İbrahim Bursevi

İbrahim Bursevi
@Ibrahim171
Vaktini senden nefret edenden, nefret ederek geçirme
İbnü Abbas (r.a.) Rasulüllah (s.a.v.) Efendimizin şöyle buyurduğunu nakletmiştir: “Cennet bahçelerine uğradığınız zaman istifade etmeğe bakınız. - Cennet bahçeleri nedir ki ya Rasulallah? - “İlim meclisleridir.” Abdü”l-aziz el-Münziri, et-Terğib ve't-Terhib, 1/112 (Taberani'den nakletmiştir)
Sayfa 342
İslam
Reklam
9/10
·448 syf.·
Beğendi
·
2023 13. kitabı
Neden bu kadar geç okudum diye kendime kızmama sebeb bir eser. Konuları : Akaid İslam tarihi Mezhepler tarihi Siyaset Kelam Hadis Ve bu alanlarda bir müslümanın tavrı nasıl olmalı? Hadis okuması yaparken insanın hataya düştüğü noktalar ve bu noktalarda Ehli Sünnet Alimlerimizin (Allah onlardan razı olsun) tavrı nasıl? Biz yol iz bilmeyenleriz Yolumuzu aydınlatanlar başta Peygamberimiz ﷺ ve Alimlerimizdir. Bu kitab da inşallah faydalı olur sizlere de En doğruyu bilen Allah ﷻ dır.
İslam
Kitâbü’s-SünneMehmet Yaşar Kandemir · Tahlil Yayınları · 2019434 okunma
Dünya paramparça olurken insanın kendi için çalışması suçtur. Artık kimse kendi için hissedemez sadece kendi için yaşayamaz.
Hayat ve İnsan
Tek bir zorunluluk biliyorum, o da insan olmak ve çalışmak
1K