Mr. Wrong Number

Lynn Painter

2023 68. kitabı
Okunma: 25 Mayıs 2023 15:41
açıkçası başta kitabın elimde sürüneceğini sandım. ilk bölümlerde yazım tarzı beni kendine pek çekemedi nedense ve karakterlere de ısınamadım, biraz zor sevdim. belki de romcom okuma havamda değildim, bazı yerlerde okurken çok sıkıldım ama okudukça sarmaya başladı ve karakterleri sevebildim. favorim elbette ki Colin oldu. Olivia'yı ise çok sevdiğim söylenemez. özellikle işe girerken kendi yalana başvurmuş ve bunu sürdürmüşken ortaya çıkınca Colin'i suçlaması aşırı sinirimi bozdu. karşısındakini dinlemedi bile ve ona hiç konuşma şansı tanımadı. bunun gibi durumlar da birkaç kez tekrar edince onu sevebilmem zorlaştı doğrusu. anlıyorum, üzgün ve kalbi kırık ama önce bir dinlemesini isterdim, bu tarz iletişimsizlikler hiç hoşuma gitmiyor. ve bir yerde de bölümler karışmış sanırım o kısımları okurken benim de kafam karıştı, yazar mı bu şekilde yazdı yoksa hata mı yapıldı emin değilim. kitabı sevmemin en büyük nedeni Colin, zaman zaman tatlı ve güzel bir karakterdi. çerezlik bir kitap ama favorilere girecek kadar güzel olduğunu düşünmüyorum yine de bir şans verebilirsiniz.
2023 308. kitabı
Olivia kaza sonucu evi yanıyor ve kısa bir süreliğine abisinin evine taşınıyor. Bir de abisinin ev arkadaşı vardır geçmişte bile sürekli atıştığı Colin'le yaşıyordur abisi, ve kendisi de onu görünce şaşırıyor ama kalacak yeri olmadığı için mecburen kalmaya devam ediyor. Ve bunun birinde de kayıtlı olmadığı bir numarandan mesaj geliyor. Ilk başlarda rahatça konuşsada bu şekilde bir arkadaş istemediğini söylüyor ama yine de bu konuşma hoşuna gittiği için konuşmaya devam ediyorlar. Zaten Colin'le de aynı evde kaldıkları için aralarında bir şeyler oluşmaya başlıyor. Bakalım neler olacak. Bir de anlamadığım şey bu çocuk kızın numarası nasıl oldu da birden telefonunda numarası belirdi, yani sonuçta konuştuğu kadının numarası kayıtlı değil miydi?
2023 57. kitabı
Okunma: 20 Haziran 2023 16:54
Olivia Marshall; tam bir kötü şans kraliçesi. Kötü karmanın vücut bulmuş hali. Ailenin başarısızlık timsali. Bunları okurken bile içiniz şişti değil mi? Bir de koca hayatı tam bir kaostan ibaret olan Olivia'yı düşünün. Erkek arkadaşını fazla güzel olan iş arkadaşı ile tanıştıran Olivia, hayatının aşkını bulmasına yardım ettiği için kocaman bir teşekkür ve terk edilme ile baş başa kalır. Bu ayrılığın acısını atlatmaya çalışırken koca evi yakan Olivia, kendini bir süreliğine abisinin dairesinde misafir olarak bulur. Ve yıllardır anlaşamadığı abisinin yakın arkadaşı Colin Beck ile zorunlu ev arkadaşı olur. Ama bir gün telefonunda kimden geldiği belirsiz bir mesaj belirir: "Üstünde ne var?" Kendini mesaja cevap verirken bulan Olivia hayatının en eğlenceli, en seksi, en rahat anonim ilişkisinin içinde bulur. Colin Beck; tüm kadınları tek bakışı ile kendine hayran edecek, ultra yakışıklı ve zeki bir adam. En yakın arkadaşının sakar, pasaklı ve sürekli didiştiği kız kardeşinin kendi evinde misafir olması aralarındaki garip ilişkiyi daha da garip hale getirir. Olivia onun tanıdığından bambaşka biridir. Ondan etkilendiğini kabul etmesede bir süredir mesajları ile aklını