Gönderi

Önerilerinize ihtiyacım varr
Uzun süredir düzenli bir şekilde kitap okuyamıyorum o yüzden bana 100-150 sayfalık akıcı, zorlamayan (genç kurgu, fantastik ya da romantik olabilir) kitaplar önerebilir misiniz?
1000Kitap
·
1 +1'leme
·
4.182 Gösterim
15 Yorum
MorfinMorfin tavsiye ederim. 56 sayfa olup modern eserler arasındadır. Ya da romantik isterseniz Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir TutkuFakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku önerebilirim bu kitapta kısadır.
Teşekkür ederim, bakacağım
Selamlar, Stepford KadınlarıStepford Kadınları hafta sonu bir an gözüme ilişip duraksızın okuduğum bir kitap oldu 🌸 belki sana da iyi gelir, iyi okumalar şimdiden
Düzenli kitap okuyamamanın çözümü "kitap önerisi" değil kardeşim. Zaten hiçbir öneriye de ihtiyacın yok. Ufak bir araştırma ile içindeki ses neler okuyabileceğine karar verebilir. Kimseye kulak asma, sen ne yapacağını bilirsin.
Teşekkürler. Uzun süredir beni biraz zorlayan kitaplar ile vakit geçirdiğim için bunalmıştım, önerilen kitapların da konusunu mutlaka inceleyip bir eleme yapıyorum tabii ki. Eninde sonunda seçim yine bana kalıyor. 🙂‍↕️
Ümit KavakÜmit Kavak Kırık Hayaller DefteriKırık Hayaller Defteri 302 sayfa ama akıcı, sürükleyici ve merak uyandırıcı
Teşekkürler
Reklam
100-150 sayfalık öyle kitap bilemedim.Ama ben de aynı durumdayım.Kafamı toplayıp okuyamıyorum.Kitapları satın alıp biriktiriyorum.Mustafa Kaya'nın kitaplarını tavsiye ederim."Sana Bir Sır Vereceğim" adlı kitabıyla başla.İyi gelirse "Rüya Avcısı" ile devam et.
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.