14 Ağustos 2014
Orijinal Adı:
Black Lies
İngilizce

2025 15. kitabı
Kafayı yedim bakkkk kafayı. Laya beni çıldırdırttı resmen, kızın ağzını yüzünü parçalamak istedim. Nasıl olabilir böyle bir şey diye diye delirdim resmen. Brant ve Lee, öyle bir yere geldim ki artık kim için üzüleceğimi şaşırdım. Duygudan duyguya sürüklenmek bu olsa gerek. Baştan sona kadar Laya'dan nefret ettim ama sonunda hiç böyle bir şey beklemiyordum, wowww bee cidden wowww. Çok ama çok iyiydi. Son zamanlarda okuduğum en iyi kitaptı. Yazarın bu kadar iyi yazıp son kitaplarında neden düşüşe geçtiğini bilmiyorum. Toparlan ve kendine gel demek istiyorum çünkü isteyince çok çok iyi yazıyorsun be kadın.
Black LiesAlessandra Torre · CreateSpace Independent Publishing Platform · 2014612 okunma
2024 35. kitabı
Okunma: 18 Nisan 2024 11:44
uzun bir süredir listemde olan fakat unuttuğum bir kitaptı. yazarın diğer kitabı Her Bir Sır'ı okuyup sevmişken bunu da okuyayım istedim ve iyi ki de okumuşum. açık konuşmam gerekirse bu tarz kapaklar hoşuma gitmediğinden bir önyargım vardı kitaba karşı ama o kadar iyiydi ki bu denli sevmek bana da sürpriz oldu. bana her duyguyu yaşattı, okurken kafayı yedim kadın karaktere de bolca sövdüm... ters köşe o kadar iyi düşünülmüş ki kitabın son yüz sayfası falan bana ayrı bir keyif verdi. ortaokul/lise dönemimde psikoloji okumayı çok istiyordum ve sürekli araştırmalar da yapardım bu yüzden bu tarz konulara ilgim var kitaba bu puanı vermemin en büyük sebebi de bu. kendimi o zamanlara dönmüş gibi hissettim içimi bir sıcaklık, heyecan kapladı. daha en başından bir psikolojik rahatsızlığı olduğunu anlamıştım ama bunu tahmin ettiğimi söyleyemem. yazar öyle ele almış ki bunu böyle bir şeye pek de ihtimal vermemiştim. durumlar oldukça can yakıcı Layana, Brant, Lee hepsi için ayrı ayrı üzüldüm... biraz daha konuşursam spoiler veririm diye korkuyorum bu türde okumayı seviyorsanız gözünüz kapalı okuyun bence bir şansı mutlaka hak ediyor. kapaktan da anlaşılacağı üzere çok fazla smut sahne var artık can sıkıcı olmaya da başlıyor bunu bilerek okuyun derim.
Karanlık YalanlarAlessandra Torre · Yabancı Yayınevi · 2015612 okunma
Aşk, bize çılgınca şeyler yaptırır.
2024 118. kitabı
Okunma: 28 Kasım 2024 05:58
Kapağından erotik duruyor ve belki de Goodreads'te tesadüfen o yorumu görmesem asla okuyamayacağım bir kitap olacaktı. Üstelik ilk bölümünden sadakatsiz bir kadının hikâyesi sanıyorsunuz. Ama sıfır önyargılıyla başladım. Öyle yapmasam da zaten sonraki bölümlerde ortadaki aşkı görmemek mümkün değil. Bir de şunu farkettim ki yazar irelledikçe okucuya satır aralarında ipucular vermiş. Maalesef şimdilerde bu tür kitaplarda bunu göremiyorum. Hiç ipucu vermeden çat diye ters köşe yapmak yerine adım adım sonuca ulaşmak için detaylar verilmesi daha çok hoşuma gitti. Tahminimden emin de olsam yazarın son ana dek heyecanı korumasına bayıldımm. Basit ve akıcı bir dili var. Baştan sona tahminim üzerinden değerlendirdiğim için sevmediğim hiçbir şeyi olmadı. Layana, Brant ama en çok Lee'yi sevdim ve hepsi için üzüldüm. Sonu kırıcıydı ama başka türlüsü de imkânsızdı. Aşk için fedakarlıklar deyince bu kitap ve Layana ilk sıraya geçer benim için. Kapağından da malum olduğu üzere yetişkinler için ve fazlasıyla smut içerir.
