Hush, Hush Serisi 3

Becca Fitzpatrick

Sessizlik Konusu

Geride sadece sessizlik kaldığında gerçek duyulabilir mi? Patch ve Nora arasındaki çığlık, yerini sessizliğe bırakmıştır. Patch'in karanlık geçmişindeki sırların üstesinden gelmiş birbirinden tamamen farklı iki dünya arasında bir köprü kurmuş ihanet, sadakat ve güven duyguları zorlu sınavlardan geçmiştir. Ve bütün bunlar, cennet ve dünya arasındaki sınırları aşan bir aşk uğruna göze alınmıştır. Birbirlerine duydukları sarsılmaz güven haricinde hiçbir şeye sahip olmayan Patch ve Nora, uğruna çaba harcadıkları her şeyi ve aşklarını paramparça edebilecek bir güce karşı umutsuz bir savaşa başlarlar... "Becca Fitzpatrick'in kaleme aldığı aşk büyüleyici." -The Book Cellar- "Becca Fitzpatrick harika karakterler yaratmada eşsiz bir yeteneğe sahip. Nora ve Patch'in arasındaki çekim, insanın kalbini yerinden oynatıyor!" -Strph Su Reads- "Unutulmaz karakterler, harika diyaloglar, etkileyici bir espri anlayışı ve karanlık olduğu kadar merak uyandıran bir olay örgüsü. hush, hush serisi, okuyucuyu kendinden geçiriyor." -Reviewer X- (Tanıtım Bülteninden)
Tahmini Okuma Süresi: 11 sa. 47 dk.Sayfa Sayısı: 416Yayınlanma Tarihi: Mart 2016İlk Yayınlanma Tarihi: 4 Ekim 2011Yayınevi: Pegasus YayınlarıOrijinal Adı: Silence
ISBN: 9786055360245Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

Puan

810 üzerinden
1.662 Puan · 79 İnceleme

Sessizlik Yorumları ve İncelemeleri

@elmasekeri_
13 Ağustos 2021 17:25
10/10 puan verdi
Sessizlik içindeki romantizm ve gizem ile çok güzel bir kitaptı. Kitabın ilk yarısında Patch olmasa da çok güzeldi. Kitap hakkındaki yorumumu iki bölüm halinde yazacağım: Spoilerlı ve Spoilersız. Sessizlik serimizin üçüncü kitabı olduğu için Spoilersız yerini maalesef kısa tutmak zorundayım çünkü
287 etkileşim
Kübra Demir

Kübra Demir

@ladyironsblog
11 Temmuz 13:08
Puan vermedi
DİKKAT SPOİLER VARDIR!!! Merhabalar. Bugün sizlerle Sessizlik kitabının yorumunu paylaşacağım. Sessizlik kitabı bir devam kitabı olduğu için bu yazı spoiler içerecektir. Seriyi okumayanlar bu yazıyı okumaya devam etmesin lütfen. Kitap Nora'nın bir mezarlıkta uyanmasıyla başlıyor. Hafıza kaybı yaşayan Nora son beş ayını hatırlamıyor. Ve maalesef ki Patch'i de... Kitabın neredeyse ilk yarısında Patch'i Jev ismiyle okuyoruz. Biz her ne kadar Jev'in aslında Patch olduğunu kitabı okurken en başından itibaren anlasak da Nora Patch ile Jev'in aynı kişi olduğunu kitabın ilk yarısından sonra anlıyor. Bu kitapta Patch'in Nora'nın hayatı uğruna kanatlarının koparılmasına izin vermesi beni çok etkiledi. Kitabın ilk yarısı durgun geçse de son yarısı çok hareketliydi. Kitabın sonunda Nora'nın biyolojik babasının yönettiği Nefillerin yeni yöneticisi olması ise beni çok heyecanlandırdı. Patch ve Nora umarım bu zor durumdan zarar görmeden sıyrılabilirler. Final kitabında Nora'nın alacağı kararları çok merak ediyorum. Ben serinin son kitabı olan Final kitabını okumaya gidiyorum. Final kitabının yorumunda görüşmek dileğiyle...
3 etkileşim
Petrichor

