The Royals #2

Erin Watt
Temmuz 2016
Everafter Romance
Orijinal Adı:
Broken Prince (The Royals #2)
İngilizce

2021 59. kitabı
Okunma: 23 Ağustos 2021 14:34
İlk kitabı okumayanlar için SPOILER olabilir. Erin Watt hakkında öğrendiğim bir şey varsa o da bu kadının kesinlikle kitaplarının sonlarını çok iyi yazdığıdır. Onun dışında hem bu kitap hem serinin ilk kitabı sonları dışında tamamen gereksiz şeyler ile doluydu bana göre. Yine kabul edeyim bu kitap ilkinden biraz daha iyiydi. İlk kitapta Royal erkeklerinin Ella’a yaptığı saçma sapan hareketleri ve “biz sorunlu kişileriz bizden uzak dur seni üzeriz kızım” diye ağlamalarını okumuştuk. Bu kitapta ise Ella ve Royal erkeklerinin bir aile olmaya çalıştıklarını okuyoruz. Aslında ilk kitaba göre çok fazla olay yok, yine her şey bildiğimiz gibi. Basit bir Netflix şovu izliyor gibiydim. Okulda ki kabadayılar, gizli saklı ilişkiler ve bolca drama. Ama hakkını vereyim ilk kitabın sonundan sonra Ella ve Reed’in ilişkisi kitabın yarısına kadar istediğim gibi gitti. Öyle hemen yüz vermek yok yani… Sizi bilmem ama ben Reed’den hiç hoşlanmıyorum. Yaptığı şeyler, konuşması bana bir irrite geliyor. Neden bilmem. Sanırım ilk kitapta yaptığı şeylerden dolayı. Burada ilke göre çok daha iyi evet ama yine de bir sevemediğim bir karakter. Diğer Royal erkeklerini çok fazla okumuyoruz ama onları da çok sevdiğim söylenemez. En azından Easton biraz daha iyi gibi. Babaları Callum derseniz kitabın sonunda söyledikleri ile beni şoke etti. Böyle bir şey okumayı bekliyorsunuz ama daha çok drama olacak sanıyorsunuz fakat Callum tüm soğukkanlılığı ile Elle ile konuştuğunda çok şaşırdım. Bir de Broke meselesi var tabi. Şu tarz kitaplarda hep zengin yakışıklı başrol karakterlerimizin etrafında dolaşan bir kadın yazılır zaten. Onun sonuda bir garip oldu. 3. Kitapta öğrenecek miyiz acaba? Bu seriyi kendi dilinde okumak verdiğim en güzel kararmış bunu anladım. Size de kendi dilinde okumanızı tavsiye ederim.
Broken PrinceErin Watt · Everafter Romance · 2016918 okunma
2021 37. kitabı
Okunma: 16 Haziran 2021 12:35
Kâğıt Prenses'in ilk yarısını sevmiş sayılırken ikinci yarısını sevmemiştim. Broken Prince'de ise ilk yarıyı hiç sevmezken ikinci yarı daha güzeldi fakat son 60 sayfa filan tahammül seviyem yine zorlandı. Sıfır olay, sadece ilk kitaptaki gibi sona bir şok eklenmiş. Her şeyiyle benim için kötüydü. Kitabın verdiği düşünceye göre, kadınlar anca bir erkek onları severse sürtüklükten terfi edebiliyorlar. İlk kitapta söylediğim ne varsa katbekat daha kötüsü. İlk kitap yorumumda es geçmiştim ama bu kitapta iyice gözüme sokulduğu için; ikizlerin kız arkadaş paylaşma olayı aşırı tiksinç. Ne diyeyim ilk kitap eh kıvamındaydı bu kitap öyk.
