Fırat - 2

Uğur Gürsoy
Tasarımcı:
Hakan Karataş
Tahmini Okuma Süresi:
2 sa. 50 dk.
Sayfa Sayısı:
100
Basım Tarihi:
Temmuz 2010
Yayınevi:
Mürekkep Basın Yayın
ISBN:
9786054173204
Ülke:
Türkiye
Dil:
Türkçe
Format:
Karton kapak
Reklam

Yorumlar ve İncelemeler

10/10
·100 syf.·
2016 9. kitabı
Aşırının aşırısı Fırat barındıran tatlı çizgi-roman devam ediyor. Fırat büyüyene kadar anlatacağı o kadar çok şey var ki devamı da geliyor :) okumak kadar görmek de güzel :)
Edebiyat
Fırat - 2Uğur Gürsoy · Mürekkep Basın Yayın · 2010343 okunma
10/10
·100 syf.··
2017 88. kitabı
Seriye devam :) Bu ciltte ılgın'ı daha çok gördük ama nedense fıratın ilgisini çekemedi garibim. Gerçekten seviyorum ben bu seriyi ve herkese tavsiye ederim her sayfada ayrı bir olay var ve gayet keyifli.
Fırat - 2Uğur Gürsoy · Mürekkep Basın Yayın · 2010343 okunma
Çok Tatlı Bir Karakter :)
10/10
·100 syf.··
2023 301. kitabı
·
1 saatte okudu
·
Okunma: 06 Ekim 2023 00:04
Fırat o kadar tatlı ki :) bazen ona kıyamadım sarılmak istedim, ona neden o kadar kötü davranıyorlar :’) sevdiğim bir seri, 3. Kitabını da okumuştum 1.sine de ulaşmak istiyorum. Çizgi roman seven herkese tavsiye ediyorum.
Çizgi Roman
Fırat - 2Uğur Gürsoy · Mürekkep Basın Yayın · 2010343 okunma

Yazar Hakkında

Uğur GürsoyYazar · 9 kitap
Asıl mesleği olan diş hekimliğini icra ederken bir yandan çeşitli mizah dergilerinde amatör karikatürleri yayınlandı. 2004'te Penguen Dergisinde sürekli köşesi yayınlanmaya başladı. Henüz yeni bir karikatüristken Ersin Karabulut, Umut Sarıkaya gibi arkadaşlarıyla birlikte Penguen'den ayrılarak Uykusuz Dergisinin kurucu kadrosu içinde yer aldı. Uykusuz'da çizmeye başladığı Fırat karakterinin çok sevilmesi sonucu dönemin en popüler çizerlerinden biri oldu. Fırat ve Tahsin dışında Faik, Selim gibi başka karakterlerin de yaratıcısıdır. Uykusuz'un çıkışıyla birlikte dişçiliği bırakmıştır. Dergide çizer olarak faaliyet göstermesinin yanında derginin "imtiyaz sahibi ve yazı işleri müdürü" konumundadır.