Sen öyle çağirmazsan ben gelemezdim
Ben öyle çağırmazsam sen gelemezdim
Romanı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine okudum Batum,Tiflis,Tebri,İstanbul şehirlerinimi söylesem osmanlı ruhunumu söylesem kısacası bir aşk romanında olması gereken ne var ise vardı kitaplta okurlara okumlarını tavsiye ediyorum
"Bizim Yunus" diye hitap edilen Yunus Emre'nin ağzından anlatılan harikulade bir roman.
Yunus Emre'nin derviş olma yolunda önce Hacı Bektaşı Veli ve daha sonra Tabduk Sultanin yanındaki ilerleyişi ev eş zamanli olarak oğlu İbrahimi ve eşi Sitare'yi kaybedip birde diğer oğlu İsmail'den ayrı düşmesi.
Yorumum şöyle ki madde ve maneviyat terazisi vardır.Biri hafif geldiğinde diğeri ağır basacaktır.
Kitabı okurken çok mutlu oldum tüm okurlara tavsiye ederim.Okurlara iyi okumalar.Teşekkürler
Dostoyevski'nin yazdığı son eser olan Karamazov Kardeşler romanı mükemmel demek belki hafif kalır kitabı 1 ayda okudum güzel bir şekilde olayları anlatan sürükleyici bir roman.Tesekkur ediyorum okurlara iyi okumalar diliyorum.
Bu kitabı okurken kendi kendimee aşk romanı sevebilirmiyim diyip büyük bir istekle okumaya başladim kitabı yarıda bırakmamak için çok mücadele verdim ve kazandım ancak kitabın bana ettiği işkenceyi unutmak mümkün değil.yinede emeğe saygı diyip yazara saygı duyuyorum.