Broken PrinceErin Watt · Everafter Romance · 2016918 okunma
2024 127. kitabı
Okunma: 29 Aralık 2024 12:20
Büyük beklentilere girmeden gün içinde elinizin altında olursa çabucak bitecek akıcı, bir az sinir bozucu, komik ve bir az da aile draması içeren sonu da ters köşeli bir kitaptı. Seriyi de benim gibi bir yıl sonra devam kararı almazsanız 1 haftada bitirebilirsiniz. Reed nasıl her şeyi bu kadar batırdı gerçekten pes. Hadi diyelim Reed mahvetti her şeyi tamam da Ella fazla naz âşık usandırıyor hakikaten sıkıldım aynı şeyleri tekrar tekrar okumaktan. 200 sayfa sonra birden "Aman Tanrım Reed benim için okuldaki çocuğu dövmüş" deyip o kadar özürleri kapıda yatmaları falan görmezden gelip bunun için yumuşaman yok mu... GERÇEKTEN Mİ??? Orada cringe krizine girmiş olabilirim:D Neyse ki son 100 sayfa iyi geçti puanım ona. Reed'in en çok kırılgan tarafını seviyorum yine de işleri yoluna koyma konusunda bu kadar berbat olmasan keşke. Ve bir an önce yaralı çocuğum Easton'ın hikâyesini okumak istiyorum ama onu anlatan sonuncu kitapmış:( Bekleyeceğim artık.
2021 49. kitabı
Okunma: 19 Mayıs 2021 13:27
Ben kaosa açmışım arkadaş. Aşk, entrika, aldatma, kısas, dedikodu, bad boylar bad girller havalarda uçuştu. Kitabı ilk gördüğümde dikkatimi çekmişti fakat seri takıntısı olan bir insan olarak dedim kendime sen birinciyi okur meraktan çatlasın bekle ikincisi çıksın ikisini birden oku amaaaa 3. varmış ve temmuzda çıkacak kurtulamadım. Birinci kitaptaki gizemler ikinci kitapta pimi çekilmiş bomba gibi elimde kaldı Kağıt prenses öyle kötü bitmişti ki Reed (güzel seven adam) bunu nasıl toparlayacak derken ne etti yaptı kapısında yattı yine Ella'yı kendine bağladı. Royal erkekleri artık daha farklı Ella'nın duruşu onları da etkiledi güçlenir bir araya geldiler. Anlamadığım bir şey var Gideon neden bu kadar basiretsiz ve pasif koskoca okulun bütün entrikalarıile başet herkesi yola getir ama çok basit görünen bir şantajı kabul et hayatın bitsin. Bu Gideon'da bir sinsilik var umarım 3. kitapta bol bol okuruz. Bu saçma davranışların haklı bir sebebi olmalı yani. Bu kitabın en pislik, en dip, karakterleri Dinah, Daniel, Jordan veeeeee Broke hepiniz nefretimsizniz gerçekten ve hepinize oh oldu Favori karakterim geveze ele avuca sığmaz Easten
İlişkiler
2021 23. kitabı
Okunma: 06 Haziran 2021 17:45
Erın Watt sonların kadınısın... Biri bana üçüncü kitabı fırlatsın ne olur ya! İlk kitapta Gossip Girl havası var diyen Tutku seri üzgün çünkü bu kitap Gossip Girl'den de beter çıktı. Kaos, entrika, tutku ve aşk'ı serinin ikinci kitabında dibine kadar hissetmekle kalmayıp toksik ilişkilerinin zirvesini yaşıyoruz. Seri kitaplarında en çok sevdiğim nokta sonu nerede bitse kaldığı yerden devam etmesidir. İkinci kitapta da birinci kitabın sonundan başlıyoruz. Spoiler olmaması için şifreli söyleyeceğim okuyanlar anlayacaktır. İkinci kitapta en sevdiğim nokta malum olaydan sonra Reed'in düşüncelerine yer verilmesiydi. Nasıl hissettiğini, ne düşündüğünü merak ettiğim bir konuydu. Malum olaydan sonra olan olaylar ilk olayı silip süpürüyor diyebilirim. Yeri geldi şok oldum, yeri geldi sinirden kitabı duvara fırlatmak istedim ama sonuç olarak genel anlamda severek okudum. Hatta ilk kitaptan daha çok sevdim diyebilirim çünkü Royallerin içine daha fazla girmekle kalmayıp, onlar hakkında çok fazla şey öğreniyoruz! Karakterlere gelecek olursam; Easton hala favorim. Aşırı seviyorum yani ona olan sevgimi anlatamam. En sinir olduğum ise... Gid. Lanet olasıca velet seni sinirlerim zıpladı. Her neyse kitap genel olarak çok güzeldi. Sizde toksik ilişki temasını işleyen, sürprizlerle sizi şok edecek, bol entrika ve aşk okumak istiyorsanız hadi buyrun gelin
