Artı bir değer  yaratamadığınız sürece ,hayata hayat katamadığınız, imal edemediğiniz sürece sizin neye inandığınızın pek de bir önemi yok.
Sayfa 84·Kitabı okuyor
Aliya İzzetbegoviç’in dediğini gibi , “Mehdi bizim tembelliğimizin adıdır. Biz bekleyelim , biri gelsin bizi kurtarsın . Öyle bir şey yok.
Sayfa 80·Kitabı okuyor
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Fedâle ibni Ubeyd (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: “Allah Teâla, güzel sesle Kur'an'ı açıktan okuyan kimseyi dinlemeye, şarkıcı cariyesini dinleyen bir efendiden daha çok rağbet (alaka) gösterir.”
Sayfa 91·Kitabı okuyor
Din
Sâlim, Yemâme Savaşı'nda şehit düşmüştür. Hafızların ölümüne çok üzülen Hz. Ömer, Sâlim'in de şehit düşmesiyle, “Kur’an daha önceki mukaddes kitapların akıbetine uğrayacak, aslı kaybolacak” diye telaşlanarak Halife Hz. Ebu Bekir'e müracaat etmiş ve Kur’an'ın bir kitap halinde tedvinini (toplanmasını) talep etmiştir. Böylece Kur’an'ın kitap haline getirilmesi gibi İslam tarihinin en hayırlı işlerinden birine Sâlim (radıyallahu anh)'ın şehadeti vesile olmuştur.
Sayfa 90·Kitabı okuyor
Din
“Hareket etmek için görür, görmek için hareket ederiz…” William Gibson
Sayfa 69·Kitabı okuyor
Aşk yürek işi! Duygularla sarmalanmış... Beynin güç kazandığı, öne çıktığı yerde yüreğin işlevi geri plana düşüyor. Düşünceler ve mantık ağır basıyor.