Akış
Ara
Ne Okusam?
Giriş Yap
Kaydol
Profil
“İnsanlar kendi beyinlerinin tamamını kullanıyor ama her beyin her Su’yu tam anlamıyla okuyamıyor.Bu söz hayatın, kaderin,mucizenin en derin cümlesidir.Tekrar oku,düşün,anla…”
Sayfa 165 - Fenomen YayınlarıKitabı okuyor
“Beynimizin %70’inden fazlası Su’dur.Beyin kafatası içerisinde beyin Su’yunda yüzer.Kader Su’ya yazılır…Beynin okur…Ve sen kaderini yaşarsın!”
Sayfa 164 - Fenomen YayınlarıKitabı okuyor
Reklam
“Unutma sen halife olarak yaratıldın.Seni yaratılmış hiçbir canlı yenemez.Sen halifeliğini unutmazsan eğer…”
Sayfa 92 - Fenomen KitaplarKitabı okuyor
“Düşüncelerimizi ve dünyayı ne kadar kirlettiğimize bakarsak eğer,yaşam kaynağımız olan Su’yun ne kadar acı kelimelerle dolu bir kitap hâline geldiğini o kadar iyi anlarız. Bu durumda size tavsiyem;içtiğiniz her Su’yu mutlaka Besmele ile için ve mutlaka güzel bir şeyler söyleyin ama en azından Besmele’yi söylediğiniz sesinizin,içeceğiniz Su’ya erişmesini sağlayıp o şekilde için ki Su yeniden yapılansın.”
Sayfa 68 - Fenomen KitaplarKitabı okuyor
“Su’yun alfabesi,hidrojen ve oksijenden oluşan Su’yun kimyasal formülünü değiştirmeyen ve bu sebeple şimdiye kadar okunamayan titreşimsel bir alfabedir.Bu alfabe,aslında her şeyin alfabesidir.Yaşamın,kaderin,mucizelerin alfabesi…”
Sayfa 61 - Fenomen KitaplarKitabı okuyor
Sağlık ve Yaşam
Sağlıklı olmak ve yaşamak, işte benim bütün bilgim.
Sayfa 148Kitabı okudu
Reklam
Nörocerrahi, hem mesleki yeterliliğinize hem de hastanızın kişiliğine karşı yüksek bir sadakat ve sorumluluk gerektirir. Ameliyat kararı kendi yeteneğinize olan güveninizle ilgili olduğu kadar, hastanızın kim olduğu ve ne istediğiyle de ilgilidir. Dolayısıyla hastayı tanımanız, kendisi için neyin önemli olup olmadığını bilmeniz hayatidir..
içsel dirençleri yüksek insanlar başarısızlıkların hayatın sonu olmadığını bilir, bundan dolayı utanç ya da suçluluk duymazlar. Bunun yerine başarısızlıklarının barındırdığı anlamı bulur ve kişisel olgunlaşmaya yönelik kullanırlar. içsel direnci yüksek insanların da diğer insanlar gibi korku ve kuşkuları vardır ama onlar bu duyguların boyunduruğu altında değillerdir. içsel direnç kişinin doğuştan sahip olduğu bir özellik değil, edinilmiş yetilerden oluşmuş ve herkesin öğrenebileceği bir yetenektir..
içsel dirençleri yüksek insanlar “kaderin sillesini” yediklerinde de, yaşam krizlerine girdiklerinde de sağlam durur ve hatta olgunlaşırlar. Zorluklardan kaçmadan yaşarlar ve her zorluğu kendilerini geliştirmek ve ufuklarını genişletmek anlamında bir aşama olarak görürler. Bu, onların bilinçli olarak kendilerini tehlikeye attıkları anlamına gelmez, yalnızca hayatı daha az korkuyla yaşarlar ve dolayısıyla da risk ve tehlikelere karşı daha dayanıklıdırlar.. Egoist Beyin ve Kilo
Sağlık psikolojisi alanında yapılan araştırmalar, içsel dirençleri yüksek olanların bütün sıkıntılara rağmen psikolojik ve dolayısıyla da fiziksel sağlıklarını koruduklarını gösteriyor. Bedenimizin “ruhumuzun tapınağı” olduğu gerçeğinden yola çıkarsak, bu insanların neden fiziksel olarak da sağlıklı olduklarını anlayabiliriz..
Reklam
Günümüzde insanların karşı karşıya kaldıkları ve “medeniyet hastalıkları” olarak tanımlanabilecek birçok hastalık vardır. Yapılan araştırmalar, bu hastalıkların yüzde 80’inin kişilerin yaşam ve davranış biçiminden kaynaklandığını göstermektedir. Hastalıkları ve performans düşüşlerini engelleyecek bir yaşam biçimine geçip sağlıklı bir şekilde yaşlanmayı herkes arzularken, insanların yalnızca çok küçük bir bölümü gerekli olan iç görü ve disiplini göstermektedir. Bu iç görü ve disiplin ancak ağır hastalıklarla yüz yüze kalındığında gösterilmekte ve kişiler çok geç yaşlarda yaşam biçimlerini sorgulamaktadırlar.. Yaşam biçiminde ve davranışlarda değişiklikler yaparak sağlıklı bir yaşama adım atmak ve hastalıkları önlemek birçok insan tarafından zevk alınan şeylere çizgi çekmek olarak algılanır. Oysa sağlıklı bir yaşama adım atmak ve hastalıkları önlemek kişinin küçük ve bilinçli adımlarla ilerlemesi ve kendisine somut bir hedef koymasıyla mümkündür..
Yaşam ve Sağlık..
insanın vücudu sağlıklı yaşamı devam ettirebilmek ve yaşayabileceği en sağlıklı hayatı en uzun süre devam ettirebilmek için programlanmıştır. Yaşam tarzımız, hayata karşı tutumumuz, beslenmemiz ve psikolojimiz vücudun hastalıklara karşı savunma ve savaşma gücünü destekler ya da baskılar. Vücut fizyolojisi, kişinin yaşama yaklaşımı, yaşam sevinci