1000Kitap Gerçek Okurlar
2021 46. kitabı
Okunma: 07 Mayıs 2021 01:18
Ben daha başlıyorum diyemeden kitabı bitirdim bile. 3-4 saatte mi okudum valla hatırlamıyorum. İlk kitabın günahı olmaz hakkıdır ters köşe dedik. Hatta gittim 2.kitabın sonuna da baktım ben. Ama gelin görün ki bence yazar ilk kitaptan sonra herkesin bunu yapacağını tahmin etmiş. Çünkü son 5 sayfada yazar bir bomba patlatıyor. Siz o bombanın enkazından çıkmak için çırpınırken bir de sonunda patlatıyor. Net söylüyorum. Hepimiz pert. Hala ucundan azıcık da olsa Callum’a meyilliyim yani yalan yok. Hele bu kitapta yaptığı bazı şeyler kalbimi pır pır etmedi diyemem. Royal erkeklerine gelince. Belden yukarılarıyla düşünmeye başladıklarını görmek sevindirdi beni. Bu kitap ilk kitaba göre daha duygusal ve heyecanlıydı. Royal erkekleri yaşlarının verdiği kırgınlıkları içlerinde yaşamaktan vazgeçmiş gibiydiler, şimdi gözüme girdiler. Üstelik bu sonunda onları daha fazla birbirlerine bağladı bence. Ella kızım, sendeki bu mantıklı kararlar alma, bu yüce gönüllülük falan nerden geldi? Aşırı iyi oldun aa sen. Şimdi güçlü bahsedilen kişiliğini net görmüş oldum. Reed ise ya yaptığı şeyleri okurken bu kadar da sevimli olunmaz ki deyip durdum. Reed’in değişimi on numara beş yıldızı hak ediyor sonuna kadar. Gideon’da hala bir b*kluk seziyorum ama hadi hayırlısı. Ve nefretim pislik, köpek Brooke… Senin yolun yol değildi zaten de işte… Oh canıma değsin yemin ederim içimin yağları eridi. Valla bu kitap bence ilkinden çok daha iyiydi. Kurgu ve karakter gelişimleri çok güzeldi. Ama yine son sayfalarda ciğerimiz soldu işte. Yazar sonlarıyla efsane ters köşe yapıyor. Temmuz ayında çiftimizin son kitabı gelecek. Fazla beklememek içimi rahatlatıyor. Şuan %50 indirimi varken beklemeden alın derim. Delire delire çok seveceksiniz. Tuğba dedi dersiniz.
2021 12. kitabı
Okunma: 15 Haziran 2021 12:26
Her seferinde kendimi kötü bir yorum yapmaya hazırlıyorum ama son 10 sayfada bir şeyler oluyor ve ben merakıma yenik düştüğümden heyecanlanıp kitabın güzel olduğunu falan düşünüyorum. Kitabı çat diye bitirmese yazar ne ikinci kitabı okurdum ne de üçüncü kitap ne zaman çıkacak diye beklerdim. Konunun ortasında tam heyecanlı yerinde birden kitabın bitmesine çok sinirleniyorum. Delacorte ailesi tam bir baş belası çıktı, Brooke’un sonu şaşırttı ama ya Steve? Biri üstüme serinin devamını atsın bu aileyi çözmek istiyorum!!!
2023 15. kitabı
Okunma: 26 Nisan 2023 18:45
Paramparça Prens 'Royal Ailesi seni mahvedecek!' Selamlar, Royal serisinin 2. İle geldim. İlk kitabın sonunu hatırlamayışıma çok üzülmedim çünkü tamda kaldığımız yerden ilerliyoruz. Ella, canım yetim kızımız babasının tek dostu Callum Royal tarafından vasisi ilan edildiğinde Royal Ailesi erkekleri tarafından neler yaşayacağını tahmin edemiyordu elbette. Herkes onların zehirli ve tehlikeli oluğunun farkındaydı tabi.. Reed Royal’a aşık olmak ne derece doğru bir seçimdi? Ella ilk kitapta Reed ‘i Brooke ile yatakta bulduğunda ardına dahi bakmadan şehirden kaçmıştı. Onların sağladığı mükemmel imkanları elinin tersi ile itmişti ve bu çok uzun sürmeden izini bulmuşlardı. Onlar zengin ve güçlüydü.. Üstelik babasının kalan mirası Ella’ya devir edilmeliydi. (O sırada