Petrichor

@Petrichorkitaplari
27 Temmuz 19:54
7/10 puan verdi
Sessizlik, Becca Fitzpatrick’in Hush Hush serisinin 3. kitabı ve kaçınılmaz olan son savaşa doğru bir geçiş sunuyor fakat kitabın sonu ile savaşın tarafları son kitabı okunması şart hale getiriyor. Aslında Sessizlik romanının sonu biraz beklenilenden farklı gelişiyor. Çok daha karmaşık ve insanı son kitap için merak içinde bırakacak bir son beklerken basit bir şekilde bitiyor fakat o basitliğin ardından gelen gerçek Nora ve Patch aşkını çok daha karmaşık hale getiriyor.
1 etkileşim
Rabia

Rabia

@rabialokya
18 Kasım 2022 10:31
8/10 puan verdi
Nora Pach'e karşı ''bence'' biraz zayıf ve aptal bu kadar duygusal olmasına gerek yoktu. (Dedi balık burcu) Pach çok kaba bir melek ve Nora'nın nezaketini hak etmiyor. Bu Pach beni sinir ediyor ama çok karizma, Nora'ya göre yazarsam harbi kız derler ya o işte oyun yok, kaybedecek bir şeyi yok, döner gider yani çığlıktaki gibi, şatın ilerleyişi çok iyi ve iyi bir notada yani. Başarılı Beğendim
12 etkileşim
ilkbahar

ilkbahar

@springtime
26 Temmuz 2021 19:15
8/10 puan verdi
Hush, hush serisinin üçüncü kitabı Sessizlik, Nora'nın hafızasını kaybetmiş bir şekilde mezarlıkta uyanmasıyla başlıyor. Meğer 11 haftadır kayıpmış. Tabii ikinci kitaptan Nora'yı kaçıranın kim olduğunu biliyoruz: Hank, Nora'nın biyolojik babası. Amacını da giriş bölümünde görüyoruz. Patch'e şantaj
24 etkileşim

55-64 Yaş
65+ Yaş

Becca Fitzpatrick
Becca FitzpatrickYazar · 7 kitap
Becca Fitzpatrick, 3 Şubat 1979’da doğdu. New York Bestseller arasında olan Hush Hush serisinin yazarıdır. Daha yazdığı ilk romanla Amerika’da ve tüm dünyada milyonlarca hayran kitlesine sahip oldu.

Sessizlik Sözleri ve Alıntılar

dağlarınkızı

dağlarınkızı

@scorpion53
17 Mart 00:14
“ Sevdiğim insanlar söz konusu olunca, ne kadar zor olursa olsun sır saklamayı başarabilirdim.”
19 etkileşim

@elmasekeri_
12 Ağustos 2021 18:51
Dürüstlük iyi bir şeydir ama sadakat da öyledir.
84 etkileşim

05 Nisan 2022 23:03
Bir çift göz. Bana bakışında içime işleyen bir şeyler vardı.
109 etkileşim

07 Nisan 2022 23:24
` "Karşılıksız aşk berbat bir şeydir." `
95 etkileşim

08 Nisan 2022 19:04
Berbat haldeydi.. Yine de bugüne kadar tanıdığım en çekici ve en acı dolu ruha sahipti.
87 etkileşim

İkizalev
İkizalev
Günebakan
Günebakan
ARKADAŞLARRR bugün sahaftayken gördüğüm şeye bakınn. Bir kitap 10 TL mi!!? Bunlara ek olarak
Çığlık
Çığlık
Sessizlik
bunlarda vardı ilk ben alacaktım ama
Gece melodisi
Gece melodisi
kaptı :') neyse bende 2 kitap aldım biri azap biri sır. Oraya bir kitabı almak için gitmiştim ama kitap yoktu ve kitapta 20 tl'ydi. 20 TL'ye bir kitap alıcam diye sevinirken 20 TL'ye iki kitap almam!!?
Sessizlik
Bitirmeme çok az kaldı ama üç kitaptır ana karakterin (Nora Grey) salak saçma davranışları beni çok sinirlendiriyor. Kim ne yapma dediyse özellikle yapıyor. Neden inat etmek falan da değil. Onun doğru olduğunu düşünmesi ve her zama yanılması. Şahsen bu olaydan sıkıldım artık ve serinin 3. kitabını zar zor bitiriyorum. Neden Nora Grey? Neden belanın içine bela çekiyorsun?