Tümünü Gör
10/10 puan verdi
İsmet Özel, Şükrü Erbaş'tan sonra en sevdiğim şair diyebilirim.. Kendisiyle bu kitapta tanıştım ve çok beğendim kalemini.. Bence saçmasapan şiirlerine rağmen şişirilmiş bunca şair varken Cemal Safi'nin onlar kadar bilinmemesi, bu muhteşem şiirlerinin duyulmaması çok üzücü. Üstadın mekânı cennet olsun. (Ve asıl tebriklerim kıymetli eşine Çünkü Kitapta onlarca kadın ismi var :')
5/10 puan verdi
Memleketçilik yapayım biraz dedim fakat çoğunlukla dedemi dinliyor gibi oldum. Gönül isterdi ki gerçek bir şair olsun. Fakat ne yazık ki günlük hayatından, ucuz hislerden sıyrılamamış, ayılamamış bir şairdir benim gözümde. Tanrım beni şair yapmasaydın keşke, dökmeseydim içimi diye yakarmış ve sanırım dua tutmuş. Şiirlerinin neredeyse tamamında kadın imgesi var. Kadının fiziği onu aşık etmeye , gönlünün kaymasına yetmiş. Üzüldüm kitap bitti diye çünkü aradığım şiirleri bulamadım:( İyi okumalar olmayacak bana kalırsa :((
3/10 puan verdi
Şiir bunu hak etmedi :(
Kimi tezatlar şairi olarak biliriz?
Abdülhak Hamit Tarhan
Abdülhak Hamit Tarhan
’ı mı? İşte bu büyük bir yanılgı. Belki de Abdülhak, içindeki duygu çeşitliliğine değinmek istemişti. Ama tezat diyorsak eğer akıllara bi çelişki gelmeli. Yazıların konusundan çok şairin kendi ile olan çelişkisi ¿ İşte
Cemal Safi
Cemal Safi
burda söz sahibi. Bi insanın kendi ile çelişmesi başlı başına bir
VurgunCemal Safi · Beste Yayınları · 2019440 okunma
100 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.