iç sesim: Bak kızım gidebilirsin ama bence hakkını da almalısın!) Geri döndüğünde ise okuldaki asılsız dedikodularla baş etme, (bazen gerçekten mide bulandırıcı şekilde küçük düşürücü sözlü tacizler geçiyordu!) sonrasında Reed’in kendini affettirme çabalarına kanmamak için zorlansa da bu çekime daha ne kadar dayanabileceğini tahmin etmemek zor değildi. Tüm ailesini bir arada tutmaya, aşkını yeniden kazanmaya kararlı Reed bunları başarabilecek miydi? Ve Royal Ailesi’ni yeni daha kötü hangi sürprizler bekliyordu? Finali da ayrı bir merak, ama bu beni fazla etkilemedi Of, böyle kurguları okuyunca hayat herkese adil davranmıyor diye serzenişte bulunup köşeme çekiliyorum hemen... Seri, genç yetişkin okurlar arasında çok popüler.. Ben sanırım ilk kitabı daha çok sevmiştim. Ona güvenerek aldım fakat kendimce son kararım devam etmeme yönünde. Kitabı kötülemek gibi bir huyum yok yalnızca, okumazsanız çok bir şey kaybetmeyeceğinizi vurgulamak istedim. Teması aile içi sırlar, entrika, güç gösterisi ve aşk olarak
2022 848. kitabı
Okunma: 02 Kasım 2022 12:28
İlk kitabın bittiği yerden devam etmesi beni rahatlattı şahsen. Çünkü en son ne olduğunu pek hatırlamıyordum. Ella, reed'i brooke'la yakalıyor ve evden kaçar. Reed ve easton'la ella'yı ararlar ilk başta babalarına söylemek istemese de mecburen söylemek zorunda kalıyorlar. Reed yapıyor yapıyor ama hem pastam dursun hemde karnım doysun istiyor. Hoş diğer kardeşlerde öyle. Ella desen o da aynı aslında. Bol bol entrika seven ben meraktan okuyorum. Şimdi hem övüyorum hem sövüyorum resmen. Bir de brooke'un çocuğu kimden acaba. Okuyacak olanlara şimdiden iyi okumalar.
2021 51. kitabı
Xoxo... gossip girl... Ne desem bilemiyorum bu seriyle alakalı arkadaşlar. Beyin yangını yaşıyorum, adeta error veriyorum. Okurken inanılmaz keyif alıyorum yalan söyleyemem. Heyecanı çılgın gibi doruğa çıkarıyor çünkü zenginlerin hayatı -hepsi olmasa bile- öyle delice öyle manyakça bir hâl almış ki bundan kötüsü olamaz dediğim her an daha kötüsü oluyor. Kimin eli kimin cebinde belli değil, tek dertleri para, ünvan ve erkek olan bir avuç kafayı yemiş insan. Bu kaos ve keşmekeşin içinde Reed ve Ella’nın aşkının sapasağlam çıkıp çıkmayacağını merak ediyoruz. İlk kitabın sonundan sonra Reed asla toparlayamaz bu durumu diyordum ama kendisini tebrik ederim sevdiği kadın için mis gibi bir U dönüşü yaptı tüm kalbiyle. Geçmişte berbat bir insan olsa bile şu an Ella için kendini değiştirmeye çalışmasına tam puan veriyorum. En sevmediğim karakter hakkıyla bu ödülü kazanan en büyük kardeş Gideon oldu. Hikayesini okuyabilirsek eğer kafayı yemeden kitabı bitirebilirsem şükredeceğim. En sevdiğim karakter ise tartışmasız Callum Royal. Mükemmel olmasa bile açık ara bu kadar manyağın içinde en normal ve havalısı. Konusunu anlatamayacağım kadar spoiler içerdiğinden nelerden bahsetsem bilemiyorum ama bildiğim tek bir şey var. Bu kitabı sıradan, naif bir aşk kitabı okuyacağım düşüncesiyle alırsanız bir doz terapi görmeniz gerekebilir. Hiçbir şey normal değil. Her köşe başı bubi tuzaklarıyla çevrili. Ama seriyi heyecan dozu yüksek yapan, kitapları bir çırpıda bitirmenizi sağlayan bu kaos. Ben inanılmaz keyif alarak okuyorum ve +18 herkese tavsiye ediyorum. Bakalım üçüncü kitapta bizi neler bekliyor heyecan içindeyim. Bundan daha fazla kaos kalbime zarar verebilir gerçi mdmdmd Neyse bir sonraki yorumlarımda görüşmek üzere. Sizi çok seviyorum #book #bookstagram #bookshelf #booklover