2026 yılı için 26 kitap meydan okuması
Geçtiğimiz yıl bu meydan okumaya dahil olup yıl içerisinde tamamlamıştım. Okuma performansımı ve motivasyonumu olumlu etkileyen bu meydan okumayı bu yıl da 26 kitap ile tekrarlamayı planlıyorum. Bu

Goingtomyway

@goingtomyway
2025 yılı için 25 kitap meydan okuması
Tabi ki fantastik kurgu edebiyatı ve hali hazırda devam ettiğim Unutulmuş Diyarlar evreninden devam edeceğiz; 1-
1000 Ork
1000 Ork
Ben burayı nasıl kaçırmışım. 😂 Zaman Çarkı’na şimdiden hoşgeldin diyorum. Hiç vakit kaybetmeden başlamak gerek. Su gibi akıp gidecek bana güven. O seri asla gözünü korkutmasın. Bir bakmışsın ne çabuk bitti diyeceksin. 😅😂 Bunu diyeceğine de eminim bu arada. Okuman 2 sene de sürse bittiğinde hemen bitmiş gibi olacak. Uzun, çooookkkk uzun bir yol seni bekliyor Yolcu. Seni Ejderin yoluna alalım. 🥰 “Zaman Çarkı döner. Çağlar gelir ve geçer, efsaneleşen anılar bırakır. Efsaneler solarak mit olur ve onları doğuran çağ yeniden geldiğinde mitler bile unutulur. Bir Çağ’da, kimilerine göre Üçüncü Çağ’da, henüz gelmemiş, çoktan geçip gitmiş bir Çağ’da, Puslu Dağlar’da bir rüzgar yükseldi. Rüzgar bir başlangıç değildi. Zaman Çarkı dönerken ne başlangıçlar, ne de bitişler vardır. Ama bir başlangıçtı.” Ve seni de bu başlangıca ortak olmaya davet ediyorum. 🌙✨🎉
Kulübe hoş geldin diyorum ve bu eyleme ortak olduğum için onur duyuyorum. Kehanet gerçekleşiyor... Ve gün geldi, eskiden olduğu gibi ve yine olacağı gibi dünyanın üzerine ağır bir Karanlık çöktü ve o Karanlık insanların yüreklerine bastı, yeşillikler soldu, umut öldü. Ve insanlar Yaratıcı’ya feryat ettiler ve dediler ki, Ey Semavi Işık, Dünyanın Işığı, geçmiş çağlarda olduğu gibi, gelecek çağlarda olacağı gibi, kehanetlerde Vaat Edilmiş olan dağdan doğsun. Sabahın Prensi toprağa şarkı söylesin ki, yeşillikler yeniden büyüsün, vadiler kuzular doğursun. Şafağın Efendisi’nin kolu bizi Karanlık’tan korusun ve adaletin yüce kılıcı bizi savunsun. Ejder atını yine zamanın rüzgarlarında sürsün.
Hoş buldum 🤘🏻🤓🤌🏻
Çoook sevindim 🤩 Bi faydam olduysa ne mutlu.Heyecanla incelemelerini bekliyor olacağım ☺️
Çok teşekkür ederim motivasyon için 😁 başarabilirim sanırım 🥹 dev gibi kitaplar 😁😁
1 yanıtı göster
Zaten ilk 15' i Zaman Çarkı :D süper liste