Amanın gel gidek bizim yaylaya da bizlm yaylaya..
Klara Sesemann: Nörüyon? Heidi: Nörüyüm sen nörüyon? Klara Sesemann: Deden nörüyo? Heidi: Nörsün. Klara Sesemann: Peter nörüyo? Heidi: Nörsün.. Heidi
Ekim Ayı tbr listemm
Mucize Gargantis Yama Çocuk Stitch Yama Çocuk Stitch Kaplumbağa Dolunayı Küçük Yıldız Büyük Keşif Kapiland'ın Karanlık Yüzü Ünsüz Youtuberın Günlüğü Karpatlar Şatosu Kayıp Dünya Heidi Bunların dışında kütüphaneden alacağım üç kitap daha var onları okuduğumda görürsünüz zaten. İnşallah herkes için güzel bir ay olur. Okuduğunuz için teşekkür ederim.📚🍁🍂😇
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
☆Okuma listesi☆
Üniversite, dersler, işler ve s. olanda kitap okumak biraz gecikir. Ona göre de aylık okuma günlüğü yaptım, okuduktan sonra işaretliycem. Umarım faydalı olur... Mart ayı okuma listem: 🌸 1. Məhkəmə 🌸 2. Harry Potter ve Ateş Kadehi 🌸 3. Kapitan Qrantın Uşaqları 4. Hərb və Sülh (1-ci cild) 5. Beden Dili 🌸 6. 1984 7. Operadaki Hayalet 8. Yeşil Bambu ve Diğer Fantastik Öyküler 🌸 9. Heidi 🌸 10. Kapitan Qrantın Uşaqları
Alpler'deki Kız
Çocukken tadını merak ettiğim peynirdi 😁 Ekmekler de çok güzeldi.. Heidi (Resim alıntı)
Keyifli bir gün...
Azerbaycan`ın en fazla okunan yazarı Elhan Elatlı ile konferans düzenledik ve Dedektiv kitapları hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Kendisi aynı zamanda BookCafe açtı , ilk müşterisi ben oldum. Çok şanslı ve keyifli bir gündü benim için... 1. On Dördüncü Adam 2. Qan Ləkəsi 3. Haydi
Alıntı
Kışın gelişi ❄️ Salep Zencefil kurabiyesi Kış müzikleri Ve Heidi ile Alplere yolculuk... Heidi Johanna Spyri
Kış