Aşk
·336 syf.·
2021 47. kitabı
Hayatımda okuduğum en güzel kitaplardan bir tanesinin yorumuyla geldim. Kitabı nasıl anlatacağımı nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum ama yapabildiğim kadar size hislerimi yazacağım. • Layana aileden zengin ama yinede kendi ayaklarının üstünde durmayı bilem bağımsız bir kadın. Zaten onun duruşundan bile belliydi kitabın farklı bir şeyler vereceği. Neyse, layana bir gün bir davette milyarder ve mücit olan Brant Sharp ile karşılaşıyor. Başta ona olan ilgisi sadece cinsel bir çekimden ibaret gibi gelse de ikili zaman içinde ayrılmaz duruma geliyorlar. Bir yandan Brant’ın sağ kolu ve onun büyüdüğü dönemde dahi yanında olan Jillian ısrarla bu ilişkiye karşı geliyor ve Layana’ya sürekli pişman olacağını söylüyor. Kitabı gerçekten nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Layana Bir süre sonra kitapta Brant karakterini Lee diye bir adamla aldatmaya başlıyor ve sürekli ikisini karşılaştırıyor. Yok işte “brant daha soft ama lee daha sert.” Gibi farklılıkları söylüyor. Layana’ya öyle çok kızdım ki çünkü Brant benim için mükemmel bir adamdı. Deliriyordum okurken nasıl aldatır diye… fakat kitabın yarısından sonra öyle bir gerçek ortaya çıkıyor ki… bakın burda Layana’ya hayran kalmaktan, Jillian’a hem hak verip hem nefret etmekten ve Brant’a üzülmekten başka hiçbir şey yapamıyorsunuz. Geçirdiğiniz şok zaten cabası… İnanılmaz bir konu, inanılmaz sürükleyici olaylar, inanılmaz derin karakter analizleri ve inanılmaz derecede şaşırtmacalar. Ayrıca inanılmaz derecede sağlam bir aşk… Ne diyeceğimi daha fazla kitabı nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama ben herkesin okuması gerektiğini düşünüyorum kesinlikle %100 tavsiyemdir. Kitapta cinsellik var evet ama konu bundan çok uzak. Lütfen bu kitaba bir şans verin. Asla pişman olmayacaksınız!
2022 93. kitabı
#seldaileoku #okudumbitti #kitapyorumu . Yalanlarla dolu bir ilişki ve bu yalanlar fazlasıyla karanlık...Ailesinin tek düze yaşamından sıkılan Layana, hayatını değiştirmek ister ve değiştirirde...Bu değişimin ilk adımına Brant ile başlar. Zengin, yakışıklı,ve fazlasıyla zeki olan Brant ile sınırları zorlayan bir ilişkiye başlarlar. Brant ve Layana için aşkın zilleri çalmaya başlamıştır.Brant'ın teyzesi bu ilişkiyi engellemek için elinden geleni yapar ama Layana için bu engel onu Brant'a daha da yakınlaştırır. Gittikleri tatilde Brant'ın karanlık tarafını görür ama yine de ondan vazgeçmez. Ta ki Lee ile karşılaşana dek... Peki Layana Brant'tan vazgeçmiş midir? Hayır tabiki... Üstüne üstlük Brant dört kere evlenme teklifi etmiş ve Layana tarafından dört kere reddedilmiştir.Brant'ı çok seviyordur ama bir o kadar Lee'ye karşı arzusu da had safhadadır.İki erkek arasında dengeyi sağlamak ister ve yalanlarının en karanlık tarafının içine girmek zorunda kalır. . Sakın! Benim düştüğüm hataya düşmeyin.Yargısız infaz yapmayın.Ben yaptım çünkü... Lana'ya etmediğim hakaret kalmadı.Ama işin iç yüzünü öğrenince çok özür diledim çok...Fazlasıyla gözü kara ve fazlasıyla ateşli biri...Ayrıca yaptığı hareketler oldukça cesurcaydı.Şimdi diyorsunuz ki,iki erkeği birden idare ediyor?Cık,cık,cık... Hiçbir şey göründüğü gibi değildir.Lana'nın yaptığını kimse yapamaz.Fazla konuşamıyorum,ağzımdan kaçacak korkuyorum.Belli bir yere kadar Lana için hiç iyi düşünmedim.Ta ki o alışveriş merkezinde Brant'ın teyzesi ile karşılaşana dek... Orada benim jeton düştü. Ondan sonrasını daha bir merakla okudum.Hele o son,insana soğuk duş etkisi yarattırıyor. Sinir harbiyle başladım ve ağzım açık bir şekilde kapağını kapadım.Kapağı ve içeriği çok farklıydı.Bu konuya bu kapak uymamış.Yazar öyle bir konuyu ele
