HD

Okunma: 24 Mart 2024 00:00
2024 84. kitabı
Hüseyin Nihâl Atsız
8.7/10 · 33,9bin okunma
"Tanrım! Yüreğimdeki odu söndür." Ruh AdamRuh Adam Belkide bu kitapta bundan daha derin bir söz çıkmayacak karşınıza. Atsız okumak, anlamak zor ama derin bir duygudur. Bazı yazarlar vardır anlatmak istedikleri asıl yazdıkları değildir, yazılanlar arasına gizledikleridir. Keyifli okumalar dilerim. Yanlız şöyle bir sayfanıza bakınca sizin gerçekten bibliyofilin olduğunuz kanaatine vardım, zira Orhan PamukOrhan Pamuk üzerine Hüseyin Nihâl AtsızHüseyin Nihâl Atsız ' ı herkes okuyamaz🌸 tebrik ederim.
Dogruyu söylemek gerekiyorse Bibliyofili (kitapsever) olduğum doğrudur. Sıkı Okur olmamım yanında kitap okumaktan ziyadesiyle haz aldığımı hedonist olduğumu da saklamıyorum.. Ruh AdamRuh Adamdan sonra okuyacağım eserler :Yaşar KemalYaşar Kemal in Üç Anadolu EfsanesiÜç Anadolu Efsanesi .. sonra Elif ŞafakElif Şafak'ın On Dakika Otuz Sekiz SaniyeOn Dakika Otuz Sekiz Saniye.. sonra Kemal TahirKemal Tahir 'in Esir Şehrin İnsanlarıEsir Şehrin İnsanları.. sonra Lev TolstoyLev Tolstoy'ın ÇocuklukÇocukluk eserlerini okuyacağım.. 😇☺️
Kitabı bitirdiğimde "ben bir daha böyle bir kitap okuyabilecek miyim" diye düşünmüştüm. Muhteşem bir eser, keyifli okumalar.