalaması gerçekten sevimli bir romantik hikaye ortaya çıkarmış.
Beni Hatırladın mı?Sophie Kinsella · DEX Yayınları · 2019688 okunma
Puan vermedi·384 syf.·
2022 92. kitabı
Yüzünüzde minik tatlı bir gülümsemeyle biten bir roman.(Ben de öyle oldu) Lexi nin yaşadığı kazadan ve travma gibi olaydan sonra kendini her bakımdan baya bir degistirmesi ve tekrar bir kaza geçirip bu 3 yıl boyunca süren değişimini hatırlamaması... Eric kusursuz biri ama aşırı kusursuz. Jon sıradan normal biri. Ikisiyle de ilişkisi var ama hatırlamıyor. Ama hangisi seçecek?
Beni Hatırladın mı?Sophie Kinsella · DEX Yayınları · 2019688 okunma
2018 111. kitabı
Ben romantik kitaplar okumam ya da romantik filmler izlemem. Romantik komedileri severim ama roman olarak sadece Sophie Kinsella yazdıysa okuyorum. Hikayelerinde taş bebekler olmamasını, ana karakterin başına gelen kötü olayların aslında güzel şeylerin başlangıcı olmasını ve tatlı mutlu sonlarını seviyorum. Akıcı, komik bir tarzı var yazarın ve bence “Beni hatırladın mı?” en güzel kitabı. Eğer siz de böyle kitapları seviyorsanız kesinlikle okumanızı öneririm. Not: İkinci favorim de “Pasaklı tanrıça”. “Beni hatırların mı?” yı okuyup başka bir kitabını merak ediyorsanız bunu tavsiye ederim.
2023 191. kitabı
Okunma: 03 Aralık 2023 01:35
Konusu ağır bir kitap sonrası kafa dağıtmalık kitap tercih ettiğim doğrudur ;) Beni Hatırladın mı? da bunlardan biri... Teşekkürler Kıymetli Sophie Kinsella , bu sefer farklı bir kitapla karşılaştım ;) Kahkahası az...
2017 143. kitabı
Yazarın okurları üç aşağı beş yukarı nasıl keyifli ve eğlenceli eserler yazdığını bilirler bu romanı da yazarın kesinlikle göz ardı edilmemesi gereken romanlarından biri bence eğlenmek ve gülümsemek için birebir.
2022 19. kitabı
Okunma: 13 Ekim 2022 00:00
Çok tatlı ve eğlenceliydi. Sophie'nin her kitabı gibi çok hızlıca okunuyor. Sizi mutlu edecek bir karakter bence Lexi <3 kafanızı dağıtmak ve gülmek istiyorsanız bence ideal bir kitap!!
2018 2. kitabı
Okunma: 15 Temmuz 2018 15:43
*Spoiler YOK! Yorumu rahatça okuyabilirsiniz.* Kitaba puanım: 8/10 Hitap ettiği yaş grubu: Genç yetişkinler ve üstü. Kızımız gözlerini bir açıyor, hafızasını kaybetmiş ve en son hatırladığı şey hayatının rezalet olduğu... Ama şimdi öyle değil! Yıllar içinde hem dış görünüşü hem de hayatı güzelleşmiş, mükemmel bir işi, zengin bir adamla mükemmel bir ilişkisi var. Ama her şey göründüğü gibi mi? Tabii ki de değil! Ve işte bu şekilde başlıyor kaos! Sophie Kinsella'dan yine çok tatlı bir kitap. Okuduğum diğer kitaplarını bir tık daha fazla sevdiğim için puanı azıcık düşürdüm. Bence romantik komedi severler bu yazara kesinlikle bir şans vermeli! Keyifli okumalar kitap kurtları! Not: Kitabımız bir seriye ait değil, tek başına okunabilir. Simay Beni Hatırladın mı? Sophie Kinsella

Sophie KinsellaYazar · 28 kitap
Madeleine Sophie Wickham (evlilik öncesi soyadı Townley), Sophie Kinsella takma adıyla tanınan İngiliz bir yazardı. Özellikle çok satan "Shopaholic" roman serisiyle tanınır . Serinin ilk iki romanı, "The Secret Dreamworld of a Shopaholic" (2000) ve "Shopaholic Abroad " (2001), "Confessions of a Shopaholic" (2009) filmine uyarlanmıştır. Madeleine Sophie Townley, 12 Aralık 1969'da Güneybatı Londra'daki Roehampton'da , sırasıyla öğretmen ve öğretim görevlisi olan ebeveynleri David Townley ve Patricia (née Kinsella)'nın çocuğu olarak dünyaya geldi. Annesi İrlanda kökenliydi. Üç kız kardeşin en büyüğüydü; küçük kız kardeşleri Gemma ve Abigail Townley de yazardır. Putney Lisesi , St Mary's Okulu, Shaftesbury , Sherborne Kız Okulu ve Oxford'daki New College'da eğitim gördü; burada başlangıçta Müzik okudu, ancak bir yıl sonra Felsefe, Politika ve Ekonomi (PPE) bölümüne geçerek BA derecesiyle mezun oldu. Kurgu yazmaya başlamadan önce (Pensions World dahil olmak üzere) finans gazetecisi olarak çalıştı. 1991 yılında Kinsella, Oxford'da tanıştığı Henry Wickham ile evlendi. Bir okul müdürü olan Henry, Lockers Park Okulu'nun başına geçti ve Kinsella'nın işlerini yönetti. Dört oğlu ve bir kızıyla birlikte Dorset ve Londra'da yaşadılar. 2024 yılında Kinsella, 2022 yılının sonlarında teşhis konulan agresif bir beyin kanseri türü olan glioblastoma hastalığına yakalandığını açıkladı. Nöroşirürji geçirdi. Kinsella, 56. doğum gününden iki gün önce, 10 Aralık 2025'te Dorset'teki evinde öldü.