başından alan "Bayan Yanlış Arama'nın" Olivia olduğunu öğrenen Colin, çoktan hapı yutmuş durumdadır ve işler içinden çıkılmaz bir hâl alır. O edepsiz mesajları onun yazdığını bilmek Colin'i geri dönüşü olmayan bir yola sokar. Aşağı tükürse sakal, yukari tükürse bıyık durumundan kurtulmak için Colin ne yapacak dersiniz? • • Kitaba dair söylemek istediğim, konusu çok güzel. Yazar harika bir şey düşünmüş. Ama kocaman bir ama işte... Sanırım elimde harika bir malzeme var ben bir başlayayım da devamı gelir demiş. Ne yazık ki devamı gelememiş. 'Üstünde ne var?' mesajı ile başlayan bu konuşma bence çok daha
Kitap Yorumu
2023 22. kitabı
Eğlenceli, tatlıydı falan ama bence kitap akmıyor. Yani çeviri mi desem, editör süreci mi desem bilemiyorum acemi bir şeyler hissettim okurken. Sanki kullanılan kelimeler başka olmalıymış, aslı öyle değilmiş gibi kitabı bitirene kadar üzerimden atamadım bu durumu. Devrik cümlelerin de buna katkısı oldu tabii. Bunların dışında tatlı diyebileceğim bir kitap oldu. Karakterleri sevdim, bazı yerlerinde eğlendim. Ortalamanın bir tık altında kaldı benim için.
2023 38. kitabı
Okunma: 11 Mart 2023 00:00
Bay Yanlış Numara ~ Lynn Painter . Kötü şansı her zaman peşinde olan bir karakter düşünelim. Ya da ailesinin de düşündüğü gibi her şeyi batıran kişi olan Olivia. Sevgilisinden ayrılınca mektupları yakarken evini yakan bir şanssız düşünün abisinin ve ev arkadaşının yanında kalacağı bir aylık süre ve her şeyinin kül olduğu gerçeği zaten oldukça zorluydu. Bir de abisinin ev arkadaşının Colin olması Tüm bunlarla beraber yanlış numaradan gelen bir “üstünde ne var?”mesajıyla anonim ama çok eğlenceli bir mesaj arkadaşlığının da kapısını aralıyoruz. En ateşli ve en eğlenceli ilişkisi başlıyor Colin Beck ise yakın arkadaşının sinir bozucu kız kardeşinin birden farklı ve etkileyici birine dönüştüğünü görünce işler iyice kızışıyor Olivia’nın sarsıcı tecrübesinden sonra ayakları üzerinde durma çabası ve Colin gibi sinir bozucu bulduğu biriyle ev arkadaşı olmaya çalışması çok eğlenceliydi. Bir de iş konusu var ki bu konuda spoiler vermeden anlatamam ama çabasını çok sevdim. Resmen ele avuca sığmaz bir karakter Olivia. Okurken beni o kadar eğlendirdi ki tarif edemem. Özellikle yanlış numaradan gelen mesajlara verdiği tepkiler çok iyiydi. Bir yandan da Colin ile devam ettirdiği ev arkadaşlığı, tarifsiz bir çekim ve bolca çekişme vardı. Colin kısmı ise başka bir olay. Yani işleri bir insan ancak bu kadar karmaşık hale getirebilir Bazı anlarda yanında olup olaylara müdahale etmeden daha yakından izlemeyi o kadar çok isterdim ki. Her şeyi çok dozunda eğlenceli, akıcı, kıvılcımların artıp kocaman bir ateşe dönüştüğü şahane bir romantik komediydi. Hem kitabın keyifli enerjisi hem de yazım dilinin yalınlığı birkaç saatte elinizden bırakmadan okuyup kıkır kıkır gülerek en sonunda da kocaman bir gülümsemeyle kapatacağınız bir yolculuk sunuyor. Çok çok sevdim ve romantik komedi severlere
Spoiler yok
2025 50. kitabı
Okunma: 13 Kasım 2025 09:32
