Hesabımın, “sıkı okur” statüsünden “yeni okur” statüsüne düşürülmesi nedeniyle kendimi geri çekme kararı alıyorum. Bundan sonra aktif olamayacağım için, değerli takipçilerimden sonsuz özür diliyor ve herkesle karşılıklı olarak takibi sonlandırıyorum. Yaşadığım haksızlıklar ve içinde bulunduğum psikolojiden dolayı anlayış göstereceğinizi umuyorum. 🙏
İki yıl boyunca paylaşımlarıma, yorumlarıma ve iletilerime katlanan, beni takip eden herkese sonsuz teşekkür ediyorum.🙏
Yaşadığım bu linçe sessiz kalmayan yorumlarıyla bunu dile getiren okurlara da ayrıca teşekkür ediyorum.🙏🤍
Turan Dursun’dan okuyup paylaştığım alıntılar sayfamda durmaktadır. Ne attığım başlıklarda ne de yorumlarımda İslam’ı ya da Hz. Muhammed’i küçük düşürücü herhangi bir ifade yoktur, yalnızca kitap içinden seçtiğim alıntılar paylaşılmıştır. Dileyen herkes bunu açıkça görebilir. Buna rağmen son birkaç gündür organize şekilde, birçok hesaptan şahsıma yönelik ağır ve linçleyici iletiler paylaşıldı. Bu kişilerin kalplerine merhamet diliyorum. Allah onları ıslah etsin.
Herkes gibi benim de bir inancım var. Kimsenin inancına laf etmek haddime değil. İnanç, kişi ile Yaratıcı arasındaki en özel bağdır ve bu bağı herkes istediği gibi yaşar. Benim her zaman için tek önceliğim ülkemin ve halkımın menfaatleridir. Ayrıca İslam dininin özünün Akıl ve Ahlak olduğuna inanıyorum. 2 yıldır yorum ve iletilerimde bunu herkesin gördüğünü sanıyorum.
“Katlimin vacip olduğunu” yazan, her türlü küfür, hakaret ve "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçu" işlediğini düşündüğüm ve aralıksız şekilde bir kaç gündür linç iletileri hazırlayan üç hesapla yargı yoluyla hesaplaşacağım. Yapılan linç paylaşımlarının, yorumların ve mesajların bağlantı linklerini ve ekran görüntülerini kayıt altına aldım.
Son olarak istemeden