10 Mayıs 2012
İlk Yayın Tarihi:
2012
Destek Yayınları

2020 28. kitabı
Kahtamaan Tazeoğlu, romanlsrının arasına bir aforizma kitabı da sığdırmış. Evet "Söz" adlı kitabı tamamen aforizmalardan oluşuyor. Duygu olarak, bu kitaptan önce yazmış olduğu romanlarından esintiler görülüyor. Aforizmalar, daha çok aşkla ilgili olarak dikkat çekiyor. Aşkın olumlu yanlarını ve getirdiği olumsuz duyguları inceliyor. Sevmek, özlem, ayrılık, acı, mesafe, tutku gibi yardımcı öğelerden yararlanıyor aforizmalarını oluştururken... Yine de bu sözler, içe işlemekten uzak kalıyor.
Söz
2025 176. kitabı
Okunma: 05 Kasım 2025 23:13
Edebiyat dediğin, herkesin bildiğini herkese tekrar okutabilme sanatıdır. Okudum bitti, sanıyorum sayfa sayısı itibari ile en hızlı okuduğum kitaplardan biri oldu Aforizma türü Aşka dair sözleri içeriyor. Elbette her insan belleğinde bir dönem aşka tutulmuş, aşkından ayrı düşmüş, aşk ya da ayrılık acısını tatmıştır. Ne diyordu Abdurrahim Karakoç Üstat? Her nesnenin bir bitimi var ama, aşka hudud çizilmiyor Mihriban. Uzatmayalım elinde okuduğu kitap akmıyorsa okurun, bu kitap gibi kitaplar iyi geliyor, dinlendirici. Eh bazen hüzün, bazen tebessüm. Kitaplarla kalın.
2022 190. kitabı
Okunma: 12 Ekim 2022 08:45
Aşk sözleriyle dolu bir kitap. Yazar, yazmış olduğu kitaplardan ve yeni yazmış olduğu aforizmalardan yararlanmış. Pek beğendiğimi söyleyemem. Sözler çok sade geldi ve hiçbir söz yüreğime işelemedi. Kitaplardan gördüğümüz ve altını çizdiğimiz güzel sözleri okusak daha iyi. Bence okunacak daha güzel kitaplar var.
2020 31. kitabı
Okunma: 12 Aralık 2020 07:12
Kahraman Tazeoğlu’nun sırf sözlerinden oluşan bir kitabı. En derin anlamları en diz cümlelerin taşıdığı bir kitap. Bir cümle ile insanın içine dokunabilen bir yazar. Bu yüzden oldukça hoş bir kitap Bir şiiride Artık daha az seviyorum seni... Unutur gibi... ölür gibi daha az. Bir tek gece vardır insanın hayatında.. Ömür boyu sürer nöbeti.. Bu da öyleydi.. İyi ol.. Sağ ol.. Uzak ol.. Ama bir daha görme beni..
2020 50. kitabı
Okunma: 27 Aralık 2020 22:05
İsmi gibi sözlerden oluşan bir kitapdı. Kafa dağıtmak için bir kaç saatte okuna bilecek bir kitap fena değildi bence.
Kahraman Tazeoğlu
Kahraman Tazeoğlu
tanıdığım ilk kitap benim için.
2026 22. kitabı
Okunma: 10 Mart 2026 18:31
Bazen uzun hikâyelere gerek kalmaz; bir cümle bile insanın kalbine dokunmaya yeter. Söz, tam da böyle bir kitap. Her sayfasında altını çizmek istediğim cümleler vardı. Kısa ama derin, sade ama insanın içinde uzun süre kalan sözler… Okurken bazı cümlelerin bana aitmiş gibi hissettirmesi belki de bu kitabın en güzel tarafıydı.
2023 3. kitabı
Okunma: 19 Mayıs 2023 23:45
Sadece bir şeyde takılı kalmayan ve güzel sözlerin içinde bulunduğu çok güzel bir kitap bütün konuları içinde barındıran yalnızlık, suskunluk vs hepsini ele alana çok güzel bir kitap böyle kitaplar okumayı sevene tavsiye ederim
2016 3. kitabı
kahramn tazeoğlunun sözlerinin bulunduğu bu kitapta insana ferahlatıcı bir etki veriyor. herkesin bu sözlere göz atmasını tavsiye ederim..İYİ OKUMALAR.......
2017 28. kitabı
2019 31. kitabı
Kahraman Tazeoğlu’nun sırf sözlerinden oluşan bir kitabı. En derin anlamları en diz cümlelerin taşıdığı bir kitap. Bir cümle ile insanın içine dokunabilen bir yazar. Bu yüzden oldukça hoş bir kitap. Söz yazmayı veya okumayı sevenler için ayrı güzel zaten. Ancak okumayı fazla sevmeyen kişiler için de iyi bir yana. Roman tarzı şeklinde olmadığı için sıkmayan bir kitap :))

Kahraman TazeoğluYazar · 32 kitap
Kahraman Tazeoğlu 1969 yılında dünyaya gelmiştir. İstanbul'da zor bir yaşam yaşamış büyük sıkıntılar geçirmiştir. 19 yaşında radyo programcılığı yapmaya başlamıştır. Yaşamı boyunca farklı radyolarda programlar sunmuştur. Kadıköy FM'de yayın hayatına başlamış çalışmaktan en zevk aldığı Radyo 7 son radyo kanalı olmuştur. Burada hayran kitlesini iki katına çıkaran Tazeoğlu yazdığı kitapları bastırmaya başlamıştır. Farklı mekan ve programlarda şiir dinletilerine katılmıştır. Kahraman Tazeoğlu günümüzde çok satan Bukre, Söz ve Kıyısızlar gibi kitapların yazarıdır.