Selamlar, bugün bahsedeceğim kitap kafanızı dağıtmak için, reading slump belasından kurtulmak için okuyabileceğiniz; eğlenceli bir romantik komedi arıyorsanız tam da uygun kriterlere sahip biraz komik biraz eğlenceli ama çokça klişe bir kitap. Öncelikle konusundan bahsedeyim. Ana kızımız Olivia Marshall sevgilisi tarafından aldatılır ve işini kaybeder. Aynı dönem hem işini kaybeden hem aldatılıp terk edilen Olivia sarhoş olduğu bir akşam eski sevgilisinin ona yazdığı aşk mektuplarını yakma kararı alınca bu karar bir yangınla sonuçlanır ve Olivia evini de kaybetmiş olur. Bunun sonucunda abisi Jack ve abisinin ev arkadaşı Colin'in evine yeni bir iş ve ev bulana kadar bir aylığına misafir olur. Hayatının mahvolduğu dönemde bilinmeyen bir numaradan "Üstünde ne var?" yazılı bir mesaj alan Olivia 'Bay Yanlış Numara' ismini verdiği arkadaşıyla birlikte biraz da anonim olmanın verdiği rahatlıkla sohbet eder. Bu sohbetler onu rahatlatmakta ve mutlu etmektedir. Ama Olivia'nın bilmediği şey anonim mesaj arkadaşının abisinin süper yakışıklı ve karizmatik arkadaşı Colin Beck olduğudur. Şimdiii yorumlarıma gelecek olursak, ben bu kitabı reading slumptan çıkmak ve okuma hevesimi geri kazanmak için okudum işe de yaradı. Olivia'yı da Colin'i de sevdim ama kitapta delicesine bağlandığım veya çok sevdim diyeceğim bir karakter yok. Bu arada şunun uyarısında bulunayım bu kitap sizin hayatınızı değiştirmeyecek veya ölmeden önce okunacaklar listenize falan da eklemenize gerek yok. Zaten yazarında öyle bir amacı yok. Klişelerle bezeli bir abimin arkadaşı romantik komedisi. Güzel mi evet. Mükemmel bir kitap değil ama beğendim. Eğlenceli bir kitap. Sadece bazı yerleri bana çok durgun gelen bir kitaptı. Daha doğrusu eğlenceliydi ama kahkaha attıracak veya her sayfasında güldürecek bir kitap
2023 36. kitabı
Okunma: 16 Mart 2023 00:38
Merhabalar Kazara yanlış numaraya atılan bir mesajla daha sonra sıcacık romantik komedi ile devam eden Bay Yanlış Numaranın yorumuyla geldim sizlere.. Olivia yaşadığı ihanetten sonra kötü şansınında etkisiyle kazara evini yakıyor ve yaşadığı şehri işini terk edip geçici olarak abisinin yanına taşınıyor. Gel gör ki abisi en yakın arkadaşı Colin ile yaşıyor ve Olivia'nın onunla anlaşabildiği pek söylenemez.Tüm bu yaşananlar yetmezmiş gibi bir de akşam bilinmeyen bir numaradan gelen mesaja yanıt vermesi ile yeni ve ihtiyaç duyduğu arkadaşlığı buluyor...işte olayların başlaması da bundan sonra gerçekleşiyor. Olivia kötü şansı yüzünden mi dersiniz sakarlığından mı dersiniz ya da Munzur kişiliğinden mi dersiniz acayip hazır cevap nüktedanlı bir dile sahipti ve ben kesinlikle her şeyiyle bayıldım kendisine.Onu ve bay yanlış numaradan gelen mesajları okumak o kadar keyifliydi ki yüzümde hep bir gülümseme ile sayfaları çevirdim.Keza Colin de çok güzel kendine has ağır abi havalarının altında seksi, zekice yaptığı esprilerle bir anda insanı şaşırtan bir karakterdi. Kitap kısa zira yazar yazım dili olarak oldukça yalın ve direkt ikili arasındaki diyalogları ve etkileşime öncelik vererek yazmış...arada yaptığı ufak zaman atamalarıyla okuyucuyu sıkmadan ilişkilerini geliştirmiş. Ben kitaba sıfır beklentiyle başlayıp oldukça şaşırarak kısa bir zaman diliminde keyifle okuyup bitirdim. Bana göre tek eksik kısmı biraz kısa olmasıydı bence biraz daha detaylı anlasaydı kitap kesinlikle tadından yenmezdi anlayacağınız.. Netice olarak romcom olsun ama ucundan birazda olsun diyorsanız, sevimli mi sevimli Olivia'nın sakarliklarini okumak tam size göredir diyerek yorumumu noktaliyorum.. Kitap dolu bir ömür geçirmeniz dileğiyle başka yorumlarda görüşmek üzere
