bookish hear me out ama oldukca sacma seyler var ve oturup siralamaya usendigim icin "but it gets weirder every time" gibisinden havali kalip bir baslik koyamiyorum🙏🏽 arkadaslar oturup kitapligimdaki kitaplara bakarak iclerinden hear me out seyler dusunmeye basladim issiz gibi. yks2025 gumbur gumbur. neyse. cogu kitabi unuttugum icin sandigimdan cok daha zordu ama bi seyler cikti. umarim ortaya bir seyler cikarticam diye zorlama olmamistir🙏🏽 fikirlerinizi ve eklemelerinizi bekliyorum, size katilirsam buraya da eklerim. bi ara da smash list yapicam cunku erebos'taki nick smash mi hear me out mi diye cok dusunsem de smash olduguna karar verdim mis gibi cocuk. icim gitti. ☆ Feo ve Kurt 'taki kara kurt. (eger hatirladigim kurt buysa tabii, biri benim favorimdi ama tam animsayamadim kara olandi diye tahmin ediyorum uc tane var ztn gri beyaz siyah) ☆ Cinder 'dan iko ama android hali. ayrica (SPOİLER SAYİLABİLİR EMİN DEGİLİM) adini unuttugum scarlet'in babaannesinin yavuklusu ☆ Nevermoor - Morrigan Crow'un Büyük Sınavı 'dan fenestra. buradan bir hear me out'im daha vardi ama hayal meyal hatirladigim icin yanlis konusmamak adina saymayacagim tekrar okuyunca eklerim. bi de sey demek istiyorum ama bokunu cikardin dersiniz diye eklesem mi emin olamadim: ilk kitabin kapagindaki semsiyeler. kitaptaki sahne de cok guzeldi orada o yuzden bende core memory olarak kalmis. ☆ Renegades 'TEN LEROY!!! iykyk ☆ yine Renegades 'ten danna'nin kelebekleri. cok mest edici bi havalari var kafamda. ☆ YİNE Renegades 'TEN callum🙏🏽 callum smash de sayilabilir bilmiyorum. ☆ yine ve yine Renegades 'ten ve bence bu anlasilabilir bi durum ama genel olarak tum super gucler. asiri iyi. yani. hear me out sayilir mi bilmiyorum ama hear me out yani. (sanirim renegades seviyor) ☆ edit: evet yine Renegades 'e ekleme yapmaya geldim:
Bugün analog kameram için haftalardır alamadığım filmi aldım, Beyoğlu sokaklarında geziyorken bir kitapçıya uğradım. Küçücük bi dükkandı ama kitaplar özenle seçilmiş gibiydi :) o 5 metrekarelik yeri saatlerce gezebilirdim. Sonra rafların birinde bu dikkatimi çekti. Kapağı o kadar tanıdık geldi ki, biraz inceledim. Çocukken, ilkokulda bi fuara gitmiştik. Kitap fuarına. Ben tabi bir sürü kitap alıp paramı bitirmiştim erkenden. Sonra bunu görmüştüm. İçim gitmişti alamayacağım için. Çocuk aklı, sanki orda alamadığım şeyi bir daha ömrüm boyunca alamazmışım gibi üzülmüştüm. Sonra hocadan ben mi istedim hoca mı alamadığımı gördü bilmiyorum, bana almıştı :) O zamanın parasıyla 10-20 lira falandı herhalde. Çocukken bazı şeylere sahip olmak rüya gibidir. Bu kitap da benim için öyleydi. İçindeki şeyleri delicesine çizmeye çalışırdım. Edit: KİTAP 2020 YILINDA BASILMIŞ İLK KEZ!! Bi araştırayım dedim yazıyı yarım bırakıp, o mu emin olayım diye. Değilmiş :D Hayır hafızama zaten hiç güvenmem de, bu kadarını da beklemiyordum kendimden. Kitabın rengi maviydi. Ve sanki üstünde de bu kız vardı. İçindekiler de hep hatırladığım gibi. Yahu bi de film harcadım ben bu kitabın fotoğrafını çekeceğim, benim için anlamlı diye. Film kaç para haberin var mı sayın barrington barber Edit2: kimse renk körü olduğumu düşünmesin diye, kitabın arkası mavi.
Reklam
Hasan Ali Toptaş
Twitter’da pek çok kadın bugün Hasan Ali Toptaş ve onun genç kadınlara yaklaşımı hakkında tacize varan iddialarda bulundu. İlginç bir gün oluyor. Özellikle de yazar Pelin Buzluk’un paylaştığı tweet mutlaka bakmanız gereken türden: twitter.com/pelinbuzluk/sta... Edit: Konu iddia olmaktan çıkıp Hasan Ali Toptaş ve yayınevinin kendisi tarafından doğrulanmıştır: twitter.com/hasanali_toptas... Edit2: Milliyet ile yaptığı röportajda Hasan Ali Toptaş'a göre açıklaması yanlış anlaşılmış, taciz iddialarını kabul etmediğini söylemiş: milliyet.com.tr/pazar/sozun-bit... Bakalım işin sonu nereye varacak?
Edebiyat
İhsan Fazlıoğlu emniyet ve îmân sözcüğünün aynı kökten geldiğini söylüyor. (m,n) mana, mani, mantık, hatta anlam bile ... Sanırım aynı kökten geliyor. Rabbim eskimez yazımızla okumayı nasip etsin ki dilimizin tadına, kıymetine varalım Edit: emin, temin de dahil edilir... Edit2: Mantık farklı bir kökten geliyormuş, ama "iman" aynı kökten geliyor. Şimdi de "ima etmek" takıldı kafama en iyisi ben eskimez yazıyı öğreneyim :)