Tutku Serisi 1

Ephesus Yayınları
9786059232074

·532 syf.·
2021 14. kitabı
Kitabın başlarını çok severek okudum güzel ilerliyordu ama hep zaman atlaması vardı bence kitabın kötü yanlarından biri bu konusu güzeldi ama daha uzun ele alınabilirdi ve dediğim gibi zaman atlamaları olmasaydı daha iyi olabilirdi birde +18 yazıları fazlaydı okumak istemeyenler o sayfaları atlayabilirler okuyacaklara iyi okumalar dilerim.
2021 4. kitabı
Okunma: 10 Ocak 2021 15:59
Seviyorum aşk romanlarını. Kendinizi başka bir dünyada hissettiriyor. FMA kitapları da aşkı sonuna kadar yaşatıyor size. Bu kitapta Tamer ile Natalie nın dünyasının kapılarını açıyor size. Natalia küçük ama büyüyecek. Planları doğrultusunda aşkı biraz acı bir şekilde öğrenecek ve Tamer'e de öğretecek. İlk başlarda aşırı tekrar biraz sıktı ama sonra elimden bırakamadım. Hep zengin, hep yakışıklı, hep güzel hep kas, hep lüks ama okunası. Keyifli okumalar.
2021 41. kitabı
Okunma: 03 Ağustos 2021 12:14
Natalia , annesinin intiharını henüz kabullenemezken birden babasının da intiharı ile tüm hayatı değişir. Babasının intihar etmeden önce kulağına söyledikleriyle küçük yaşta içinde intikam ateşi yanmaya başlamıştır. Babası onu en büyük düşmanı olan bir Türk’e emanet etmiştir. Natalia bu feci olaydan sonra istemesede vasisi olan Tamer tarafından Türkiye’ye getirilir. Bugüne kadar sahip olduğu tüm imkanların daha fazlasını ona sunmasına rağmen Tamer onun içindeki nefreti gözlerinde bile görüyordu. Bu durumda ne Taner’in ne de Natalia’nın yapabilecek bir şeyleri yoktu. Natalia’nın yaşından dolayı bir anlaşma yaptılar 18 yaşına gelince Yunanistan’a dönebilecek ve babasının sahip olduğu her şeyi ona devredecekti Tamer. Ama o zamana kadar Tamer’den intikam almalıydı ve bunu nasıl başarabileceğini bir türlü bulamıyordu. Tamer çok zengin bir işadamıdır. Ailesini bir trafik kazasında kaybetmiştir. Çok kıymetli kız kardeşi ile beraber İzmir’de yaşıyor. Yaşları yakın olan kızlar iyi arkadaş oldular birbirlerine. Natalia 17 yaşına gelince güzelliğini de kullanarak Tamer’den intikam almak için onu kendine aşık etmeye çalışır. Sonrası mı? Tabi ki kitapta. Natalia amacına ulaşabilecek mi? İstediği intikamı duygularına yenilmeden alabilecek mi? Nefreti mi ağır basacak yoksa aşka mı yenilecek? Peki ya Natalia’ın ailesinin ölümü hakkındaki gerçekler nelerdir?
2021 133. kitabı
Nefretten sonra.. Tamer Annesini babasını kaybetmiş kız kardeşine bakmak zorunda kalmış.. hayatında 3 adam ve doğanın annesi olan kimsesizliğini bu insanlarla birleştirip aile olan tamer, Devlet için çalışan ve iş adamı olarak tanınan herkesin ondan korktuğu bir adamdır.. Yunanistana eski ortağının herşeyini almak için görüşmeye gittiğinde işler çok da beklediği gibi olmayıp başına 15 yaşında bir genç kız kalır.. Görmemesi gereken şeyleri görmüş kız hayatını altüst etceğini aslında ilk dakika da anlasada hayat onları kader ile bağlamıştır.. Natalia.. Babasının ölmeden önce kulağına fısıldadığı son sözleri yerine getirmek için yemin etmesi, ve annesinden sonra babasınında intihar edişi ile hayatında hiç kimsesi kalmadığını öğrenen , babasının ölümüne sebebiyet veren adamın onun vasisi olduğunu öğrendikten sonra hiç sevmediği türklerin evinde kendini bulur.. Liseye giden Natalia nın tek bir amacı vardır dünyayı tamere dar edip intikamını almak.. Çocukluktan genç kızlığa geçiş yaparken düşmanının kız kardeşiyle dost olan ama yine de intikamından hiç vazgeçmeyip yıllar sonra herşeyi öğrendiğinde hayatında yaptığı herşey için pişman olan bir kadın olur.. Kitabı genel olarak sevdim.. Kapak içerikle asla uyuşmuyor.. Sadece başta bir kaç Kere silah kelimesi kullanıyor.. Çok mafya vari dursa da asla öyle bir kitap değil.. Kapağa göre kitap alcaksanız etkilenmeyin derim.. seri halinde olan kitabın 2. Cisine geçtim..
