Fantastik ilk üç (özellikle yüzüklerin efendisi) mukermmeell ama cam şatonun asıl olayı üçüncü kitapta başlıyor ilk kitapta biraz hayal kırıklığına ugrayanilirsin ama yine kötü değil diğerlerini bilmiyorumm klasik listendeki nerdeyse tüm kitaplardan sıkılmıştım umarım ben de tekrar okurum japon klasiklerinde Rüzgar yükseliyor favori kısa animem ben de okumayı coookk istiyorum fiyatı da iyii MANGALARİN HEPSİ MUKEMMELLLL polisiyedekilerin hepsini ben de istiyorum inceleme at okursann veya beraber okuyalım bı tanesinii
Melis♡
Ezel Baggins çook güzel yazıp açıklamışsın çook teşekkürlerr öneriler için🥰🥰yazdıklarından aşırıcılarla küçük deniz kızı ponyoyu izlemedim ama ikisini de çok merak ediyordum yine de bence hiçbiri yürüyen şatoyu geçemez🩵
Dorian gray in portresini beraber okuyabilirizzzz
çook iyi olurr😻😻💕
Gümüş Yürek 1 hmm wisteria serisi bitince gümüş yürek serisini eklesem mı diye düşünüyorum kış için iyi olur düşünüyorum kararsız kaldım ya fikir verebilir misin acaba?
Melis♡
ayrıca kitabı sevmeyenler de genel olarak karakterlerin dostluklarının çok yapmacık olmasından dolayı ısınamamıştı kitaba,ana karakter birden farklı bi dünyaya ışınlanıyor ve ordaki elfler(sanırım)sırf tanımadıkları birine yardım etmek için birlikte tehlikeli bir yolculuğa çıkıyorlarmış bu kısım bana da saçma gelmişti açıkçası
şeytanın çırağı ve aynalar cehennemini çok beğenmiştim
Melis♡
şeytanın çırağını bi arkadaşım baya seviyordu,ben de ne kadar iyi olabilir ki diye merak edip almıştım umarım benim de beklentimi karşılarlar
Nagasaki’nin Çanları birlikte okuyalım mıı 😺
Melis♡
gerçekten harikaa olur benim için😻çünkü başkalarıyla ortak olarak kitap okuyunca okuma hevesim daha da artıyor,eğer listede başka birlikte okumak istediğin varsa onları da okuyabiliriz🥰🥰