Cennette Seni Bekliyorum

İlk Yayın Tarihi:
Şubat 2014
Timaş Yayınları

2024 4. kitabı
Kızının hastalığıyla yüzleşemeyen İsmail bey ve oğlunun aşık olduğu kadını ailesine layık görmeyen Halil ağa. Ve bu iki babanın itibarları için hayatlarını kararttığı evlatları Hilâl ve Alparslan.. Zaman zaman içindeki şiirleri okumaktan sıkılsam da acı ve beklenmedik bir sonla biten bu kitabın kurgusu ve üslubu çok etkileyiciydi. Tavsiyemdir. Bahadır Yenişehirlioğlu
Son HasatBahadır Yenişehirlioğlu · Timaş Yayınları · 202157 okunma
2026 23. kitabı
Okunma: 10 Mayıs 2026 20:59
Türk Sineması tadında satırlarında kaybolduğum bir kitap oldu "Son Hasat" Ailesi yüzünden şizofren olmuş genç bir kız Hilal. Yaşadıklarının etkisinden çıkması mümkün olmayınca hastalığı ile mücadele ederek geçen bir ömür. Ve Alparslan. Babası zengin, tütün tarlalarına hükmeden Halil Ağa'nın oğlu. Alparslan gönlünü bir ameleye kaptırır. Ama babası razı olmaz buna. Oğlunu dinlemeyip Hilal'e sevmediği bir kız ile evlendirir. Sonrasında ise Hilal hastalığı ile mücadele eder, Alparslan ise kendini kaybeder. Akhisarlı zeytinyağı tüccarı ile Akhisar'ın bir başka güç sahibi alesinin evlatları arasında geçen bir roman. Sürükleyici, heyecanlı ve etkileyici kurgusu ile muhteşem bir kitap.
Son HasatBahadır Yenişehirlioğlu · Timaş Yayınları · 202157 okunma

Bahadır YenişehirlioğluYazar · 15 kitap
1962 yılında Akhisar'da doğdu. 1979 yılında Akhisar Lisesi'ni bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandı ve 1985 yılında mezun oldu. Daha sonra Manisa Akhisar'da serbest avukat olarak çalışmaya başladı. Fransa, İspanya, İsviçre, İtalya, Almanya, İngiltere, Bosna Hersek, Karadağ, Hırvatistan, Fas, Tunus, Mısır, İran, Pakistan, İsrail, Suudi Arabistan, Ürdün, Suriye, Dubai, Bahreyn gibi ülkelerde halklar ve toplumlar üzerinde araştırmalarda bulunmuş ve 'Beyaz Usta Siyah Çırak' isimli romanını kaleme almıştır. Ulucamii Eğitim ve Kültür Vakfı, AK-SEK Vakfı, İnsan Hakları Komisyonu, İlçe Cezaevleri İzleme ve Denetleme Komisyonu ve Akhisar Tenis Severler Derneği'nde çalışmalarda bulunmuştur. 2017 - 2021 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan Payitaht "Abdülhamid" dizisinde 5 sezon boyunca canlandırdığı "Tahsin Paşa" karakteriyle ün kazanmıştır. Ayrıca yine TRT 1'de yayınlanan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Derviş karakterini oynamıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır. Eserleri Aşk Çölü (2014) Beyaz Usta Siyah Çırak (2017) Aşk Cephesi (2017) Kanaviçe (2017) Kara Güneş (2017) Kerime (2017) Tahta At (2017) Son Hasat (2018) Hünkârım Antikacı Sonra Giydirir Aşk Esvabını Hanne (2020)