Mart 2019
Orijinal Adı:
Vengeful (Villains - 2)
İngilizce
Sıralamalar

(...) ama her başlangıç bitmek zorundaydı.
2025 55. kitabı
Okunma: 28 Eylül 2025 00:25
Yazar üçüncü kitapta ne yazacak çok merak ediyordum ama ikincisine bile gerek yokken üçüncü bir kitap yazmak ne kadar doğru bilmiyorum. Birinci kitabın sonu biraz daha uzatılarak yazılsaydı,
Duygu ve Düşünce
KindarVictoria Schwab (V.E. Schwab) · Pegasus Yayınları · 202491 okunma
Gerçek Kötü Sizce Nedir, Kimdir?
2025 127. kitabı
Okunma: 11 Eylül 2025 22:09
Bildiğiniz üzere
Vahşi
'nin yani Kötüler Serisi'nin ikinci kitabı.
Vahşi
'yle kıyaslayacak olursam eğer ilk kitabı daha heyecanlı ve güzel bulduğumu söylemem gerekir
KindarVictoria Schwab (V.E. Schwab) · Pegasus Yayınları · 202491 okunma
Ve karanlık çoğaldı tek bir ışığın etrafında...
2026 16. kitabı
Okunma: 11 Nisan 2026 14:23
Arkadaşlar... Farkettiyseniz ilk kitap çok açık uçlu bitti ve hepimiz de bence içten içe bu hikayenin böyle bitmeyeceğini biliyorduk çünkü kötülerin kitabı için fazla iyi bir sondu. Ama bu kitap,
2024 62. kitabı
Okunma: 15 Aralık 2024 12:08
"Every end may be a new beginning, but every beginning had to end." Vicious kadar harika değildi (maalesef) ama okuması çok zevkliydi. vicious'ı okuduğumdan beri yılın en merak
Merit' de Kartlar Yeniden Dağıtılıyor
2025 1. kitabı
Okunma: 03 Ocak 2025 05:06
Kindar
Victoria Schwab (V.E. Schwab)
Victoria Schwab (V.E. Schwab)
İnceleme SPOILER içermektedir. Yorumlar uyarı olmadan spoiler ile karışıktır.
KindarVictoria Schwab (V.E. Schwab) · Pegasus Yayınları · 202491 okunma
İntikam ararken iki mezar kaz, biri kendin için olsun.
2026 26. kitabı
Okunma: 03 Mayıs 2026 00:22
Bu kitabın kötü olduğunu söyleyen o kadar yorum gördüm ki… Ya gereksiz uzatılmış denmiş ya da "ikinci kitaba ne gerek vardı" tarzı yorumlar çok fazla vardı. İlk kitap benim için aşırı
2026 3. kitabı
Okunma: 12 Şubat 2026 00:55
Kitap hakkında ilk söyleyeceğim şey gerçekten beklentimin üstünde olması, çünkü bu kitabin pek sevenini görmemiştim ama serinin ilk kitabı olan
Vahşi
kitabını baya sevdiğim icin tereddüt etmeden
2025 111. kitabı
Okunma: 24 Eylül 2025 18:58
Hellööö Tatilimin okunan üçüncü çok sevdiğim Kötüler serisinin ikinci kitabı okundu bitti.
2025 52. kitabı
Okunma: 25 Ekim 2025 13:09
Önceki kitapta Eli ve Victor yüzleşmiş, Eli hapse düşmüş, Victor ise ölmüştü.Sydney’in yeteneği ile Victor yeniden hayata döndü ancak bir sıkıntı vardı, ölüp de tekrar dirilen doğaüstülerin güçlerinde veya yaşam fonksiyonlarında sıkıntılar ortaya çıkıyordu ki Victor’da da aynen öyle oldu.Böylece yaşadığı bu sıkıntıyı durdurabilecek bir doktor arayışına girişti. Diğer yandan Joseph Stell, Eli’ı tutuklamış ve onun fikrini daha da geliştirerek DÜ’ler için bir hapishane ortamı yaratmıştı ve DÜ’lerin peşlerine düşerek onları yakalıyordu. Diğer yandan yeni DÜ’lerle tanışıyoruz.Marcella, dokunduğu her şeyi çürütebilen, June, dokunduğu herkesin kılığına girebilen, Jonathan, ölemeyen ve başkaları için kalkan görevi görebilen.Marcella yeteneği sebebiyle büyük tehlike içeriyor ve bir şekilde Stell, Eli ve Victor’un radarına giriyor, böylece bu üçlünün yıllar sonra tekrar ortak bir amaç için yüzleşmesi gerekiyor. Sırf serinin ikinci kitabı olduğu için okudum, ilki gibi çerezlikti ve tekrar söylüyorum bence yazarın diğer kitaplarına göre çok sönük kalmış bir seri.Yine de severim ve ne yazsa okurum açıkçası.
2022 63. kitabı

Victoria Schwab (V.E. Schwab)Yazar · 21 kitap
VICTORIA “V. E.” SCHWAB, aralarında beğenilen Shades evreni, Villains serisi, City of Ghosts serisi, Gallant, The Invisible Life of Addie LaRue ve The Fragile Threads of Power'ın da bulunduğu yirmiyi aşkın kitabın yazarı ve New York Times'ın 1 numaralı çok satan yazarıdır. Paris sokaklarında dolaşmadığı veya İngiliz tepelerinde yürüyüş yapmadığı zamanlarda, İskoçya'nın Edinburgh şehrinde, bir kahve dükkanının köşesine çekilmiş, canavarlar hayal eden bir halde bulunabilir.