Kama Sutra

Okunma
Beğeni
12,4bin
Görüntülenme
Batı, cinselliğin yaşamımızdaki önemini ancak Freud'la fark etmesine karşın Hindular eski zamanlarda da bunu biliyorlardı. Yazılı belgelerden 1. ile 4. yüzyıl arasında yazıldığı anlaşılan Vatsayayana'nın Kama Sutra'sı ardındaki giz dolayısıyla her zaman ilgi çekmiştir. Kitapta önerilen bazı pozisyonların uygulanması hatta düşünülmesi çok güç olsa da, gençler bugün bile Kama Sutra'yı öğrenir ve uygularlar. Yaşlılar eserde kendilerince önceden denenmiş gerçekleri bulurken gençler, belki bazılarının hiç öğrenemeyeceği ya da çok geç öğrenecekleri şeyleri şimdiden öğrenme üstünlüğüne sahip olacaklardır. Cinselliğe adanmış Kama Sutra, yaşlı genç, herkes tarafından okunması gereken bir eserdir.
Yazar:
Vatsyayana
Tahmini Okuma Süresi: 6 sa. 34 dk.Sayfa Sayısı: 232Basım Tarihi: 2009Yayınevi: Sel Yayıncılık
ISBN: 9789755703954Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

320 syf.
Puan vermedi
Kitabı bitirirken "Daha da Modern Kama Sutra" ya ihtiyacımız olduğunu düşünerek kapağı kapattım. 2000 yıl öncesinden günümüze değişe dönüşe gelen Kama Sutra, ilişkiler ve cinsellik üzerine yazılmış felsefik bir kitap aynı zamanda. Bu versiyonu orijinalinden ne kadar izler taşıyor bunu karşılaştıracak bilgi birikime sahip değilim fakat
Modern Kama Sutra
Modern Kama SutraVatsyayana · Chiviyazıları Yayınevi · 2013107 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.