allahım beni taşa tutanlara ceza verme affet onlar cühela benim toprak aşkım bilinçlicedir ama kör bir his onlardaki sevda vatanımın tenini dağlarım ya belki dağlanmak olur ona şifa hüzün denizi yetim gecesinden aça aça açtı beyaz bir gonca doğdu bir güneş gibi fedailik o olmazsa ne olurduk acaba direnişçi yaralarından doğduk yaradan doğar nitekim kibriya ki onlardan önce yok idi önce tarih geldikleri gün döndü başa
Sayfa 83 - Hece Yayınları, 1. Baskı, 2018·Kitabı okudu
Şiir
Verir mi ekmeğini aç adam başka bir aça? Ya da bir hasta verir mi ilacını başka bir hastaya?
Alıntı
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Aca-ba geçmişi hatırlamak mı daha iyi, yoksa hepten silip unut-mak mı? Sağlam bir hafıza, sağlam bir duruş mu demek ha-yatta? Bünyeye bir faydası var mı? Yoksa, tam tersine, içten içe zararlı mı?
Bir tek memlekette hem sana, hem bana, hem senin gibilere ve hem de benim gibilere, hem zenginlere, hem fakirlere, hem hırsızlara, hem namuslu adamlara yetecek kadar yer yoktur. Hem aça hem toka yetecek kadar da yer yoktur.
Sayfa 148·Kitabı okuyor
Oturub yanyörəmdəki adamların danışıqlarına qulaq asır, ancaq onlann dediklərindən baş aça bilmirdim və mənə elə gəlirdi, birdən, danışmağa başlasam onlar da məni anlamayacaqlar.
Sayfa 107·Kitabı okudu
Ne aça acımalı, ne bîkese, ne yoksula... Kim ki sensiz, kim ki senden habersiz; ona yanmalı, ona ağlamalı...
Sayfa 83 - Kubbealtı Yayınları