Kara Melek

Death Angel
9786055420185

2016 12. kitabı
Okunma: 03 Eylül 2016 18:12
Linda Howard'ın okuduğum ilk kitabı bu oldu.Yani acikca söylemem gerekir ki bayıldım.Hemen bitirmek istemedim.Aksiyonu hissedebileceginiz bir kitap ve gerçekten sürükleyici.Linda'nin diğer kitaplarini da şimdiden çok merak ettim. Hatta Kara Melek'in filmi varsa onu da izleyip tekrar kitabi okumuş gibi olmak istiyorum.Gerçekten çok sevdim tavsiye ederim okumak isteyenlere
2018 533. kitabı
Kitabı bir kaç nokta haricinde çok hoşuma giderek okudum. Hatta elimden bırakamadım diyebilirim. Öncelikle karakterler iyiydi. Özellikle Simon'ı sırf aşık oldu diye diğer aşk romanlarındaki beyaz atlı prenslere çevirmediği için yazarı takdir ettim. Başta da katildi sonda da katildi. Tek fark adam sağlam aşık oldu. Kız da pek çok kitapta sürekli çok zeki diye vurgulanıp da kitap boyu beyinsizce davranan hemcinslerinin aksine zehir gibiydi. Özellikle baştaki takip sahnelerini çok sevdim. Kızın zeki planlar yapması ama adamın çok daha tecrübeli ve uzman olarak kızdan üç adım önde gitmesi eğlenceliydi. Sevmediğim kısım ağır spoiler oluyor ama yani böylesi bir kitaba da hiç yakışmadı. Hadi kaza oldu. Öldü geri döndü. Diğer kısımlara ne gerek vardı? Oldu olacak hayaletler de katılsaydı da tam fanfastiğe dönseydi. Yine de eğlenceli, merak uyandırıcı ve soğuk katilleri seviyorsanız Simon'la mutlu olacağınız bir kitap. Bu arada Simon'ı epeyce katiller çetesinin victoruna benzettim. Ama ondan daha esaslı ve daha dik duruşlu. Bu sebeple Simon>victor
2018 281. kitabı
Okunma: 23 Ağustos 2018 13:22
Kara Melek, Linda Howard’dan okuduğum dördüncü kitap. Yazımın sonunda okuduğum kitaplarını, beğeni düzeyime göre sıralayacağım ama Kara Melek’in yazardan okuduğum en güzel kitap olduğunu şimdiden söyleyeyim. Kitap, polisiye türünde yazılmış ve macera ilk sayfadan itibaren başlıyor. Bunu klişe bir ifade olarak söylemiyorum, gerçekten olaylar ilk sayfadan başlıyor. Bu beni önce şaşırtsa da sonra kitabın içine girmemi ve kendimi maceraya kaptırmamı sağladı. Yarısına kadar ne olacak diye merakla ve heyecanla okudum. Tam yarısında hiç ummadığım bir şey oldu ve kitap, o andan sonra yön değiştirdi. Başta bu değişikliği yadırgadım. Neyse ki yazar sonradan konuyu güzel toparladı ve bitirdi. Kitapta çok yazım hatası vardı. Martı Yayınları çok satan ve güzel kitaplar basan bir yayınevi ama maalesef kitaplarında yazım hatası yapmaktan vazgeçmiyorlar. Kara Melek’i ben akıcı, sürükleyici ve merak uyandırıcı buldum. Sonuç olarak polisiye seven ve yazarla tanışmak isteyenlere Kara Melek’i gönül rahatlığıyla öneririm. Yazardan okuduğum dört kitap benim için güzelliklerine göre şöyle sıralanıyor: Kara Melek > Sweeney > Aşk Tuzağı > Alev Alev
2026 13. kitabı
Okunma: 22 Mart 2026 23:47
Zor bir geçmişi olan Drea Rousseau, büyük bir uyuşturucu taciri olan Rafael Salinas'ın metresidir. Yıllardır Rafael'in yanında aptal, güzel sarışın rolü oynuyordur. Bir yandan da gizli gizli kendini sonrası için ekonomik olarak garantiye almaya çalışıyordur. Ama Salinas için bir metresten bile daha aşağı bir konumda olduğunu anlamasına sebep olacak bir olay yaşanır. Aynı olay, kiralık katil Simon ile tanışmasını sağlar. Kitap tam olarak yarısına kadar çok çok iyiydi. Ama tam o yarıya geldiğimizde paranormal bir olay yaşandı ve neye uğradığımı şaşırdım. Hiç beklemiyordum. Çok garipti. Böyle üstü kapalı mucizevi bir olay değil, gerçekten paranormal. Bu olaya hazırlıklı olsam dahi yine de garipserdim. Kurguya yakıştığını düşünmüyorum. Drea ve Simon'un birlikte çalıştıkları, sürükleyici, aksiyonlu bir devam yazılabilirdi. Bir de aşkın gözü kör diyelim demesine de Drea'nın Simon'u nasıl affettiğini hiç anlayamadım…
Kara MelekLinda Howard · Martı Yayınları · 2011368 okunma
LINDA HOWARD 'ın Kara Meleği!
2018 26. kitabı
