Banu Avar

Tümünü Gör
10/10 puan verdi
Bence okunması gereken kitaplar arasında olmalı. Kameranın önündekilerle arkasındakileri açık açık ifade etmesinden dolayı önemli. Kasım 2016 yılında ilk baskısı yapılmış ama konular hala güncel olduğu için günümüzü de anlatmaya devam ediyor. Banu Avar yine çekinmeden yazmış: Kendinde saklamamış ve herkes okusun diye de kitap haline
Puan vermedi
Üçüncü dünya savaşı düzenli ordularla değil, “karma” sivil çetelerle gerçekleşmektedir. Bu savaşta “sahnenin önündekiler”le aldatılan halk, “sahnenin arkasındakiler”i görebildiği oranda güçlenecektir. Sahne önündekiler o kadar güzel, yumuşak, iyicil maskelerle ortalıktadırlar ki, arkadaki kan içicileri görmek zorlaşmaktadır. Her kanaldan dünyaya akan yalan rüzgârı, bırakın sahnedeki oyunu görmeyi, toplumları, maskeli aktörlerin savunucusu yapmaktadır. Hani “ne yapmalı” diye soranlar var ya. Bize göre, önce sahne arkasını görmeyi öğrenmek, sonra da görmeyenlere göstermek temel görevdir.. Kitabın ozeti diyebileceğimiz bir alıntı ile incelememi kisa tutacağım . Kitabi ikinci defa okudum.O kadar cok alinti yapmak istedigim sayfa var ki.okunmasini tavsiye ettigim bir kitap .
10/10 puan verdi
Kitap fuarında Banu Avar'ın kendisinden kitabı dinlemiştim.500 sayfalık bir kitabım var onu yazması bunu yazmaktan kolaydı demişti.Medyanın gerçekleri yazamadığını hatta gerçeği örtmek üzere çalıştığını düşünürsek,yaptığı program yüzünden TRT'den atılan ve gerçek bir vatansever olan Banu Avar'ın gerçekleri anlatmak(Suriye üzerinden) için uğraştığı bu kitabı okumak bizim için adeta bir ödev olmalıdır.
ZemberekBanu Avar · Remzi Kitabevi · 2016429 okunma
100 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.