Kitabın ilk 200 sayfası dedim ben bu kitabı bırakıyorum. İnanılmaz ayrıntı vardı. Dediler ki sabret güzel. Devam ettim. Ortalarda bi aksiyon oldu. Hakkını yemeyeyim. Gazeteci Mikael’in ve güvenlik şirketinde çalışan Lisbeth Salander’in iz sürüp Vangerlerin pisliğini ortaya çıkarması güzeldi. Fakat 500. Sayfada olayları çözüp bitirmeleri geri kalan 150 sayfayı da çöp yaptı. Toplansanız kitabın ederi 300 sayfa gerisi olmasa da olur. Aman wow öldük bittik bir kitap değildi. Kitap arkasındaki yorumlar bariz abartı olmuş yani. Açıksözlülükle söyleyebilirim ki çok çok iyi kitaplar okumuşluğum oldu. Milennium serisi benim için başlamadan bitti.
Okurken kendinizi adamın yerine koyun, ölümünüzü saatine kadar bildiğinizi, yarım kalan hayallerinizi, küçücük evladınızı, anılarınızı, güneşi bir daha göremeyecek oluşunuzu düşünün... Victor Hugo gerçekten yüreğimize dokunan ve idama farklı bir bakış açısıyla bakmamızı sağlayan kaliteli bir kitap yazmış.. müthiş bir yazar.
Çevremdekiler kitabı okumuyorsun yaşıyorsun diyorlar, benim kitabı okuma nedenim de bu zaten:) ben yaşayacağım ben hissedeceğim ki kitabı okudum diyebileyim
Önüm, arkam , sağım , solum betimleme oldu :) Hayatımda içi dışı, her cümlesi betimleme olan böyle başka bir kitap okumadım. Honore de Balzac severiz kendisini… Vadideki Zambak