Bir arkadaş sohbetinde konuşulurken konu bu kitaba gelmişti. Ve bende aklımın bir köşesine yazmıştım. Sonra kitapçım da görüp hemen saldırdım. (Durur muyum? Durmam!) Ve iyi ki almışım dediğim kitapların başında geldi. Kitabın sayfalarını hızla çevirdim ve bir gecede yuttum da yuttum. Bir kadının yer altında karışık işler çeviren adamın metresi olması ile başlayan kitap, 2 yıl boyunca "aptal kadın" rolünü canlandırması ve sonunda adamın bankasında ki Milyon Dolarları alıp kaçması ile hızlanıyor. Yer altının derinlerinde çok ünlü olan bu adam, kadının ölümü için seri katil kiralaması ile, kitap bol aşk, bol aksiyon, bol macerayı beraberinde getiriyor. Nerede durmanız lazım, nerede soluklanmanız gerekiyor karıştırıp kalıyorsunuz. Sonunda "hadi artık biriniz ölün, bende biraz sakinleşeyim" dediğiniz bile oluyor. Ama kitap yazım tarzı, hızı, konusu ve karakterleri ile sizi sarmakla kalmıyor, Bir de üzerine sizi kalbinizden vuruyor... Yazarın kalemini beğenince gidip bir başka kitabını daha aldım. :)
Spoiler içerir
2024 155. kitabı
Uyuşturucu dağıtıcısı Rafael Salinas iki yıllık sevgilisi Drea'yı seviyor görünür. Drea da Rafael'e yaranmak için fedakarlıklar yapan bir kadındır. Seksi, alış veriş yapmayı seven ve salak rolü oynayan biridir Drea. Rafael'in birilerini öldürmesi için tuttuğu kiralık katil Simon Cross bir gün Rafael'e "Sevgilinle bir kez birlikte olmazsam, artık işlerini yapmam," der ve olaylar başlar. Rafael'in kiralık katile verdiği yanıttan sonra Drea'nın Rafael'e olan hisleri değişecek. #İNTİKAM #SIRADIŞIBİRAŞK Drea Rousseau'nun gerçek adının Andrea Butts olduğunu öğrendiğimiz sırada sarışın, uzun kıvırcık saçlı kadın esmer olmuştu bile... Hatta ölüm kapısını da tıklatmıştı. Çünkü Rafael'den almak istediği intikam adamın egosuna bir saldırıydı ve bu da Drea'nın tehlikede olduğunu gösteriyordu. Drea'nın sonu ne olacak dersiniz?
2016 198. kitabı
Okunma: 06 Ekim 2016 16:52
Kitap iyiydi sürükleyiciydi ama nedense çok sıkıldım ben. Sarmadı beni konusu işleyişi bazı yerlerde yok artık dedim. Özellikle kızın ölüp geri dönüşünde neyse sopi olmasın ama bu kitabi beğenmedim
Kara Melek
2018 155. kitabı
Bazen hayatta ikinci şans olabildiğini anlatıyor bu roman tabi biraz sıra dışı bir şekilde ama olsun. Kara Melekte mucize ve ikinci Sanş işlenmiş.Kadın karekterimiz hayatta ikinci şansı elde ediyor ,kendini ve hayatını değiştiriyor bu süreçte doğruları yapmaya odaklanıyor geçmiş hayatından biriyle aşka sahip oluyor. (erkek karakterimiz kiralık katil bu arada)Simon ve Drea'nin arasında geçen duygular gerçekçi ve abartı yok buda hoşuma gitti açıkçası kısacası Linda aşkı aksiyonu ve polisiyeyi birarada harmanlamış gayette güzel olmuş.
2020 181. kitabı
Roman enteresan farklıydı kiralık katıl Simon ve Andie ciftıne bayıldım :) Bu kadar bırbırıne denk bır cift olabılır hatun o kadar profesyonelce ısler yapıyor ınsan okurken stres oluyor cürretinden hayat boyu kendını nefıs dısıplıne etmıs . 2 sene boyunca Mafıa babasının bos kafa metresını tek hata yapmadan oynayabılmesı ınanılmaz mesela :)) İşte şamsınamı şansızlıgınamı desem karşısına Simon gıbı bır sey cıktı bence farklı bırseyler okurum dersenız sakın kacırmayın ıkısının arasında olan tutku ve balance yeter :D
2021 60. kitabı
Linda Howard'ın kitaplarında genelde psişik güçleri olan ve diğer taraf ile bağlantısı olan mutlaka bir karakteri bulunuyor. karakterimiz Andrea üzerine kurulu olan hikayede geleceğine yatırım yapan kızımız sevgilisinin aldığı takıları kopyaları ile değiştiriyor işte zaten olayda burada başlıyor tetikçi ve ask üçgeni arasında kalan kızımızın hayatı tam bir aksiyon polisiye sevenler için müthiş heyecanlı elinizden bırakamayacağınız güzel bir kitap

Linda HowardYazar · 21 kitap
Linda on yaşında yazmaya başladı. Ve yirmi yıl boyunca sadece kendisi için yazdı. Bu arada bir nakliye firmasında çalışmaya başlamıştı. Nihayet bir gün çalışmalarını yayınevine gönderdi. Sonunda Silhouette Books kitabını satın aldı ve kariyeri başladı. Linda Howard "New York Times"ın en çok satan kitaplar listesine giren "Bay Mükemmel", "All the Queen's Men", "Now You See Her", "Kill and Tell", "Son of the Morning", "Shades of Twilight", "After the Night" ve "Dream Man" gibi pek çok romanın yazarıdır. B. Dalton Bestseller Award, Romantic Times Magazine Reviewers' Choice Award for Best Sensual Romance, WISH Award, Silver Pen Award gibi bir çok ödüle de sahip olan yazar, ABD'nin Alabama eyaletinde yaşamaktadır.