asiri yapasim geldi, kitapligimda okunmayi bekleyen kitaplar: a. insallah yakin zamanda okuyacaklarim (keyfi) 1. Madame Bovary 2. Âdem'den Önce okudum bu bitti👍🏽 3. Gizli Bahçe 4. Güzel Dünya Neredesin? okudum 5. Çoluk Çocuk 6. Karanlık Kehanet 7. Kurtların Hükmü okudum 8. Feo ve Kurt okudum 9. Mutlu Prens okudum (sonradan eklendi) 10. On İkinci Gece okudum (sonradan eklendi) 11. Jason Thorn’u Sevmek okudum (sonradan eklendi) 12. Nah Kalkınırız okudum (sonradan eklendi) 13. Babel (sonradan eklendi) okuyorum 14. The Ballad of Songbirds and Snakes (sonradan eklendi) 15. Enstitü okudum (sonradan eklendi) b. İNSALLAH yakin zamanda okuyacaklarim (birlikte okuma sozu verdiklerim) 1. İyi Kız Kötü Son okudum 2. İyi Kız Ölüme Çok Yakın okumak uzereyim💀 3. Lejyon 4. Lejyon: Yitik Suretler 5. Lejyon: Kayıp Cesedin Peşinde 6. Alcatraz Kötü Kütüphanecilere Karşı 2-Katibin Kemikleri 7. Kristalya Şövalyeleri 8. Genç Elitler 9. Gül Cemiyeti 10. Gece Yıldızı 11. Büyü ve Kan (sattim) 12. Ateş ve Kan (sattim) 13. İki Şehrin Hikâyesi dila bunu gorup kotu hissedecek olursan, hic hissetme cunku dokuz kere ayni olayi yasayip hala senle baska kitap okuma sozu veriyorsam sorun sende degil bendedir (genc elitler haric dilayla)🙏🏽 ayrica keyif aliyorum senle okumaktan yani icimdeki mazosist de olabilir bu konusan ama it is what it is🤷🏽‍♀️
Gönderi kullanım dışı
·3 alıntı·
5bin Gösterim
madam bovary okurken fenalıklar basmıştı😭 tavsiyem kitap okumakta güçlük çekmediğin bir zamanda okuman yoksa elinde sürünen bir kitap olabilir.. (en azindan bende olmustu😭)
elif kilic
baslamistim ilk bolume devam etmemistim👍🏽 o an oyle gelismisti ama bunu bilmek iyi oldu
İki şehrin hikayesini görünce aklıma aptallığım geliyor😭 daha da kötüsü kitapligimda çok yer kaplıyor ama onu okumadım bile😭
hangi aptallik😭
Feo ve kurtu okuduğun zaman hesabından çıkmıcam
Şevval‘s ben kasindim evet
gördüğüm en iyi liste. kısa ve öz (ben saymaya korkuyorum o yüzden yapamadım şimdi gidip saycam)
elif kilic
Ece at cabuk merak ediyorum!!
Kurtların Hükmünün garibanlığı var bu ara üzerimde
elif kilic
ya da yap en azindan faydali bi ise yariyorlar
kurtlarin hukmu werther kaderini yasayacak gibi geliyor ama umarim bu yasanmaz...
michelle oldukca