4 günde okuyup bitirdim,harika bir kitaptı. Uzun zamandır bu kadar uzun bir seri okumuyordum. Bu final kitabının üstüne birde özel bölümler için kitap var. İsmi "Sonun Ötesinde" olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. (
Ateşpare 4,5) Asıl kitabımıza gelirsek sonunun efsane olduğunu düşünüyorum. Kitapta gazete şeklinde haberler var tüm sayfa boyutunda. Yandan sayfaları siyah gözüktüğü işin açıp okumuştum. Biraz fazla gelecekten bilgi aldım yani. Kitabın akışı çok hızlı yazım dili kolay fakat bazı yazım hataları var diğer kitaplarda olduğu gibi hala tekrar editörden geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Kahramanlarımızı kısa sürede tanıdık, sevdik ve kaybettik(). Aşkın'ın geçmişini anladığımız bir kitap oldu.
Yazar:
Of of bayılıyorum bu seriyi okumaya. ( Ayda bir doz Ateşpare açlığımı dördüncü kitapla yapmış bulunuyorum)
Seriyi bitirmeme son iki kitap kaldı. ( Hem üzüyor bu durum beni hemde acaba nasıl bitecek
Herkese merhabalar...
Bugün Ateşpare 4 ile geldim. Serinin ilk kitabından itibaren bu seri ile ilgili düşüncem çok sevdiğim bir seri olmadığı fakat yine de merak ettiğim için okumaya devam edeceğim yönündeydi ancak dördüncü kitaptan sonra bu durum tamamen değişti.
Kitapta ki diyaloglar okurken beni çok rahatsız etti Bu rahatsızlığı size nasıl anlatabileceğim konusunda emin değilim. Bir de bu konuşma tarzı ilk üç kitapta beni bu kadar rahatsız etmemişken neden bu kitapta bu kadar rahatsız etti bunu bende anlayamadım. Bu konuda kendimle çeliştiğimi hissediyorum.Kitapta sevdiğim tek kısımlar Kaptan, Aylin ve Pusat ile ilgili okuduğumuz özel bölüm kısımlarıydı.
Kitaplar çıktıkça direk alıp okumaya çalışıyordum fakat bundan sonra çıkacak kitapları alıp almayacağım konusunda kesinlikle emin değilim. Almayacağım deyip alabilir ya da alacağım deyip almayabilirim ben bile ne yapacağımı kesinlikle bilmiyorum. Ancak kitaplar bu kadar pahalılaşmışken kesinlikle çıkar çıkmaz almayacağıma eminim.
Keyifli okumalar...Kitapla kalın...
Kitabı çok beğendim elimden birakamadim atespareyi uzun zaman sonra özlemisim az önce bitirdim ve ağladım... Kolay kolay ağlamam ama sonu çok kötü bitti SPOİ vericem bence aşkının kafasına birşey koydular ve ateş in yaptığı 7 tane çalışma var büyük ihtimalle bir tanesu aşkın olabilir internette görmüştüm fakat kitabın sonunda anını nasi canlandırdı felan diye sordu daha çok inandım aşkın normalde intikam almazdı çünkü cidden sevmişti ama kacirdiklarinda ne yaptilaraa artık hissizlesti artık ateşpare 5 de ogrencez
Ates'in ailesinin teknolojisi, buyuk gizemini hâlâ korurken akillara durgunluk veren bir savagin ganlari çoktan galmaya baglamistir. Agkin artik Ateg'e duydugu agki kabullenmistir ama yaklasan tehlikenin de farkindadir. Askin'i seri katil olarak yetistiren Kaptan'in acilarla dolu sir perdesi de aralanmaya baglamistir.
Gizemli düsmanlar, karanlik gegmigler ve mucize sanilan felakete gebe teknolojiler Agkin ve Ateg'in etrafini sarmigtir.
Ikisi de en büyük düsmanlariyla yüzlesmeye adim adim yaklagirken aralarindaki tutku dolu sevginin ne denli büyük oldugunu da birlikte goreceklerdir.
Çünkü aralarindaki kopmaz bag; hirsin, nefretin ve agkin ortaya çikardigi sirlarla dolu bir acinin eseridir.
"Hayatim domino taglari gibiydi, her sey birbiriyle bagliydi ve ben de bu domino taglarini yöneten oyuncuydum. Her düsen tas, öncesinde ona çarpan diger tagin etkisini tasiyordu. Bu öyle ince bir isti ki bir tagi bir milimetre bile yanlis açida koyarsam bu tüm düzenegi bozardi. Her hamlem hesapli, her tavrim gerçegin disinda olmaliydi."
ATEŞPARE 4 #kitapyorumu
"İkimiz de mutlu bir hikâye aramıyoruz zaten, birlikte olsak yeterli. Ve endişelenme, o gün geldiğinde yakalansan da ölsen de seninle olacağım. Sen benim ailemsin, Aşkın
Soluksuz okuyorum. Nasıl her seferinde heyecanlı yerde bırakabiliyor yazarımız şaşıyorum doğrusu... 5. Kitabı sabırsızlıkla bekliyorum. Kesinlikle okunmalı
Yavaş yavaş gerçeklerin sırlarının aralandığı bir kitap oldu.
Biraz aksiyon, biraz entrika biraz da dram içeren harika bir devam kitabı olduğunu düşünüyorum.
Yine kaoslarla dolu bir kitaptı. Aşkın bir sürü seçim yapmak zorunda kaldı. Kitabı okuduktan sonra kafam çok karıştı, kime güveneceğimi bilmiyorum. Tek bildiğim şey Aşkın ve Ateş'in sevgisi.
Selamm
Bugün #ateşpare serinin dördüncü kitabının yorumuyla sizlerleyim
Ateş'in ailesinin teknolojisi, büyük gizemini hâlâ korurken akıllara durgunluk veren bir savaşın çanları çoktan çalmaya
Ceren Melek, 2000 yılında İstanbul'da doğmuştur. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi - Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümü ikinci sınıf öğrencisidir. Küçük yaşlardan itibaren hayal dünyasını kelimelerle aktarmaktan büyük keyif alan yazar, 2016 yılında Wattpad - Çığır Açanlar kategorisinde ödül almıştır. Kalıntı 1, yazarın basılı ilk romanıdır.