Bu 10 kitap arasında hangilerini okudun ve kısacık çok kısa özetini yazarmısınız hangisini okuduysanız eğer? İçeriğini anlatmanızı istiyorum yani. 1= Mecburiyet 2= Olağanüstü Bir Gece 3= Ay Işığı Sokağı 4= Bir Çöküşün Öyküsü 5= Amok Koşucusu 6= Korku 7= Bir Kuzey Macerası 8= Dönüşüm 9= Küçük Prens 10= Bir İdam Mahkûmunun Son Günü
2.959 Gösterim
Dostum hepsini oku pişman olmazsın
Hepsini okudum dostum 2 tanesi hariç sadece okumayanlat için dedim
korku--28343 : bir kadının kocasını aldatmasini ama aldatirkende vicdan azabı çekmesini anlatıyor. Sürpriz sonlu bir roman :) Bir İdam Mahkûmunun Son Günü : bir adamin suç işlemesi ile idama sürüklenmesi ve idam gününe kadar ki zamanı anlatması. En etkilendiğim yer kızı ile olan konuş masi. Küçük Prens : anlatmama gerek yok.m mükemmel bir eser. küçük prens kendı dünyasinda kendi galaksi sinde yaşar. Yaninda sadece gülü vardır. Başka gezegenlere yolculuk yapmaya başlar. Vurgulanan asıl şey burda büyümek olgunlaşmaktir. Dönüşüm : gregor samsa'nin bir sabah uyanınca kendini dönüşmüş olarak görür.o olaylar bunun etrafında gelişir.asil anlatmak istenen kendimiz için mi başkaları için mi yaşıyoruz? :)
Evet doğru bende o şekil okumuştum
6ve 8begenmedim 6 güzeldi
Ben hayatımda hiç elime silah almadım almakta istemem askerlikten hariç tabi silah aslında korkaklar içindir bana göre oyke ben bileğimi ve kendime güvenirim
Merhaba Küçük Prens hakkında kendi sayfamda yaptığım bir inceleme var. Dilerseniz bakabilirsiniz💛
Teşekkür ederim güzel ve kısa bir incele olmuş
8, 9. Dönüşüm benim için tam bit fiyaskoydu. Ama küçük prens herkesin okumalı oçduğu kitap.
Hmm teşekkürler efendim
Hepsini okudum. 5 yıl önce Stefan Zweıg kitaplarının çoğunu alarak hem de
2=4=6=8 bunları okudum 2 e bayıldım eski ihtişamınsan yaşatísından sûrgün edilmiş bir kadının intikam ve insan açlîğından doğan sorunları ve sondaki acî sonu ele alıyor. 6 sonu çok hoşuma gitmişti Irene kocasını aldatırken çektiği amansız vocdan azabını ele alîyor ve gercekten cok sevdiklerimden 8 okunmadan anlatilmaz Kafka yine hqrika bir eseriyle bizi yanlız bırakıyor.Gregor Samsa bir sabah uyanıyor ki böcek halinde ve bundan sonraki olaylarî konu alıyor.Aslında Kafka burda sanki gerçek hayattaki ailesinde özenerek yazmış diye düşünmeden de edemiyorum.