"Kimseyle yorulmak istemiyorum, yeterince yoruldum" cümlesi, aslında "bundan sonra benim hayatımda kimse olmaz" düşüncesinin kılıfıydı.
Alıntı
 “Üşümesin diye üstünü örttüğünüz birinin cenazesine katılmadan dünyayı anlayamazsınız” diyordu Nuri Bilge Ceylan ve devam ediyor İsmet Özel: “Öyle yoruldum ki yoruldum dünyayı tanımaktan”.
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Ben özgürlük istedim. Varlığımın her zerresiyle, Steffi. Ama sadece yoruldum ve şimdi tek isteğim dinlenmek.
Sayfa 194·Kitabı okudu
Dedi ki o: Yoruldum insan olmaktan İnsan yorulur bazen insan olmaktan...
Sayfa 20·Kitabı okuyor
Şiir
"Dünyada hiç küçük düşmemiş insan var mıdır acaba? Beni o kadar çok küçük düşürdüler ki, artık yoruldum küçük düşmekten.
Kitap Alıntısı
Aynı soruyu sormaktan, minör Ağrılardan yoruldum, gitmeliyim buralardan İçimde buharlaşan cıvayı soluyorum artık Yoruldum yoruldum yoruldum Gereklilik kipinde yaşamaktan
Sayfa 73·Kitabı okudu
Şiir