Akış
Ara
Ne Okusam?
Giriş Yap
Kaydol

Özgün Onat

Özgün Onat
@yorumperisi
Sosyal Edebiyat Dergisi Yayın Yönetmeni, yazar. Beyaz Fil Yayınları Proje Yöneticisi, Halkla İlişkiler Sorumlusu. İşletme mezunu. Sosyoloji öğrencisi.
Blog yazarı
Lisans
496 okur puanı
Haziran 2018 tarihinde katıldı
İKİNCİ TEKİL ŞAHIS Sen deliliğimde sakinliğim Sen yangınım da soğuk rüzgarım Sen geçmişimde geleceğim Sen dün baş, bugün yürek ağrımsın
Sayfa 13 - #BeyazFilYayınlarıKitabı okudu
Reklam
Ne diyordu usta yazar :" Dünyada iyi insan kötü insan diye bir şey yoktur. Herkes birbirini kendi egosunun çatlaklarından izler, hayat bir yanlış anlamalar bütünüdür."
Meseleler çoğaldı İnsanlar azaldı Duygular kayboldu Sahi saygı nereye gitti? Meseleler çoğaldı İnanç azaldı Güven kayboldu Sahi umutlar nereye gitti?

Okur Takip Önerileri

Tümünü Gör
Ancak gururu zedelenmemiş bireyler zulme sessiz kalmazdı. Zeynep'in gururu yıllar içinde çoktan un ufak olmuştu.
Sayfa 118Kitabı okudu
Her ülkeden her şehirden insanların barındığı İstanbul'da babalık kanatlarını şemsiye gibi ailesi üzerine açardı Hasan.
Reklam
Sertel çifti eğitimlerini ABD’de tamamlamışlardı. Zekeriya Bey üniversite eğitimini basın yayın üzerine yapmış, Sabiha Hanım sosyoloji okumuştu. Ülkelerini birinci lige taşımaya çalışan, hukuk, adalet, özgürlük gibi kavramları alabildiğine önemseyen aydınlardı.
Şimdiki ve gelecekteki dünyada birinci ligde konumumuzu kazanabilmemiz amacıyla, bir an evvel lise ve üniversite seviyesinde yeni devrin koşullarına yakışır eğitim kurumlarını, mutlak bilimsel değerler önceliğinde, politik kaygılardan uzak olarak oluşturmamız gerekmektedir.
"Hayat hiç ummadığın bir anda sana bir şans verir. Ama bu son mudur işte bu bilinmez..."
En karanlık zamanlarda sabret, güneşin doğması yakındır.
Reklam
Batı toplumları; bilimin, teknolojinin, sanatın son derece ciddiye alınması ve icra edilmesi ile birlikte dünyada belli bir üstünlük kazandılar.
Dünya üzerindeki deniz ticaret yollarını denetimi altında bulundurmak hem ekonomik hem de politik anlamda küresel egemenliğin anahtarı durumundadır.
Jean Baudrillard'a göre, toplumsal sınıflar üretilen malları konumlarını ve ayrıcalıklarını gösterebilmek için tüketirler.
Geniş kitlelerin fakirlik içinde yaşamaya mahkûm edilmesi uygarlık için bir kara lekedir.
İnsanlar bölündükçe, birbirinden nefret ettikçe, otorite güçlenir.
96 öğeden 16 ile 30 arasındakiler gösteriliyor.