Dev Şeftali

Roald Dahl
Roald Dahl, çocuklar için pek çok güzel kitap yazmış ünlü bir yazar. Daha önce yayımladığımız Çarli'nin "Çikolata Fabrikası" ile Çarli'nin "Büyük Cam Asansörü" adlı iki güzel kitabını okuduysanız, bu yazarın değerini bileceksiniz. Bu kitabında, dev gibi kocaman bir şeftalinin üzerinde yapılan serüven dolu bir yolculuğun öyküsünü anlatıyor Roald Dahl. Bu öykünün baş kişisi James, küçük yaşta öksüz ve yetim kalmış dünya tatlısı bir çocuktur. Hayvanat bahçesinden kaçan bir gergedan, bir gün James'in annesini de babasını da yer. Yapayalnız kalan zavallı küçük James, teyzelerinin yanına sığınmak zorunda kalır. İki teyzenin içleri kötülük doludur; James'e yapmadıklarını bırakmazlar. Bir gün... Hayır, öyküyü anlatmamızı beklemeyin. Okumaktan başka çareniz yok. Bir başlayın hele, elinizden bırakamayacaksınız. (Arka Kapak)
Tahmini Okuma Süresi: 4 sa. 5 dk.Sayfa Sayısı: 144Basım Tarihi: 2013Yayınevi: Can Çocuk YayınlarıOrijinal Adı: James and the Giant Peach
ISBN: 9789755108049Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

160 syf.
Puan vermedi
Sevgili yazarım Bay Roald Dahl'ın yeni kitabıyla yeniden karşınızdayım. En sevdiğim yazar olmaya devam ediyor. Yine çok güzel ve heyecan verici bir kitaptı ama her şeyden önce oldukça komikti. Hepinize ama aynı zamanda tüm çocuklara James'in bu güzel klasikteki macerasını okumanızı tavsiye ediyorum. Herkese bol okuma keyifleri dilerim. :)) Hier ben ik dan weer met een nieuwe boek van mijn liefste schrijver Mijnheer Roald Dahl. Hij blijft mijn favoriete schrijver. Het was weer een zeer leuke en spannende boek, maar vooral ook best wel grappig. Ik raad jullie allemaal maar ook alle kinderen om de avontuur van James te lezen in deze prachtige klassieker. Ik wens iedereen veel leesplezier. :))
De reuzenperzik
De reuzenperzikRoald Dahl · De Fontein Jeugd · 20181,091 okunma
165 syf.
Puan vermedi
Çocuk kalbiyle düşünebilmek için çocuk kitaplarını herkes okumalı :)
Evet arkadaşlar yeni bir inceleme ile karşınızdayım. Sizlerle bu incelememi kitabın konusu ve içeriğinden farklı olarak paylaşmak istiyorum :) Yaklaşık son 3 aydır Çocuk kitapları okuyorum bunun en temel sebebi 8 yaşında kardeşimle beraber daha doğrusu ben Masalcı Dede edasıyla kendisine kitap okuyorum, o da kitabı dinleyerek uykuya dalıyor.
Dev Şeftali
Dev ŞeftaliRoald Dahl · Can Çocuk Yayınları · 20131,091 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.