1000k
Bay Yanlış NumaraLynn Painter · Artemis Milenyum · 2023970 okunma
Bay Yanlış Numara kitap incelemesi:)
2025 21. kitabı
Okunma: 13 Mayıs 2025 23:13
Kötü şans, daima Olivia Marshall'ın peşinde olmuştur. Ya da belki de ailesinin düşündüğü gibi her şeyi batıran kişi bizzat Olivia'nın kendisidir. Ama yanlış numaradan gelen bir mesaj, hayatının en eğlenceli -anonim de olsa- ilişkisine dönüşür ve Olivia bir an için artık şansının yaver gidebileceğini düşünür. Colin Beck, Olivia'yı her zaman yakın arkadaşının sinir bozucu küçük kız kardeşi olarak görür. Başına gelen talihsiz bir olayın ardından Olivia, Calin'in evine taşınır. Calin, konu tamamen farklı ve insanın aklını başından alan çekici birine dönüştüğünü fark eder. Olivia'nın, haftalardır mesajları gönderdiği karşı konulamaz "Bayan Yanlış Arama" olduğunu fark edene kadar mesafesini koruyabileceğinden emindir. Ancak şimdi, İşler karışmadan önce, ateşi harlayıp harlamayacağına karar vermesi gerekir... Okurken aşırı eğlendiğim ve severek okuduğum bir kitaptı. Asla tıkanma yaşamadım akıcıydı. Karakterlerin kişilikleri, çift arasındaki çekim, çiftin ilişkisi o kadar hoşuma gitti kii. Kesinlikle önerebileceğim bir kitap. Şimdiden keyifli okumalar:)
2023 92. kitabı
Okunma: 11 Ağustos 2023 20:16
Hellö nasılınız bakalım Akıllardaki tek soruyu yanıtlıyorum, ben bu kitabı neden niçin hangi sebeple aldım hiç bilmiyorum Olivia abartmıyorum evlat olsa sevilmez diyebileceğim bir karakter. Basiretsiz, yeteneksiz, şaşkoloz, sakar, sevimsiz, saygısız ki bence biraz da ahlaksızlık bir karakter. Böyle biri insana karşı cinse ne kadar çekici gelebilir ki? Gelin görün ki Colin'e gelmiş, gelmiş ki Olivia'ya karşı koyamıyor. Kendime not; ergenlikten beri birbirlerinden nefret eden iki karaktere ait kurgulu kitabı bir daha okuma. Terazi hiç mi şaşmaz! Bu konuyla okuduğum en az beş kitap var beşini de sevmedim. Konu basit, Konu gereksiz, Detaya girip zamanımı daha fazla ziyan etmek istemiyorum. Net olarak söylüyorum ki OKUMAYIN ve OKUTMAYIN KitapRüyasından Sevgilerle
Yazlık bir kitap
2024 36. kitabı
Okunma: 09 Haziran 2024 15:24
Kitap ortalamaydı. Çok mükemmel bayıldım diyemem ama erkek karakter o kadar iyiydi ki Kız karakterin evini yakmadı ile abisinin yanına taşınıyor ve abisinin ev arkadaşı ile düşmanlar. Telefonda yanlışlıkla yazılmaya başladığı kişiyi keşke bilmeseydim diyorum. Zaten sayfa 50-60 gibi kim olduğunu öğreniyoruz ama ben keşke hiç bilmeseydim dedim. Yazın okunmalık keyifli bir kitaptı. Kitap smut içeriyor. Yaş sınırı minimum +15-16 daha küçüklere uygun değil. Tavsiye ederim. Devam kitabı Aşk Bahsi ni de merak ediyorum yakında okuyacağım

Lynn PainterYazar · 2 kitap
Lynn Painter hem gençler hem de yetişkinler için romantik komediler yazıyor . Filmlerden Daha İyi, Bay Yanlış Numara ve Do-Over kitaplarının yazarıdır ve ayrıca Omaha World-Herald'a düzenli olarak katkıda bulunmaktadır.