Aşk önemli
"Hiç âşık oldun mu?" "Hayır." "Gerçekten mi? Hiç mi?" Rhys, "Hayır," dedi tekrar. Tek kaşını yukarı kaldırdı. "Şaşırdın mı?" "Biraz. Yaşın oldukça ilerlemiş. Şimdiye kadar en az üç kez âşık olman gerekirdi." Derin canlı bir ses havayı doldurdu. Şok içindeyken Rhys'in söylediğime güldüğünü fark ettim. Bu ondan şimdiye kadar aldığım en derin, en gürültülü, en gerçek kahkahaydı. Çok güzeldi.
Sayfa 178
Edebiyat
Bridget, ona eşlik ettiğim sayısız halka açık etkinlikten tanıdığım uzlaşma sesine geçmişti. Bu ses tonu beni inanılmaz derecede rahatsız etti. Bana başından savmaya çalıştığı bir yabancıymışım gibi davranmasındansa sert olmasını tercih ederdim.
Sayfa 63
Edebiyat
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Anı bile yok, ses, koku bile Bir elin yazdığını öteki el karalıyor sanki Silgiler hatırlıyor, kalemler unutuyor bizi…
Sayfa 73 - Kırmızıkedi·Kitabı okudu
Geceleyin bir ses böler uykumu, İçim, ürpertiyle dolar nerdesin? Yıllar var ki arıyorum ben onu, Aşıkıyım beni Çağıran sesin Gün olur sürüyüp beni derbeder Bu ses, rüzgarlara karışır gider, Gün olur peşimden yürür beraber, Ansızın haykırır bana nerdesin?
Sayfa 5·Kitabı okudu
Komşum bana, "Çocuklar boğulurken hiç ses çıkarmazlar" demişti, ne korkunç bir cümle...
Hayata Dair
"Ben lanet bir şövalye değilim," dedi öldürücü bir ses tonuyla. "İşte tam da bu yüzden takımınıza liderlik etmemi istiyorsunuz. Ben kurallara veya kanunlara göre oynamam. Kazanmak için ne gerekiyorsa onu yaparım. Ölür ya da öldürürüm - benim kanunum budur."
Sayfa 105