Unlimit Yourself

Orijinal Dil:
Orijinal Ülke:
İngilizce

2018 56. kitabı
Mümin Sekman Limit Sizsiniz eserinde insanların çoğu zaman kendi sınırlarını kendilerinin çizdiği ve bu sınırları kırdıklarında çok daha fazlasını yapabilecekleridir. Kitap, başarıyı “doğru düşünme, doğru planlama ve doğru eylem” üçlemi üzerinde kurar. Başarıyı doğuştan gelen bir ayrıcalık olarak değil, öğrenilebilir bir beceri olarak anlatıyor. Hayatta ilerlemek için kişinin otopilotta yaşamak yerine kendi hayatının direksiyonunu eline alması gerektiğini vurgulanmqktadır. Başarılı insanların ortak özellikleri inceleniyor; odaklanma, disiplin, alışkanlık yönetimi, zaman yönetimi ve özgüven gibi konular üzerinde durulur. Bireyin kendi potansiyelini sınırlandıran inanç kalıpları ve çevresel etkiler sorgulanır. “Bahaneler” ile “nedenler” arasındaki fark açılır, kişinin kendine gerçekçi ancak cesur hedefler koymasının önemi anlatılır. Dili sade ve anlaşılır kişisel gelişim kitabı.
Bütün 1000kitap ailesinin bayramını kutluyorum
2025 5. kitabı
Mümin Sekman’ın Limit Sizsiniz kitabı, bireylerin kendi potansiyellerini keşfetmeleri ve sınırlarını zorlamaları üzerine ilham verici bir rehber niteliğinde. Kitap, başarı psikolojisini temel alarak, insanların nasıl daha disiplinli, motive ve kararlı olabileceklerine dair pratik öneriler sunuyor. Başarıya ulaşmanın yalnızca yetenekle değil, doğru stratejiler ve azimle mümkün olduğunu vurgulayan Sekman, gerçek hayattan ilham verici örneklerle okuyucusuna yol gösteriyor. Kişisel gelişim türüne ilgi duyan herkes için değerli bir kaynak olan Limit Sizsiniz, hem akıcı dili hem de içeriğindeki güçlü mesajlarla okuyucusuna motivasyon sağlıyor. Hayatta daha fazlasını isteyen, hedeflerini büyütmek isteyen herkesin mutlaka göz atması gereken bir kitap.
2022 11. kitabı
Okunma: 24 Kasım 2022 09:48
Her zaman ki gibi bu kitapta bir Mümin Sekman klasiği. Başarı nedir? Zihnimizde nereye konumlandırmalıyız? Gibi soruların cevabını verirken azimlendiren bir dil ile yazmış. Ayrıca genel kültür bilgileri ekleyerek anlatımı daha da pekiştirmiş.
1000k
·156 syf.·
2018 5. kitabı
Önce kendi kanatlarına güven! Büyük başarı kalpten gelir, beyinde büyür, ellerden hayata akar. Dışımızdaki limitler, içimizdekiler kadar büyür ya da küçülürler. Kafesten çıkınca değil, kafesi içimizden çıkarınca özgürleşiriz.
Puan vermedi·156 syf.·
2021 12. kitabı
Ve artık ben de bir MS okuruyum! Öğrettiğiniz her şey için teşekkürler.Başarıyı daha iyi anlayabileceğimi sanmıyorum:) Diğer kitaplarınızda görüşmek üzere.
2017 20. kitabı
Okunma: 19 Mayıs 2017 19:36
Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki Mümin SEKMAN'ın okudugum üçüncü kitabı.Yazarın dilini işlevini çok seviyorum bizi sıkmadan nasıl başarılı olabilecegimizi,nasıl davranacagımızı,olaylar karşısında neler yapmamız gerektigini vb. anlatıyor.Kitabı okudukça her cümlede kendimi buluyorum ve yanlış davrandıgımı düşünerek yanlışımı düzeltiyorum.Gerçekten bana ve hayatıma bir çok bilgi kattı diyebilirim bu kitap için.Mümin SEKMAN'ın diger kitaplarını da okuyacagım günü sabırsızlıkla bekliyorum.Okunmasını da tabi ki de tavsiye ediyorum.
2023 21. kitabı
Okunma: 14 Mart 2023 12:00
" Gelecekte bir kitabımda sizin de başarı öykünüze yer vermek benim için büyük mutluluk kaynağı olacak" Okuyucuyu el üstünde tutup değerli hissettiren bir yazarın kaleminden... Başarıya dair her şeyin bir seremoniyle sunumu. Harekete geçmek isteyen herkesin rafında yer edinmeli. " Siz kendinizin tarlasısınız; kendinizi kullanım klavuzunuza uygun kullandıkça, kendinizi işlemek için daha fazla zaman harcadıkça, kendinize yatırımlarınızı arttırdıkça kendinizden alacaklarınız artacak, bu da kendinize inancınızı arttıracak."
Başarı
2023 12. kitabı
Okunma: 14 Ağustos 2023 14:44
*İnsanın başarı limiti tutkusuna, cesaretine ve bilgisine bağlı olarak genişler ya da daralır. Şu andaki limitlerimizle bu kadar başarabiliyorsak; kendimize eklemeler yaparak, aklımıza akıl ekleyerek, cesaretimizi güçlendirerek, tutkumuzu ateşle­ yerek daha büyük işler başarabilir hale gelebiliriz.* Kitava doyanmıram. Uzun zamandır sakit başla belə axıcı kitab oxumamışdım. Hələ başlarsayam və alıntılara dotanmıram
2023 19. kitabı
İkarus'un tutkusu, Daidalos'un tekniği, Thesus'un cesareti.. Bu muhteşem 3lü başarının faktörleridir.. Yaratıcı taraflarınızı keşfedin yıkıcıları değil..
2017 19. kitabı
Okunma: 21 Nisan 2017 17:08
Bir Mümin Sekman kitabı daha bitti. Sanırım uzun bir süre bu tarz kitaplar okumayı planlamıyorum.Yakın tarihlerde aynı tarz kitabı okuyunca "klasik kişisel gelişim kitabı" algısı oluştu gibi oldu bende.Ama ilk defa okuyacaklar için aynı şey olacak değil tabi.Kitabı okurken sanki yazarla sohbet ediyormuşcasına okuyorsunuz.İçindeki bilgilendirici hikayeler,alıntılar hepsi birbirinden güzel...

Mümin SekmanYazar · 28 kitap
Mümin Sekman 1975 yılında İstanbul’da doğdu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi, ama hukuk alanında hiç çalışmadı. Başarılı insanları inceleyip, onların nasıl başardıklarını analiz edip, başarılı olmak isteyenlere anlatmayı meslek ve misyon olarak seçti. Çok sayıda üniversite, şirket ve kamu kurumunda başarı semineri verdi. Bir dönem Çocuklar Duymasın dizisinin senaryo danışmanlığını yaptı. Kitapları 6 dile çevrildi. Kişisel Gelişim Merkezi’nin (kigem.com) kurucusudur. 2000 yılında açılan Kigem.com Türkiye’nin ilk kişisel gelişim sitesidir. Sekman halen kurumlara başarı semineri vermekte, birebir başarı danışmanlığı yapmakta ve lisanslı başarı eğitmenleri yetiştirmektedir. Mottosu: Başarılı ol, başarılı kal, başkalarını da başarılı yap. Türkiye’de ‘kişisel gelişim uzmanı’ titrini kullanan ilk kişi olan Sekman, dünyanın metrekaresine düşen başarılı insan sayısını artırmayı kişisel misyonu saymaktadır.