2021
Maalesef beğenmedim.
2024 5. kitabı
Yazarın okuduğum ilk kitabı. Bu kitabı aslında beklentiyle başlamıştım ama benim için hayal kırıklığı oldu. Kolay okunan bir kitaptı fakat kitapta +18 kısımlar var ve bunları yaşayan kız karakterin yaşı 18 bile değil. Ben bu tarz kitaplarda yaşı küçük karakterlerin yazılmasını doğru bulmuyorum.
2000 34. kitabı
Okunma: 01 Ocak 2000 00:00
FMA kitaplarına bulaşmama neden olan ilk kitaptı. Daha sonra en az beş tanesini okudum diyebilirim. Kitaplarında genellikle aynı hatlar olsa da özellikle yaz aylarında başucu kitaplarım arasında kendi yerini alıyor.Fakat okuduğum diğer kitaplar arasında hiç biri bu kitap kadar güzel gelmedi bana(ama yine de sevdim diğerlerini) Tek hoşuma gitmeyen kızın yaşının bu işler iiçin çok küçük olması ve bunun ciddi bir aşk hikayesine dönüştürülmesi. Yaşı biraz daha büyük olsa daha hoş ve legal olurdu bence. FMA kitaplarında sevdiğim şeylerden biri her kitap aynı karakterlerin etrafında dönüyor ve sürekli her kitapda onların da isimlerini ve yaşamlarından parçalar görmemiz. Bu arkadaş grubu içinde benim için en ideal olan başkahraman ise kesinlikle Tamer. Okuduğum ilk sayfalardan beri kitaptaki favori karakterim Tamer oldu. Natalie`nin perspektifinden bakarsak kız hiç de haksız değil ve aşkın nefreti nasıl yendiğini görüyoruz. Gururun ise nasıl korkunç sonuçlar getirebileceğini. Benim için çok romantik ve eğlenceli bir okuma oldu.
2022 4. kitabı
Fatih Murat Arsal'ın okuduğum ilk kitabı olan Nefretten sonra beni acayip etkileyen ve film tadı veren bir kitaptı(Spoiler var!) Kitapla tatile gittiğimizde birinin evinde kitaplığında tesadüfen bulmamla tanıştım. Kitap Taner adındaki karakterimizin can dostu Doğan'la çok eski bir dostunun evine gidiyor.Ama ne gitmek! Adamların yürümesi bile karizma olurnu?gayette olur.Taner eski dostunun son saniyelerinde onun güzeller güzeli kızı Natalie ile tanışıyor.Kısa simsiyah saçları, badem gözleri ile olgunlaşmamış bir genç kız olan Natalie gördüğü gibi Taner'e saldırıyor İlk bölümler nefretle ve atışmalarla devam etse de sonrasında bu nefret yerini aşka bırakmaya başlıyor. Başlıyor diyorum çünkü bir bölümde Natalie ile Taner ayrılıyor. Daha fazla spoiler vermemek adına okumanızı tavsiye ederim. Nefretten Sonra Fatih Murat Arsal
2020 47. kitabı
Okunma: 18 Nisan 2020 18:48
17 yaşında Yunanlı bir kızın çocuğun hatta ihtirası, 30 - 35 li yaşlarda türk gencinin özel jetinin olması ayrıca devlet adına iş ve eylemler yapması. Natalya'nın nefret ettiği bir adamın koynuna intikam için girmesini her ne kadar da anlayamamış olsam da kitabın sonunu sabırsızlıkla bekliyorum. Şuana kadar ki gözlemim üçüncü sınıf türk dizilerine benziyor nasıl: genç çok yakışıklı çok zengin o kadar ki gencecik yaşında jeti bile var artı çok medyatik bir o kadar da devlet adına gizli görev ..... Yok hiç bağdaştıramadım ama sonuna kadar okuyacağım Natalyanın 18 yaşına gelmeden hamile kalması da dabonus ....
