Rahat et, rahat et, rahatsız ruh! Şimdi dostlarım, bütün yüreğimle Sizlere emanet ediyorum kendimi. Buna karşılık ben, zavallı bir insan, Hamlet, Bütün sevgimi, bütün dostluğumu Eksik etmeyeceğim sizden. Haydi, dönelim içeri hep beraber. Parmağınız hep dudaklarınızda olacak, unutmayın! Çığırından çıkmış bir zaman bu. Ey kör talihim benim.! Bana düşmez olaydı dünyayı düzeltmek. Haydi, gelin artık, gidelim hep beraber.
Sayfa 37·Kitabı okuyor
Şiir
"Etme sırtını duvardan başkasına emanet. En kralının bile içinde vardır bir nebze ihanet."
Sayfa 80·Kitabı okuyor
Alıntı
Ne Kadar Kitap Kurdusun?
0-30p: Kontrollü okuyucu 📖 40-70p: Hafif bağımlı 👀 80p+: Geçmiş olsun, kitaplar seni ele geçirmiş 😅
Son
Bu KİTABI OKUDUKTAN SONRA Serin ve kuru bir yerde KİMSEDEN SAKLAMAYINIZ! .. Zaten her şeyi saklaya saklaya bu hale gelmedik mi? .. Lütfen ESPİRİNİ HERKESİN RAHATLIKLA ERİŞEBİLECEÔİ BİR YERE KOYUNUZ! .. İLERKİ GÜNLERDE BEKLENMEYEN BİR ETKİ GÖRÜLDÜĞÜ TAKTİRDE BU KİTABI TÜRK HEKİMLERİNE EMANET EDİNİZ! ..
Edebiyat
Üstelik doğa bize dedelerimizden miras kalmadı. Biz doğayı çocuklardan yani sizlerden emanet olarak aldık. Öyle doğanın sahibiymişiz gibi kafamıza göre ağaçları kesemeyiz.
Sayfa 122 - Timaş Yayınları
"Kürdistan'da savaştık, ama kimsenin haberi bile olmadı... Afganistan'da savaştık, kimsenin çekilen bunca zahmet'ten haberi olmadı... Nice arkadaşlarımız mazlum bir şekilde Irak'ta şehit düştü, kimseler bilmedi... Şimdi de Ehlibeyt (a.s) türbelerini savunuyoruz... Bunun için hayatını ortaya koyan bu yiğitlerin bu mazlumiyet, fedakarlık ve özverilerini bilen, anlayan ve anlatan birileri olacak mı acaba? Evini barkını, eşini, ailesini ve çocuklarını Allah'a emanet edip yüce İslam dininin değerlerini savunmak için bunca insan, akın akın buraya geliyor. Bu imanlı yiğitlerin fedakarlıklarını gelecek nesillere aktaran birileri olacak mı acaba?"
Sayfa 127 - Feta Yayınları·Kitabı okudu
Din
Sizleri çiğnemeye gelen o çelik devlere karşı kükreyemez miydiniz! Bir millet, bir ümmet, bir medeniyet kaderini sizlere emanet etmişti. Yüzyıllardan beri canları pahasına sizleri koruyana sadakatinizi esirgememeniz için Cideli Mehmed Çavuş’un, Lapsekili Ali’nin, Kilitbahirli Yüzbaşı Hasan’ın, Libyalı Üsteğmen Mevsuf’ un kurban olmaları mı lâzımdı!