şöyle bir şey vardı katılmak isterseniz
Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde birlikte kitap okumayalım mı (: okuyalım bence ya eklenelim şu aşağıdaki listeye hep birlikte ne olacak sanki (: 1) @Eyizmerrrr 2) @milta_ 3) @Misso 4) Özgür Uçurtma 5) @Beyaznaylonposet 6) Tümer Duman 7) Pera 8) Ebru 9) Eylül Kütüphanesi 10) @Belyanurckn 11) Ölü Ozanlar Derneği 12) Şeyma 13) Ayşee 14) @Ee_lifff 15) @CicozciN 16) Kitaplarımın Dünyası 17) Handan 18) Matruşka 19) Atabay ÇITIRIK 20) N.A 21) @okurinsan15 22) Saliha 23) ✰ Yıldız ✰ 24) Mustafa A. Mustafa Kemal Baba 25) lettore ( sen de okursun bence 😅 ) 26) @mn_hc 27) @FatmaElt 28) Leman Altıner 29) @Gulay_C 30) Zerrin Eski 31) @garib_abd 32) @Meldaw 33) Wiiss.. 34) @_Selda_ 35) esra 36) @fkrtl dünyayı kurtarmaktan fırsat bulursan sen de gel :) 37) Cnsn 38) @_ruhumunizinde_ 39) Senâ☼ 40) FATOŞ 41) @Ipky 42) Ayça 43) Naciye 44) Muhammed 45) Lina 46) @berk1938 47) @HNida 48) mage 49) İlaydaa 50) @cebimdekilerden 51) ☆• Buket •☆ 52) Maria. 53) Bay C 54) fatma 55) RETA 56) @rmznkdt 57) Çay’candır ☆

@okuyankoalaa
Kasım ayında hep beraber Nermin Yıldırım okuyalım mı
Dostlar, Romalılar, yoldaşlar! Bu yıl Nermin Yıldırım hanımefendinin kitaplarıyla tanışmaya niyet etmişim lakin gelin görün ki yıl neredeyse bitmiş ben henüz kendisine selam bile verememişim. Diyorum ki aranızda benimle aynı niyete sahip olanlar ya da ben tanıştım memnun oldum okurum üç beş kitabını daha diyenler varsa önümüzdeki ay hep beraber bu niyetlerimizi gerçekleştirmeyelim mi? Bence güzel olur ya, siz bir düşünün bunu bence :) ** İstediğin kitabını seç gel bizimle, beraber okuyalım :) ** Şuradaki linkten ulaşabilirsiniz kitapların bir kısmına, eğer elinizde yoksa :) mega.nz/folder/H9tDxTwY...
··1 alıntı·
7,6bin Gösterim
Rüyalar Anlatılmaz kitabı ile bende eşlik etmek istiyorum. Nermin Yıldırım'ı görünce dayanamadım 🤍
Hoşgeldiniz o halde 🤗
Ben ve Saliha Rüyalar Anlatılmaz kitabına başlamak için sizi bekliyoruz :)
Unutma Dersleri etkinlik kitabim dun gece bitti .. Keyifli bir okuma oldu benim icin ...erken bitirenlere ödül var mı🥴📚🥰✌️ okuyankoalaa
okuyankoalaa
Duanur Turan hoşbuldum:) bir dahaki etkinliğe diyelim o zaman:)
Yapalım güzellik! Kasım ayı Nermin Hanımcığımıza ayrılabilir birkaç kitabıyla. Toplaşırız, okuruz. 🫦
Kitaplığımda Saklı Bahçeler Haritası bekliyordu. Kitabım ve ben varım diyoruz :)
Aaa ama birini seçmeyecek miyiz? Ben de o kitabı edinmek için konsey kararını bekliyordum :)
okuyankoalaa
Öyle bir kitap bulamayacağımıza karar verdik, bir ben kalmışım tanışmayan kendisiyle herkes okumuş en az bir kitabını:)