kitapta beni en en en çok sıkan şey kadın karakterin iç bayan monologlarıydı. inanılmaz derecede sıkıcıydı ve yazar diğer kitaplarında da sanırım aynı şeyi yapıyormuş.
barış için iki farklı türün evlenmesi, bunların birbirinin mate'i olması durumu ve kadın karakterin gerçekten zihinsel bir sorunu varmış gibi gözünün önündeki şeyi anlamaması bir yere kadar benim için katlanılabilirdi ta ki knot olayı devreye girene kadar. okuyana kadar böyle bir şeyin olduğunu bile bilmiyordum.
ikili arasındaki çekim eh işteydi. aslında kitaptaki olaylar hem çok tahmin edilebilir hem çok yavaştı. ne hissedeceğimi de pek bilemiyorum
Yazarı çok severim.Zeka ile aşkın birleştiği kitapları yazmasına bayılıyorum ama bu kitabı sevemedim.Bence kendi tarzının dışına çıkması başarılı olmamış.Elimde süründü diyebilirim.Bu kitabı tavsiye etmemekle birlikte diğer bütün kitaplarını tavsiye ederim.Yazarın hatrına 5 puan verdim ama bence ederi 3-4 idi.Umarım bu tek ve son yazdığı fantastik olur
Bayıldım? Asla bu kadar beğeneceğimi düşünmemiştim. Elimden bırakamadım, aşırı derecede bana hitap eden bir kitaptı.. Her bölümün başındaki notlara ölüp bittim. Gerçekten harikaydı..
3 günde bitti. son kitap okumamda kitap elimde çürüyecekken ilaç gibi geldi. akıcı, komik ve doyurucuydu. kafamı takacağım boşlukları yoktu ya da fazlaca anlatılmış fazlaca uzatılmış fikirler. çerezlik ama çerezlik dediğim kitaplardan da güzeldi. bayadır twilight ve dracula ve tuhaf ve toksik olmayan vampirli kitap okumak istiyordum. tam istediğim vampirliliği alamamış olsam da yine de 10/10
Yani bilemiyorum ne söyliyeceğimi, bu kitap neden bu kadar övüldü idk. Kötü bi kitap değil kesinlikle ama türü kategorisi ne asla anlamadım, yazar kendi klasik türünün içine vampirleri kurtadamları katmış ama bi şeyler kesinlikle eksik kalmış. Rom-com daha ağır basıyo kitapta bilmiyorum ben daha fantastik bi şeyler beklediğim için sevemedim galiba. Lowela Miserynin arasındaki çekim de çok yüzeyseldi etkilemedi beni. Bir de bence sevmememin en büyük nedeni sesli kitap olarak dinlememdi, seslendiren kadının sesi Misery sanki 40lı yaşlarındaymış gibi hissettirdi bana, Loweun konuştuğu kısımlarda sesini değiştirmesi falan ayar etti beni Lowedan etkilenemediö bi türlü bu yüzden. Audible give my credit back:@
Fantastik içerisine çok dahil edemeyeceğimiz ama son zamanlarda severek okuduğum bir kurguydu. Sevmediğim tek yanı oğlanın kız yerine karar verip özgürlük zırvasını söylemesiydi. Beni şaşırtan ve tahmin etmediğim bir iki olay oldu ki bu son zamanlarda çok nadir yaşanan bir şey olduğu için okumak daha zevkliydi. Uzun zamandır sabırla okumayı beklediğime değdi
bitirdim güzeldi ikinci serisi gelicekmiş koen ve serena ikilisini orda görücez ve bide ana'yı çok sevdim tatlı bir kızdı iyi anlaştılar misery ile birlikte tabi lowe'ye diyecek söz yok alfa adam fşfmdşsöi
Şimdi öncellikle söylemek istediğim bir şey var ben Ali ablamızı erkek karakterlerinin aşkını bir anda tüm detaylarıyla itiraf ettirişini çok seviyorum ve bu kitapta onu yapmadı çok üzgünüm hevesim kırıldı…
Kitaba grlecek olursak klasik bir kurguya kendi karakterlerini yerleştirmişti kötü müydü tabii ki hayır ama benim sinirimi bozan şey okeeeyy anlaşmalı evlilik okeyyyy kızcağızımızın özgürlüğüne değer veriyorsun alfabey ama yani yaniii eşsiniz ya mantıkrn kızda her şekilde tamam diyor ya neyse neysseee sonlara doğru dramınımsı bir şeyler yaptırmaya çalışmış 400 sayfaya da o dram şöyle bir şey olmuş ben bu kitapta erkek karaktere okey vermedim sinirimi bozdu çok nazlı ve sinir bozucuydu tamam tamam haklı evet haklı olduğunu biliyorım ama ben kız karakter bir adım atınca bin adım koşan erkek karakterleri seviyorum sonuç olarak ali ablamız bu sefer benlk bir şey çıkaramadı sldndlsnslssps Misery (ya da Miresy mi demeliyim ksdkdk ) ve Lowe ilişkisinin dışına çıkarak yorum yapmam gerekirse kötü değildi tahmin edilebilir miydi edilebilirdi hain burdan olur dedim ama bu kişidir dediğim çıkmadı bunda bi bokluk var dedim bokluk çıktı bi Serena tahminim doğru çıkmadı sldndlsnsdld Ana nın tatlılığı pekiii ay deli kız yaaa kitap benim için yedilik bir kitap Ali abla sorry valla bu sefer olmamış lskdksksks
Ali Hazelwood’un Gelin kitabı beklentimi karşıladı, çünkü yazarın daha önceki kitaplarını severek okumuştum. Kaleminin sade ama duyguyu geçiren bir yanı va ve bu yönden güzel. Gelin, kitabı ise
Merhaba,
Yine bir Ali hazelwood kitabı ile karşınızdayım. Yazara tövbeliydim ama baktım kurt adam baktım vampir ilgimi çektim okudum. Valla beklentim düşük olduğundan herhalde beğendim yani...
Kitabın konusu bilindik işte türler arası savaş çıkmaması için anlaşmalı evlilik yapılıyor. Alfamız olan Lowe ile vampirimiz pardon kendince yeni isim yapmaya çalışmış Vampy adını vermis, gereksiz bir şeyde neyse… işte hikayemiz böyle başlıyor.Uzun uzun anlatacak bir şey yok aslında, detaylandıracak bir şeyde...
Kitap slow burn’dür. Baya yavaş ilerliyor okurken diyorum ta 2 sayfa anca okumuşum oldu baya. Fantastik tam değil, ortaydı herşey, olaylar , aksıyon, aşk hep yavaş işlendi. 400 sayfalık bir kitap değildi, yada tek kitap biraz daha uzun olması gereken şeyler vardı. Komik bir kitaptı , diyologlar fılan baya beğendim. Yavaş ilerlediği için sıkılıyorsunuz. Özellikle aşk olayı 300’den sonra anca bir şeyler oldu. Hem başrol kızı hemde adamı iyidiler ama daha iyisi kesınlikle olurdu. Detaya giremeyeceğim şuan. Smut sahneleri pek beğenemedim. Sonlara doğru herşey cok hızlı ilerdi. Ama yinede iyidi. Sonu valla değişik bitti. Koen ve Serena’nın kitabını baya merak edıyorum... yazıcam diyede bir şey dememiş. Bakalım yazar inş diyoruz...
Benden bu kitap tavsiye edıyorum.
Ali Hazelwood aslen İtalyalı, Japonya ve Almanya'da yaşadı ve doktora yapmak için ABD'ye taşındı. Nörobilimde bir profesör oldu.
New York Times En Çok Satan Yazarı.