Haziran 2023
Nemesis Kitap

2023 50. kitabı
Okunma: 17 Temmuz 2023 05:04
RJ,annesinin evliliğiyle birlikte yaşadığı hayattan çok farklı bir dünyaya adım atıyor.Üvey kardeşi Fenn’in de gittiği Sandover Koleji’ne başlayan RJ’nin,ailesi tarafından cezalandırılan çocukların gittiği ve çok farklı dengelerin olduğu bu okulda yaşadıklarını okuyoruz.Ayıca okul müdürünün kızı Sloane ile tanışmasıyla işler iyice karmaşık hale geliyor. Uyumsuz okuduğum Elle Kennedy kitapları içinde en az sevdiğim oldu.Çok ortalamaydı ve sevmediğim yerler de baya var maalesef. Spoiler️ İlk olarak kitabı beş kişinin gözünden okuduk.Bunu gerçekten anlamadım.Ana karakterler RJ ve Sloane’nin yanında Fenn’in bakış açısıyla okumayı bir noktaya kadar anlarım ,sonuçta serinin diğer kitabındaki esas o,ama Silas ve Lawson’u neden okuduk?Yani hikayeye bir etkileri de yoktu. RJ karakterini hani uyumsuz olarak tanımlamış ya yazar ama ben öyle bir şey görmedim.Gayet de yeni hayatına güzel uyum sağladı.Yani böyle hacker olduğu için biraz insanlardan uzak kalmayı seviyor ama bu kadar yani.Sloane ile karşılaşınca ondan etkilendiği an öyle bağlanmak yok olaylarına girmiyor direk ona çıkma teklifi ediyor.Sadece sürekli okul değiştirdiği için bir yere ait olma olayını bilmiyor ama bundan sebep uyumsuz diyemeyiz bence Kitapta Fenn ile RJ’nin ilişkisini severek okudum.Çok şükür yazar burada klişe başvurmamış.Fenn babasını sevmese de RJ ‘ye her zaman güzel davrandı.Sadece şu aralarında geçen olay olmasa daha iyi olurdu.Ne olduğunu söyleyip büyük spoiler vermek istemiyorum ama bu tarz muhabbetleri çok okuyoruz ve ben sevmiyorum. RJ ile Sloane’nin ilişkisi de normaldi benim için.İlk andan itibaren bir çekim vardı aralarında.Sonra bir iki naz ardından sevgili oldular zaten. Son olarak Lawson karakteri hakkında da bir şeyler söylemek istiyorum.Çok enterasan fantezileri vardı ve bu
2025 19. kitabı
Okunma: 10 Eylül 2025 12:13
Pek fazla umduğum gibi çıkmadı. Yazardan bu kadar ergence ama boş bir kitap hiç beklemiyordum. Resmen hayal kırıklığı oldu benim için. Kitabın sonundaki gizem için belki devam kitabını okurum ama ne zaman bilemiyorum.
2023 313. kitabı
Okunma: 06 Eylül 2023 14:02
RJ, annesiyle birlikte yaşıyordur ve annesi evleneceğini söylediğinde hayatı tamamen değişiyor. İlk başta bu evlilik olayına pek takilmasada sonradan ciddiyeti anlıyor. Neyse düğündü filan derken üvey babası, üvey kardeşiyle aynı koleje gideceğini söylüyor. Ve bu kolej diğer kolejlere göre farklı, aileleri tarafından cezalandırılan çocuklar gidiyor. Ve orada da Sloane'yle karşılaşıyor ve hayatı daha da karmaşıklaşıyor. Kitap beş kişinin bakış açısı vardı, şahsen buna gerek var mıydı merak da ediyorum. Bir veya iki kişi neyse de ama işte yazar yazmış. Bir de RJ kendini uyumsuz olarak görüyor da benden daha sosyal, bulunduğu ortama uyum sağladı. Yani kısaca kitabı okurken hep bu ne, ne anladım ben işten moodundaydim.
