Ebrar Gelir

Çocuklar nottan ibaret değildir..
'Ayla ya da Erol, elinden geldiği kadar çok çalıştığı halde pekiyi alamazsa, yine de döver misiniz?' sorunuza verdiği yanıt tamamı ile dışarıya dönük; kişinin iç dünyasına, gayretine, içtenliğine ve azmine önem vermeyen bir insanın görünüşünü yansıtıyor:' Daha çok çalışsınlar. Neleri eksik? Çalışsınlar. Sınıfta onlardan yüksek not alan olmayacak.'
Psikoloji
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Kuma gömülmek yerine zincirlerimizi kırmalıyız.
"Yetersiz annelik görmüşseniz, işiniz iki katmanlı olacaktır: Önce kdndi yaralarınızı iyileştirmeniz, sonra sa çocuğunuzla kendi anneniz ile olan ilişkinizden farklı bir ilişki kurmanın yeni bir yöntemini benimsemeniz gerekecektir."
Psikoloji
Biz yetişkin çocuk ülkesiyiz (çoğumuz)
"Gerçekten yetişkin çocuk kime denir?"diye sordum. "Bedenen büyüdüğü halde,duygu ve heyecanları bakımından gelişip olgunlaşamayan insanlara denir..."
Siyaset&Toplum
"Hüzün, kızgınlık ve suçluluk duygunuz yalnız onların çocuklarına yaptıklarından değil, büyürken size yapılanlardan da kaynaklanıyor olabilir."
Hayata Dair

Ebrar Gelir

, bir kitap okudu
Puan vermedi·100 syf.·
14 günde okudu
·
2025 18. kitabı
Oğuz Atay
8.6/10 · 11,6bin okunma