Kitabın 52. sayfasında şöyle diyor:
“Biri bana bir gün, vücudumuzdaki hücrelerin yedi yılda bir tazelenerek bizi yedi yıllık aralıklarla tamamen yeni bir insan haline dönüştürdüğünü söylemişti. Şu anda yirmi sekiz yaşındayım. Belki bu benim dördüncü yenilenmemdir, yeni bir başlangıç için bir şanstır, bana verilenlere ve sahip olduklarıma daha iyi davranmam için bir fırsattır.
Süre işliyor.”
...
Ve ben diyorum ki;
Tam 28 yaşında ve korkunç bir yılın son deminde çok doğru bir zamanda okudum seni. Okumama sebep olana hem bu kitap hem de bana gösterdiği yol sayesinde keşfettiğim türlü hünerlerim için binbir minnet duyuyorum.
Hayatımın her bölümünde yanılgılarım oldu; aile, eğitim, kariyer ve aşk.. Bir tek dostlarımı seçerken hiç yanılmadım bu hayatta ben. Hep doğru insanları dost bildim ve doğru insanlara dostluk ettim. Bir tek dost kazığı yemedim ben bu hayatta ve atmadım. Ben, bir gün nerede olurum bilmem ama varacağım yerde yanımda dostlarımın olacağını bilmenin verdiği cesaretle yürüyorum hayat yolumu..
Her şeye rağmen yaşama sevinci içimde, yapamadıklarımın uktesi, yapacaklarımın heyecanı içinde giriyorum bu yıla.
Hoş gel 2021...
Bize sağlık, hayat ve umut ver, ben gerisini nasıl halledeceğimi öğrendim nasılsa.