2023 47. kitabı
Okunma: 14 Ağustos 2023 17:53
Uyumsuz (Misfit) 3/5 ️️️ Selam! Bugün romcomdan smuta doğru olan bir tür kitaplayım. RJ, hostes annesinin yıldırım nikahıyla evlenmesini kabullenmek üzereyken üstüne üvey kardeşi Fenn eklenince bu durum imkansız olmuştu. Annesi eve nadiren geldiğinden yalnız büyümüştü, şimdiye kadar 5 okul değiştirmişti. Uyumsuz bir çocuktu ve bilgi onun için güç demekti: hacker işlerini de bu sebeple yapıyordu. Durumları çok iyi değildi, annesi senelerce birinci sınıf yolculara hizmet ettikten sonra artık kendisi de onlardan biriydi. Üvey babasının ilk işi de RJ’i yatılı bir koleje vermek oldu. Sandover Koleji daha önce çeşitli cezalar almış zengin erkek öğrencilerin hapishanesiydi, Fenn de ordaydı. Oradan en kısa sürede kurtulmayı hedefleyen RJ aşık olmayı beklemiyordu. Sloane için her şeyi göze alacaktı, buna kızın babası okul müdürü de dahildi. Kitapta genel olarak RJ ve Sloane sahneleri ön plandaydı, buzlar kraliçesi denen Sloane’in hemen hemen takılmadığı kimsenin kalmamış olması bir ilginç. Müdürün kızıyım ben ya!!! Babam okuldan atar cnm seni Ah neyse, yine de okulun kabadayısıyla birlikte olabilirim Ne? Kabadayıyla mı dövüşeceksin RJ? İnanılmaz hoşuma gitti Of ne kadar da “sahiplenen” bir erkek!! Off-campus serisi çok seviliyor diye yazarın son kitabına şans vermek istemiştim. Yazar bu kitabı yazarken hangi kitleyi hedef almış anlamadım Reşit olmayanlar için çok +18, yetişkinler için çocuksu, teenage klişesi. Aslında bu türü sevmiyorum diyemem, Elite dizisi gibi olsaydı evet severdim ama bunda oturmayan yerler var. Ha bu arada belirteyim, 472 sayfa bu kitap Bu kadar ne yazmış,anlatmış derseniz: öğretmen-öğrenci ilişkisi, yasak ilişki, zararlı maddeler, kim kime dum duma haller, biraz dram ve etc. Biliyorum ki bu saydıklarımdan bazılarına hassas olanlar var o yüzden
2023 78. kitabı
Okunma: 05 Temmuz 2023 13:11
Yazarın Off-Campus serisini okumuştum. Üniversite öğrencilerinin tavşan gibi davranmalarını, durmadan içmelerini anlamamıştım ama eğlenceli kitaplardı. Fakat bu kitapta kahramanlarımız 16-17 yaşında kolej öğrencileri ve davranış şekilleri aynı. Erkek öğrencilerden biri işi abartıp, birbirleriyle evli olan iki öğretmeniyle de yatıyor. Okuyucuların talebi gerçekten bu mu?
2024 127. kitabı
Okunma: 29 Eylül 2024 01:44
"Elini tutmak istiyorum. Sana iyi geceler ve günaydın mesajı atmak istiyorum. Bana gününü anlatırken seni dinlemek istiyorum. Biz olmak istiyorum." Herkese selamlar Bugun size kalemini ve kitaplarini cok sevdigim @ellekennedy33 nin beni büyük bir hayal kırıklığına uğratan kitabi #uyumsuz hakkında konuşmaya geldim. Okudugum sirada tek düşündüğüm, yazarin bu kitabi veya seriyi hangi akla hizmet yazdığı oldu ve ciddi anlamda merak ettim. Hatta (günahı boynuna) sanki bu kitap ona ait değil gibiydi. Hiçbir şekilde yazarla ortusturemedim, olmamıştı Genel olarak duygusuz, anlamsız bir kitaptı. Son 100 sayfada konular netleşti ve minik de olsa aşk serpintisi oldu ve gizem faktörü oluştu. Ama tüm bunlar kitabi kurtarmadi. Sonunda ortaya cikan gerçek nedeniyle nasıl bağlanacak diye merak etsem de devam eder miyim bilmiyorum (sanmıyorum) Zaten