2021 56. kitabı
Okunma: 29 Mayıs 2021 04:06
Kitap muazzamdı. Bu üçüncü okuyuşum olmasına rağmen her okuyuşumda sanki ilk kez okumuşçasına keyif alıyorum. Yazarın yazım diline, olayları anlatış şekline ciddi anlamda hastayım. Keşke ülkemizde çok daha fazla kitabı çıksa ve okuyabilsek. Konusunu anlatmak basit kalacak gibi o yüzden iki milyoner insanın birbirlerine olan aşkını okuyacağımızı düşünürken, hayatlarının içindeki akıl almaz gizemleri ve gizemlerin açığa çıkarken hem bizi hem de karakterleri yıkmasını okuyoruz. Birbirlerine olan aşklarıyla alakalı her sayfada sınava tabi tutulmalarına rağmen bence her sayfada şampiyonlar gibi kazanıyorlardı. Layana ve Brant’in macerasını tekrardan okumak en basit tanımla çok güzeldi. +18 yetişkin içerikli romantik kitap okumak isteyenler için doğru seçimlerden biri olduğunu düşünüyorum ve önerimdir.
·336 syf.·
2021 116. kitabı
Merhaba, “Bu bir aşk hikayesi ama okuması kolay olanlardan değil…” Evet yazarın da dediği gibi kitabın kapağına bakıp bir de arka yazısını okuyunca aldatan bir kadının aşk hikayesini okuyacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Kitap klasik bir aşk ilişkisi ile başlayıp ortalara doğru neler oluyor dedirten bir ilerleyişle devam ederken kitabın sonu tam bir ters köşe konu ile bağlanıyor. O yüzden konusu hakkında pek bir şey paylaşmıyorum yazarsam spoiler vermiş olurum :) Yazar, karakterlerin yaşam biçimlerinden, psikolojilerinden ve neyi neden yaptıklarını ince ince işleyerek bize aktarıyor. Her karakterin zaman içinde yaşadıkları ve sonunda anlatılan konu ile bağlantısını kurduğunuzda kitap artık sürükleyici olmaktan çıkıp soluksuz okuma isteği ile sayfaları ardı ardına çevirme isteği yaratıyor. Eğer sizde farklı bir tarzda sonsuz aşk romanı okumak isterseniz bu kitabı sizlere öneriyorum. Bu arada küçük bir dip not, kitapta + 18 içeriklerin bulunduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Mutlu ve keyifli okumalar :)
Roman
2024 529. kitabı
Okunma: 26 Nisan 2024 11:57
Layana zengin ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar planlayan bir ailede doğmuştur. Bu durumdan gittikçe bunalır ve yaşadığı hayattan çıkıp yeniliklere gitmek ister. Bunu da bir şekilde başarır tabi, ve bu yeni ilk hayatında tek değildir yanında Brant'de vardır. Gittikleri tatilde her şey mükemmelken olaylar olur. Bakalım nasıl sonuçlanacak.
2024 139. kitabı
Okunma: 19 Aralık 2024 18:27
Kitabın beni bu kadar şaşırtmasını hiç beklemiyordum. Kapak fotoğrafına bakınca ve ilk sayfaları okuyunca kafanızda şekilleniyor hemen, tamam aldatma ilişkiler cinsellik klasik diyorsunuz. Ama sonra.... Hala şoktayım gerçekten inanılmaz beğendim. Yazarın yazım şekli biraz kafa karıştırıcı gelebiliyor ama sonra alışıyorsunuz. Bu kitabı okumama teşvik edenlere teşekkürlerimi sunuyorum ve ben de okumayanları okuyun diye zorbalamaya hazırım kesinlikle
2016 47. kitabı
Okunma: 19 Ağustos 2016 04:21
Vaovvv inanamiyoruuum.Bu kitap neydi boyle yaa !! Onyargilarinizi kesinlikle bir kenara birakin.Tamam cinsellik var kitapta ama ama asil konuya odaklaninca ve buyuk sirri ogrenince agzimi kapayamadim soktan.Siz de boyle hissedeceksiniz.Beni muthis sasirtan bir kitapti.Hicbir sey soylemiyorum, yazar cok iyi kurgulamis diyorum sadece.Mutlaka tavsiye ederim.