sdtrn

sdtrn
@sdtrn
En yeni plan ve hayaller, geçmişte hep olduğu gibi, bizi hoşnut edecekleri yerde, boşluklarını yüzümüze vururlar; bir yere doğru son sürat koşup hiçbir yere varamamaktan yorgunuzdur.
Sayfa 19 - Destek Yayınları·Kitabı okudu
Eğitim
Her çiçeğin bir mevsimi, her kitabın bir zamanı vardır. Haziranın tadını yeni hikâyelerle çıkarın.
“İnancımız görülene değil, görülmeyene olmalıdır; çünkü (zaten) görülmüş olanlar için kimin umudu vardır ki?”
Sayfa 18 - Destek Yayınları·Kitabı okudu
Eğitim

sdtrn

, bir kitap okudu
10/10
·80 syf.·
5 günde okudu
·
2020 17. kitabı
Stefan Zweig
7.9/10 · 24,8bin okunma
“Artık irademden özgür olmak istemiyorum. Çünkü özgür olan aslında özgür değildir, hiçbir şey yapmayan da günahsız değildir. Yalnızca hizmet eden özgürdür, iradesini başkalarına veren, gücünü bir iş için harcayan ve sorgulamadan işini yapan kişi özgürdür. Eylemin sadece ortası bizim elimizdedir - eylemin başı ve sonu, nedenleri ve sonuçları tanrıların iradesindedir. Beni irademden özgür bırak - çünkü bir şey istemek deliliktir, hizmet etmek bilgeliktir.”
Sayfa 68 - İş Bankası·Kitabı okudu
Edebiyat
Örnek olmak yeryüzünde insanları birbirine bağlayan en güçlü bağdır; her eylem, başkalarında doğruyu bulma, adalet ve hak isteği doğurur ve bu istek onu daldığı düşlerden uyandırıp eyleme yönlendirir.
Sayfa 61 - İş Bankası·Kitabı okudu
Edebiyat