Kara gözlü Karaca'ya, mavi kapılı evdeki.
Beni affetme karaca, sana en çok abilik yapmam gereken yıllarda burnunun dibinde ama uzağındaydım. Beni affetme. Affedersen uyuyamazsın çünkü sen şimdiye kadar hiç kimseyle kırgın ayrılmadın..
Asaf Bolatli(aşığım bu adama kendisi kocam olur)
Farahın tek bir saç teline zarar gelirse burayı sana mezar yaparım Salazar Caner tozlu kimmiş Farah Tozlunun abisi Asaf Bolatli (Aralarında kan bağı yok ama Asaf canerde daha iyi Caner kim abilik kim Caner piçin teki)
Ne Kadar Kitap Kurdusun?
0-30p: Kontrollü okuyucu 📖 40-70p: Hafif bağımlı 👀 80p+: Geçmiş olsun, kitaplar seni ele geçirmiş 😅
Bütün o delikanlılık, ağır abilik, namus raconlarına rağmen, yer üstü dünyasında olduğu gibi yeraltı dünyasında, da her zaman en kutsal değer paradır. Evet, aşktan da, cesaretten de, şereften de daha önemlidir. Çünkü para demek, kadın demektir, konforlu bir hayat demektir, daha önemlisi ayakta kalmak demektir para demek ihtiyaç duyduğunda yetkilileri satın almak, hakiki anlamda güç demektir, parayı kaybeden her şeyi kaybeder.
Alıntı
Karısı bürümüş gözünü. Bir kız evlat kolay mı yetişiyor? Baba da yok başında, abisine hiç mi vazife düş­mezdi? Azıcık olsun babalık, abilik yapamaz mıydı Yıldız'a. Yapmadı valla. Karısından korkusuna yapmadı.
Sayfa 70·Kitabı okudu
Bir kız evlat kolay mı yetişiyor? Baba da yok başında, abisine hiç mi vazife düşmezdi? Azıcık olsun babalık, abilik yapamaz mıydı Yıldız'a. Yapmadı valla. Karısından korkusuna yapmadı.
"Şimdi düşünüyorum da ben hep abiymisim, hiç çocuk olmamışım ki..."