2024 36. kitabı
Okunma: 28 Nisan 2024 00:00
Merhaba canlar... @pamukokumalar ın #nisandaephesus etkinliği için tercihim FMArsal'ın #nefrettensonra kitabından yana oldu. Ama olmadı. Şöyle ki; kalemine yabancı olmamama, okuma hızım düştüğünde ya da ağır kitaplar ardına tercih etmeyi sevmeme rağmen olmadı... Evet, yine başarıyla ince ince işlenmiş karakterler var. Müthiş bir iş adamımız var mesela. Acımasız olduğu kadar merhametli ve kaslı, yakışıklı olduğu kadar tehlikeli ve kaslı, etrafına korku saldığı kadar saygıda duyulan ve tabi ki kaslı bir iş adamı. Umarım anlatabilmişimdir. Ailevi durumunu, karşılaştığı güçlükleri, bu evreye nasıl geldiğini tabi ki anlatmayacağım. Onlar kurgumuzu oluşturuyor. Diğer tarafta ise bir genç kızımız var, ki aslında on beş yaşında bir çocuk! Ailesinin kaybından sonra intikam peşinde koşan bir çocuk! Yaşının büyümesini beklerken nefretini de büyüten bir çocuk! Yaşından büyük aşk oyunlarına giren, inatçı bir çocuk! Aşkla nefret arasında kalan ve bu iki arada vücudunu teşhir ederek körpeliğini kullanıp düşman dediğini kendisine aşık etmeye çalışan bir çocuk! Yazarımızın kurgularında +18 detayların olduğunu okuyanlar bilirler. Aşkı bilirim, sevgiyi, sadakati bilirim, nefreti bilirim, aşkın nefrete ya da nefretin aşka dönüşmesini de anlayabilirim ama bunların on beş yaşında bir çocuğun bedeni anlatılarak yapılmasını anlayamam. İşte bu yüzden olmamış. Kurgu klasik Arsal kurgusu, akıcılığı sizi duygudan duyguya sürüklemesi amenna hepsi yerli yerinde. Ama çocuk! Hepiniz bilirsiniz ki 'ama' dan önce söylenenler anlamını, önemini yitirir... Okuyup karar verirsiniz diyor ve müsaade istiyorum... Keyifli okumalarınız daim olsun... Kitapla kalın...
2021 66. kitabı
Kitabın konu örgüsü aslında iyiydi ama ne yazıkki kötü anlatıldı. Özellikle kızın yaşının küçük olması adamı resmen pedofili bir sapık konumuna getirdi. Hele sürekli cinsellik üzerine tekrara girilmesi. Sanki bunlar dışında yazılan hiçbirşey okunmazmış gibi. Herşey dozunda olmalı bence. Onun dışında erkeğin sevgisi güzeldi.İyi okumalar...

Fatih Murat ArsalYazar · 17 kitap
1968 Üsküdar doğumludur. Asıl mesleği teknik öğretmenliktir. Evli ve bir erkek çocuk babasıdır. Son yedi yıldır yazmış olduğu kitaplarla, aşkın gücünü, aile bağlarının önemini ve dostluğun sıcaklığını işlemeye çalıştı. Kitaplarında işlediği konularla, imkânsız görünen aşkları mutlu sonlarla taçlandıran yazar olarak tanındı. Bir erkeğin kaleminden kadın ruhunu apaçık anlatabilmesi her zaman merak konusu oldu. Erkek doğasının sırlarını satırların arasına gizleyerek hemcinslerinin daha anlaşılır olmasını sağladı. Kalplere dokunan hikâyelerinin bağımlılık yaptığı söylentisi çıktı. Aşk’ı yazan adam olarak akıllara kazındı.