Ekim 2015
Arunas Yayıncılık

2018 1. kitabı
Okunma: 01 Mayıs 2018 20:13
Boş bir kitap olduğu söylenebilir. Okumasanız da hayatınızdan hiçbir şey kaybetmezsiniz. Ne demişler, "İyi bir kitap okumayan kişinin, hiç okumayan kişiden farkı yoktur." onun için daha iyilerini okumak varken, bunu tercih etmenizi istemem.
2022 60. kitabı
Fabl türü olup kendisinin
Hayvan Çiftliği
Hayvan Çiftliği
kitabı kadar güzel olduğunu söyleyen arkadaşlara katılamayacağım. Konu güzel bir konu lakin yazımı mı eksik, söyleyiş tarzında mı sorun var bilemediğim bir şekilde okurken beni rahatsız etti. Yazar kaba bir dil kullanmış. Bu yüzden zor bitirdim.
2023 28. kitabı
Okunma: 21 Kasım 2023 16:19
Mort(e)'nin etkisi bir hayvan çiftliği etkisi vermiyor ancak konu itibariyle değişik ve kendini okutmayı biliyor. Bazı yerlerinde çeviri kaynaklı anlam karmaşası yaşanmış. Sıradışı bir konu olmuş, konusunu beğendim. Kitap okuma tembelliği içinde iseniz size iyi gelecektir.
Edebiyat & Roman
Karşılaştırmasız
2022 16. kitabı
Okunma: 22 Aralık 2022 20:01
Tekrar ve tekrar baştan başlayarak zor bitirdiğim bir kitap oldu. Ama zorluğu ilk başlangıç kısımlarıydı. Bir kaç bölüm okuyup yarım bırakıyordum ve araya zaman girdiğinden unuttuğum için tekrardan
Eleştiri
2018 26. kitabı
Okurken zorlandım. Beğenemedim bir türlü. Neden gerilmemiz gerektiğini anlayamadım. Zamanınız çoksa ve başka alternatifiniz yoksa okunabilir.

Robert RepinoYazar · 1 kitap
Robert Repino Drexel Hill, Pennsylvania'da büyüdü. Barış Gönüllüleri'nde görev yaptıktan sonra Emerson College'dan Yaratıcı Yazarlık alanında yüksek lisans derecesi aldı. Kurgu eserleri arasında The Literary Review ve Hobart'ta yayımlanan kısa öykülerinin yanı sıra Spark and the League of Ursus adlı orta sınıf serisi de bulunmaktadır. New York'ta yaşıyor ve Oxford University Press'te editör olarak çalışıyor. Malefaktör, D'Arc ve Mort(e) romanlarını ve Culdesac romanını takip eden İsimsiz Savaş serisini sonlandırıyor.