"Yine de biri çıksa, nasılsın dese alışkanlıkla iyiyim diyeceğim. Kederli olduğum da söylenemez zaten. Buna sebep de yok çünkü. Ne taze bir ölüye sahibim, ne felâket geçirenlerim var."
Bu güzel hayatın bir saatini bile sanki hiç yaşamadım. Ne bulmuştum bu hayatta? Hangi sesleri duymuştum? Hangi bilgileri öğrenmiştim? Hangi sananlardan lezzet almıştım? Hangi renkleri denemiştim? Ve yarın hangi fırsatları kaçıracağım? Hangi coşkular sönecek? Hangi tutkular dinecek? Hangi neşeler yok olacak? Butün bunları hatırladım.Geçmişin cazibesi, şimdinin büyüsü ve geleceğin arzuları arasında sayısız ve sınırsız başka şeyler döndü aklımda.
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Efsanelerden kovulduk kan ve demir kelimeleri söyleyince elbiseler içindeyiz, şehrin içinde önümüz iliklenmiş, ayakkabılarımız bağlı kimsenin uykusunun fesleğen koktuğu yok altıkırkbeşte vapur ve sancı geç saatlerde eski savaşçılar vesair geçmiyor bulutlardan çiçek alıp eve götürüyoruz bunun bir delilik olduğunu bile bile en ıssız duyguların ucunda karakollar asmaların altı tuzak ve tuzak caddelerde külçeler yüklüyüz, çıkmak istiyoruz yokuşu gözler kısılıp bakılıyor bize.
~•SON•~
~•~ "İnsanlar anlaşıldı. Cihânın da sırrı yok," [Yahya Kemal]
Sayfa 69 - Profil Yayıncılık, 7. Baskı: Şubat 2016
Şiir
Kaçı var kaçı yok bilmem ama kalan sadece hiç
"kaç unutulmaz günü vardır insanın kaç unutulmaz yaz ve kış günü ömründe kaç tane mutluluğu birer birer"
Sayfa 626 - Dilekçesi·Kitabı okuyor
Şimdi diyorum, anlasan artık; Gidecek yerim yok, gitmekten başka Omzumda kol geziyor, yalnızlık!
Sayfa 53 - Profil Yayıncılık, 7. Baskı: Şubat 2016
Şiir