Ama gerçekten öyle…
“Bir kalbim varki benim, sevdiğinden burkulur: Kahredenden ziyade, sevilenden korkulur...”
Sayfa 219·Kitabı okuyor
Bu dünya sadece benim için değil, bizim için, bütün çocuklar ve insanlar için güvenli bir yer olsun istiyorum!
Sayfa 211·Kitabı okuyor
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
"Öte yandan, benim mutsuzluğum, bütünüyle benim kendi suçumdu ve mutsuzluğumun kavgasını edebileceğim kimse yoktu."
Sayfa 105·Kitabı okuyor
Ya da hangisi?
Neden buradasınız? -Gidecek başka yerim yok. -Yardıma ihtiyacı var, yanımda olmalıyım. -Seviyorum ve etrafımda olup ihtiyaçlarını görmek istiyorum. -Benden başka kimsesi yok. -Ne demek neden buradayım, burası benim evim.
Sayfa 550
Hayata Dair
Kavramlar yeniden anlamlanıyordu, bunu kimseye anlatamazdım. Doğru, gerçek, hakikat. Sanat, eylem, anlam; her şey yeniden anlamlanıyordu. Ben söylüyordum, benim söylememle oluyordu, söylediğimi anlıyordum, anlamamla oluyordun. Bunu onlara anlatamazdım.
Sayfa 570
Edebiyat
Tesadüf seni önüme çıkarmasaydı yine aynı şekilde ancak her şeyden habersiz yaşayıp gidecektim. Sen bana dünyada başka bir hayatın olduğunu, benim bir de ruhum olduğunu öğrettin.”
Alıntı