yayinevininde devamını basmak gibi bir niyeti yok ki bence isabet olmus #arkakapak #kitabınkonusu Annesinin zengin biriyle evlendiğini öğrenmek, on sekiz yaşındaki genç bir adamın hayatını baştan sona değiştirebilir. RJ Shaw'ın hayatındaki değişim, Sandover Koleji'ne kaydolmasıyla başlar. RJ gibi uyumsuz bir bilgisayar korsanının ait olmadığı bir yer varsa, orası da zengin çocuklarla dolu, tamamı erkeklerden oluşan bir yatılı okuldur. RJ arkadaş bulmak için uğraşmaz. Ta ki Sloane Tresscott ile okulun dışında tanışana kadar. Muhteşem ve keskin dilli genç kadın, RJ'in uzak duramayacağı kadar baştan çıkarıcıdır. Onun okul müdürünün kızı, yani uzak durması gereken tek kız olması dışında hiçbir sorun yoktur. Sloane son yılını erkeklerden uzak durmaya ve derslerine odaklanarak geçirmeye yemin etmiştir. Ancak RJ onun kalbini kazanmaya kararlıdır. Genç adam farkında olmadan bazı arkadaşlar da edinir ve Sandover Koleji'nde kaosla geçecek bir
2023 36. kitabı
Yok yaa ben bunu sevmedim. Özellikle başları çook sıkıcıydı zorladım kendimi şimdi toparlayacak diye. Sonlara doğru biraz heyecan karıştı şimdi işin içine ama beğenmem için çok geçti. Bilenler bilir aileleri tarafından gerekli ilgiyi, sevgiyi görmemiş insanların birbiriyle iyileşme sürecini okumayı çok severim. Bu kitapta ondan çokça vardı, elimiz sallasak sevgisiz büyümüş çocuklara çarpıyordu ama beklenen etkiyi sağlayamadı maalesef ki. Allahım onlar nasıl çocuklar dedim bazı yerlerde daha sen bir lise öğrencisisin nasıl işler bunlar napıyorsunuz siz çocuklar diye şaşıp kaldım bazı noktalarında. Sonlarına doğru biraz hareket geldi kitaba. Casey'nin başına gelenleri merak ediyorum. Sanırım ikinci kitapta Casey ve Fenn'i okuyacağız. Okur muyum bilmiyorum ruh halime bağlı olarak belki bir şans veririm.
2026 3972. kitabı
“Uyumsuz” benim için romantikten çok yetişkin içerik üzerine kurulmuş bir kitaptı. Karakterler arasındaki ilişki derinleşmeden sürekli fiziksel çekime odaklanıldığı için duygusal bağ kısmı zayıf geldi. Sürekli tekrar eden erotik sahneler bir noktadan sonra hikâyenin önüne geçmiş. Bu yüzden karakter gelişimini yeterince hissedemedim. Kitapta alkol ve madde kullanımının da oldukça fazla olması beni rahatsız etti. Bazı sahneler gereksiz uzatılmış gibiydi ve olay örgüsüne katkı sağlamıyordu. Akıcı bir anlatımı var, hızlı okunuyor ama içerik açısından bana fazla abartılı geldi. Daha güçlü hikâye ve karakter derinliği bekliyordum.
·472 syf.·
2023 60. kitabı
Elle Kennedy'nin kalemini seviyorum. Bu kitapta bunu kanıtlarcasına akıcı ve güzeldi. Tam bir yatılı lise romanı, beğendim. Sonu çok açık bitti. Umarım ikinci kitap çok bekletmeden çıkar. Bu arada bu ne yazım hatasıdır yani. İnsan basım yapmadan kontrol eder. İçimi baydı...

Elle KennedyYazar · 21 kitap
Kanada doğumlu olan Elle Kennedy , New York Times , USA Today ve Library Journal çok satan yazarıdır. Erken yaşta yazar olmak istediğini biliyordu ve genç yaşlardayken bunu faaliyete geçirdi. Elle şu an çeşitli yayın evleriyle çalışıyor ve genellikle romantik komedi tarzında romanlar yazıyor. Yazarın Off - Campus serisi Yabancı Yayınları tarafından çevrildi ve okuyuculara sunuldu.